Görüş Bildir
Haberler
29 Ocak – 4 Şubat 2024 Haftalık Numeroskobunuz

etiket 29 Ocak – 4 Şubat 2024 Haftalık Numeroskobunuz

Uyan! Uyumak için önünde sonsuzluk var.

- Ömer HAYYAM

Azminiz, olağanüstü yetenekleriniz ve vazgeçmemeniz başarınızın derecesini belirler. Bu, sekiz tarafından kanıtlanmaktadır. Elde edilen sonuçlardan memnunsanız, daha fazlasını elde edebilmek için konfor alanınızdan çıkın kendinize yeni hedefler belirleyerek sizi zarar veren alışkanlık ya da davranışlarınızı değiştirmemelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekir. Bu sayı sizin için 2024 yılı boyunca aynı kalacaktır, dolayısıyla bunu yalnızca bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterlidir!

Bunu çözmek gerçekten çok kolay:

2024 yılına doğum gününüzü ve doğduğunuz ayı eklemeniz yeterli. 

İşte 2 kısa örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (doğum yılınızın bu hesaplamayla ilgisi yoktur), kişisel yıl numaranız 7'dir çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 4 = 25

2+5 = 7

4 Kasım'da doğduysanız kişisel yılınız 5'tir çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 4 = 14

1 + 4 = 5

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Bu hafta sezgilerinizin sesine kulak verin. İş hayatınızda doğru kararlar almanıza yardımcı olabilir. Arkadaşlık ilişkileriniz de ise yüzleşmelere hazır olmalısınız. Sağlığınız ile ilgili tedavilerinizi aksatmayın ve özel yaşamınızda ani kararlardan kaçının.

Kişisel yılınız 2 ise haftalık tahmin

Bu hafta aşk hayatınızda barışmalar uyum ve romantizm sizleri karşılıyor. İş hayatınızda ise risk almaktan uzak durun var olan şartlarınızı geliştirmeye odaklanın ve resmî belgeler ile ilgili hata olmaması için gözünüzü dört açın.

Kişisel yılınız 3 ise haftalık tahmin

İş ve aşk hayatınızda dönüşüm sizleri davet ederken korkularınıza yenilmeyin. Ön yargılarınızı bırakmanın zamanı geldi. Mutlu ve başarılı olmak istiyorsanız şimdi bu enerjiyi doğru kullanmak için harekete geçin. Aksi halde pişmanlıklar yakanızı bırakmayacaktır.

Kişisel yılınız 4 ise haftalık tahmin

Bu hafta iş hayatınızda önemli gelişmeler, kazanımlar ve tekliflere hazır olun. Yeni oluşumları değerlendirin ve gizliliğe önem verin. Özel yaşamınızda ise inadınız size fayda getirmediğine göre iletişime önem verin ve özür dilemenin zayıflık olmadığının farkına varmayı seçin.

Kişisel yılınız 5 ise haftalık tahmin

Hafta boyunca rehber rüyalar görmeniz mümkün. Doğru kaynaklardan rüyalarınızın size vermek istediği mesajı araştırın. İş ve özel yaşamınızda ise haklı olmak mı mutlu olmak mı arzunuz? Zanlarınız ile hareket etmeyi bırakmalı fedakarlıkların karşılıklı olduğunda anlam kazandığını unutmamalısınız.

Kişisel yılınız 6 ise haftalık tahmin

Kaygılarınızı dönüştürebileceğiniz güçlü enerjiler tarafından destekleniyorsunuz. İş hayatınızda girişimci davranın alım satımlar ile ilgili alanlarda gökyüzü destekliyor sizleri. Özel yaşamınızda ise önceliklerinize verdiğiniz önemi karşı taraf içinde yapmanız gerekli.

Kişisel yıl 6'da neler bekleyeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Algınız oldukça açık kolay öğrenir iş ve eğitim hayatınızda başarı sağlarsınız. İletişime açık olun ve yolculuklar ile ilgili fırsatları değerlendirin. Özel yaşamınızda ise adım atmak için tam zamanı.

Kişisel yılınız 7 ise haftalık tahmin

Beklediğiniz güzel haberler iş ve finansal konularda gelebilir bu hafta. Toplantı etkinlik ve faaliyetler içinde yer alın yeni insanlar özel hayatınızda da heyecanlı gelişmelere neden olacaklar. Ailevi konularda ise sorunlarınız çözümlenmeye başlıyor.

Kişisel yılınız 8 ise haftalık tahmin

Kaygılar ve huzursuzluklar sizleri yeteri kadar yordu. Kendinizi keşfettiğiniz özel anlardasınız. İş başvuruları ve görüşmeleri için haftanın enerjilerini değerlendirin. Özel yaşamınızda ise duygularınızı ifade edin sevmek daha çok sevmeyi ve sevilmeyi getirir sizlere.

Kişisel yılınız 9 ise haftalık tahmin

Bu hafta boyunca kişisel gelişime odaklandığınız da psikolojik sorunlarınızı aşabilir yeteneklerinizin hangi yönde olduğunun farkındalığı ile doğru ve kazanımı yüksek tercihler yapabilirsiniz iş ve eğitim hayatınızda. Özel yaşamınızda ise kurban psikolojisinden çıkmak için destekleniyorsunuz.

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0