Görüş Bildir
Haberler
29 Nisan Boğa Burcunda Güneş Tutulması

29 Nisan Boğa Burcunda Güneş Tutulması

Pegarose
25.04.2014 - 14:28 Son Güncelleme: 25.04.2014 - 15:09

29 Nisan’da saat 09:15’de Boğa burcunun 8 derecesinde Yeni Ay ve Halkalı Güneş tutulması meydana gelecek.

Ülkemizden izlenemeyen tutulma Avustralya,Antartika ve Güney Afrika’dan gözlenebilecek. Yeni başlangıçları temsil eden Güneş Tutulmasının etkileri altı aylık bir süre içerisinde hissedilebilir.

Tutulmanın olduğu hafta, bir ay sonrası ve Güneş ile Mars’ın tutulma derecesine açı yaptığı 1-10 Ağustos aralığı önemli etkiler ortaya çıkabilir.

Toprak elementi ve sabit nitelikli Boğa burcu maddi değerlerimiz, para, sahip olduğumuz mal varlıkları, aşk, sevgi, estetik, sanat, beş duyuya hitap eden tüm ihtiyaçlarımızla ilgilidir. Boğa burcu geçici, yüzeysel değil kalıcı ve uzun vadeli değerleri önemser.

Bu tutulmadan sabit grup burçlar Boğa, Akrep, Aslan ve Kova’nın ilk dekanında doğanlar ile 8 derece yakınlarında kişisel gezegeni olanlar etki alabilirler.

Özellikle 26 Nisan–2 Mayıs arası doğmuş Boğa’lar, 29 Ekim-3 Kasım arası doğmuş Akrep’ler, 29 Temmuz- 3 Ağustos arası doğmuş Aslan’lar, 26 Ocak–1 Şubat arası doğmuş Kova’lar bu tutulmanın etkisiyle hayatlarında önemli yenilikler yapabilirler.

Tutulma derecesi Schedir sabit yıldızı ile kavuşuyor. Bu yıldız Venüs tabiatında şanslı bir yıldızdır. Sanatçılar, müzisyenler ve yazarlar için başarı veren bu yıldız, mistik, ruhsal konuları ve astrolojiyi de destekler.

Tutulma Buteyn Ay durağında meydana geleceği için kadınlara ait kavramlar, aşk, sevgi, muhabbet, evlilik ve iş ortaklıkları için de verimli kabul edilir.

Tutulma anı haritasında Yengeç burcu yükseliyor. Yönetici Ay Güneş ile birlikte haritanın on birinci evinde yerleşerek sosyal ve toplumsal konuları öne çıkarıyor. Tutulma yöneticisi Venüs Balık burcunda yüceliyor ve haritanın onuncu evinde yerleşerek daha fazla güç kazanıyor. Tutulma derecesi ile sextile açı yapan Neptün ise haritanın tepesinde MC ile kavuşuyor.

Su grubu burçlarda yerleşen Jüpiter, Satürn ve Venüs arasındaki olumlu görünümler devam ediyor. Bu yerleşimler sevgi, merhamet, maneviyat, özveri, ilham, sanat, sanatçılar ile ilgili etkileri daha güçlü hale getiriyor.

Tutulma noktasına yakın yerleşen Boğa burcundaki Merkür ve Plüton ile yaptığı üçgen açı sabırlı, güvenli ve istikrarlı uzun vadeli güçlü düşünceler, planlar ve anlaşmalara imkan verebilir.

Merkür iletişim, haber, medya, yazı, yazarlara ve güçlü etkilerine de özellikle vurgu yapıyor. Bunun yansıra öncü gruplardaki büyük karenin etkisi tutulma sırasında da görülüyor. Gökyüzündeki güçlü değişim ve dönüşüm enerjileri devam ediyor.

Boğa burcu bedenimizde boğaz, boyun, bademcikler, ses telleri, kulakları temsil eder. Vücudumuzdaki bu bölgelerin daha hassas olması ve tedavileri ile ilgili konuların gündeme gelmesi mümkün.

Boğa burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının burcunuza ve tüm burçlara etkisini öğrenmek için devam edin…

Kaynak: http://www.pegarose.com/29-nisan-boga...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın