Görüş Bildir
Haberler
29 Mayıs İstanbul'un Fethinde İstanbul'da Toplu Taşıma Ücretsiz Olacak mı? Marmaray, Metro, Otobüs Bedava mı?

29 Mayıs İstanbul'un Fethinde İstanbul'da Toplu Taşıma Ücretsiz Olacak mı? Marmaray, Metro, Otobüs Bedava mı?

Ömer ÖNDER
29.05.2022 - 13:23

Fatih Sultan Mehmet 29 Mayıs 1453 tarihinde İstanbul'u fethetti. Her yıl 29 Mayıs tarihinde düzenlenen çeşitli etkinlikler ile birlikte İstanbul'un Fethi kutlanıyor. Bu yıl 569. yıldönümü kutlanacak olan İstanbul'un Fethi'nde, İstanbul'da yaşayan vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağını araştırıyor. Peki 29 Mayıs'ta Marmaray, otobüs, metro, metrobüs bedava mı olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'un Fethi'nin bugün 569. yıl dönümü İstanbul'da düzenlenecek etkinlikler ile kutlanacak. Kutlamalara katılacak pek çok vatandaşın gündeminde toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından toplu taşımalar hakkında açıklamalar yapıldı.

İstanbul'da Toplu Taşımalar Ücretsiz Olacak mı?

İstanbul'da Toplu Taşımalar Ücretsiz Olacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile İstanbul’un Fethi’nin 569. yıl dönümünün kutlanacağı 29 Mayıs Pazar günü İstanbul genelinde toplu ulaşım hizmetlerinin ücretsiz verilmesi kararı alınmıştır. Karar gereğince, Metro İstanbul işletmesinde bulunan raylı sistem hatlarında ücretsiz seyahat edilebilecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da Marmaray'ın ücretsiz olacağı belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın