Görüş Bildir
Haberler
29 Aralık Merkür Oğlak Burcu Retrosu Başlıyor: Burçlara Etkisi Ne Olacak?

29 Aralık Merkür Oğlak Burcu Retrosu Başlıyor: Burçlara Etkisi Ne Olacak?

Entel Feridun
28.12.2022 - 11:02 Son Güncelleme: 29.12.2022 - 11:16

29 Aralık Perşembe günü Merkür Oğlak burcunda retro hareketine başlıyor. 19 Ocak Perşembe gününe kadar retro devam edecek. Bu süreçte elektronik aletler bozulabilir, iletişimde sorunlar yaşanabilir, eski aşklar ve sonlanmamış hesaplar yeniden gündeminize gelebilir. Özellikle öncü burçlar (Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak) için yeni bir işe başlamadan, taşınma ve satın alma işlemlerinden önce dikkatli olunması gereken bir dönem. 

Gelin, birlikte 29 Aralık Merkür Oğlak burcu retrosu genel ve burçlara özel etkilerine detaylıca bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak burcunda Merkür gerilemesi iş hayatında pürüzlere ve yeniden ele almaya işaret ediyor.

Oğlak burcunda Merkür gerilemesi iş hayatında pürüzlere ve yeniden ele almaya işaret ediyor.

Merkür geri hareketinin Oğlak burcunda olması, burcun teması olan konularda aksaklıklara işaret ediyor. Oğlak burcu iş hayatı, prestij ve kariyeri temsil eder. Bu nedenle 19 Ocak tarihine kadar işte biraz sıkıcı bir hava esebilir. Erken uyanmak ve iş yerinde zaman geçirmek zorlaşabilir. Tamamlandığını sandığınız işler yeniden önünüze gelebilir.

İş yerindeki arkadaşlarınızla anlaşmak bu dönem çok daha zor olabilir.

İş yerindeki arkadaşlarınızla anlaşmak bu dönem çok daha zor olabilir.

Yapılacak işlerde krizler olabileceği gibi iş yerindeki insanlarla anlaşmakta güçleşebilir. Patronlarla zıt düşebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi anlatmakta ve diğerlerini anlamakta zorlanabilirsiniz. İşleri daha da yokuşa sürmeden inatlaşmayı bırakın. Kendinize alan tanıyın ve kargaşadan uzak durun.

Yine Merkür retrosu yine elektronik aletlere dikkat!

Yine Merkür retrosu yine elektronik aletlere dikkat!

Her retroda olduğu gibi bu kez de teknolojik aletlere dikkat etmekte fayda var. Özellikle iletişim araç ve gereçlerinde bozulmalar olabilir. Aniden gelişen aksaklıklar, elektrik kesintileri ve yanlış giden mailler söz konusu olabilir.

Her şey o kadar da kötü değil!

Her şey o kadar da kötü değil!

Merkür retrosunda beklenen paralar gelebilir. Uzun zamandır istediğiniz terfiyi alabilirsiniz. Kazançlarınız da bunun aracılığıyla artabilir. Birikim yapmak için adım atabilirsiniz. Ayrıca aşk konusunda da halledilmemiş meseleler önünüze gelecektir. Bu süreçte zor olsa da çözün ve bitirin. Eski sevgiliye yeni bir şans vermekse size kalmış...

Peki, 29 Aralık Merkür Oğlak burcu retrosu burçları nasıl etkileyecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu
  • Sevgili Koçlar bu dönemde iş ve aile konularında sınandığınızı hissedebilirsiniz. İşte halletmeniz gereken ya da yeniden adım atmanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Örneğin eğer iş arayışındaysanız yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Hallettiğinizi sandığınız konular yeniden önünüze gelebilir. 

  • Retro döneminde plansız harcamalara karşı özenli olmakta fayda var. 

  • Son olarak ex aşklarınız geri dönebilir ve onlarla ilgili meselelerinizi konuşmanız gerekebilir. Geçmişteki görüştüğümüz kişiler, eski ilişkiler, eski arkadaşlıklar, gündeme gelebilir.

Boğa Burcu

Boğa Burcu
  • Boğa burçları retro döneminde geçmiş ilişkileriniz ve arkadaşlıklarınız gündeminizde olabilir. Geçmişe özlem duyuyor olabilirsiniz. Yoğun duygularınız sizi hataya meyilli hale getirebilir. Kalbinizin sesini dinlediğiniz ve aşka aç olduğunuz bir dönem olacaktır.

  • Daha önceden hayal ettiğiniz bir plan varsa hayata geçirebilirsiniz. Eğitim konusunda eskiden yapmak istediğiniz bir kursa ya da etkinliğe katılabilirsiniz.

  • Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz çünkü alışveriş yaparken de duygusal ihtiyaçlarınızı gidermek için para harcamaya meyilli olacaksınız.

İkizler Burcu

İkizler Burcu
  • İkizler burçları retro döneminde gündeminiz para olacak. Eski harcamalarınız başınıza bela olabilir. Kredi borçları ya da ödemeler konusunda zorlanabilirsiniz. Bu dönem sıkışık geçecektir ancak kendinizi daha fazla harcama yapmak konusunda dizginlerseniz rahat atlatacaksınız. Yani, 19 Ocak'a kadar gereksiz harcama yok!

  • Diğer yandan yeni bir imza atmak, işe başlamak ya da taşınmak için verimli bir dönem değil. Siz yine de dikkat edin.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu
  • Yengeç burçları retro döneminde içinize döneceksiniz. Karşıt burcunuzdaki bu geri hareket zihninizin geçmiş meselelere takıntılı hale gelmesine neden olabilir. Hayattan keyif almadığınızı düşünebilirsiniz.

  • Aşk konusunda evlilik ve geçmiş konular gündemde olabilir. İmza atmak için iyi bir dönem olmadığını unutmayın. Ayrıca eski ilişkilerinizden biriyle yeniden başlamak için ikna olursanız süreç hayal ettiğiniz gibi gelişmeyebilir.

Aslan Burcu

Aslan Burcu
  • Aslan burçları retro süresince geçmiş ilişkilerinizden kalan yaraları iyileştirmek için gündeminize almalısınız. Psikolojik olarak ve fiziksel anlamda sağlık ile ilgili meseleler olabilir.

  • İş hayatında tamamlanması gereken işlerde aksaklıklar ve iletişimde krizler meydana gelebilir. Planlarınız rutine uymayabilir. Gündelik işleriniz yolunda gitmeyebilir. Ani değişikliklere karşı esnek olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu
  • Başak burçları bu dönemde eski bir aşk ilişkisi ile ilgili bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Ya kişi sizinle yeniden irtibata geçer ve eteğinizdeki taşları dökersiniz ya da uzaklardan bir haber alabilirsiniz.

  • Aşk ve eğlence alanınızdaki bu retro hayattan keyif aldığınız konularda eskisi gibi tat vermeyebilir. Kendinize zaman tanıyın. Biraz yalnızlık iyi gelebilir.

Terazi Burcu

Terazi Burcu
  • Sevgili Terazi burçları retro döneminde aile ile ilgili meseleler gündeminizde olacak. Anne-baba ya da diğer aile bireyleri ile anlaşmazlık ya da tartışmalar olabilir. Politik davranmak sizin için önemli ancak uyuma en çok ihtiyaç duyduğunuz bu günlerde daha sivri birisine dönüşebilirsiniz.

  • Retro sizi biraz gergin bir ruh haline sokacak bu yüzden tavsiyemiz sosyal hayata karışırken gözlemci ve temkinli olmanız.

Akrep Burcu

Akrep Burcu
  • Akrep burçları kardeşler ve iletişim ile ilgili üçücü evinizdeki bu retro hareketi en yakınlarınızla bile aranızın açılabileceği konusunda uyarıyor.

  • Katı ve kapalı düşünce tarzınız nedeniyle kalp kırabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissederseniz çuvaldızı kendinize batırmanızı öneririz. Daha ılımlı ve yapıcı olmakta fayda var.

Yay Burcu

Yay Burcu
  • Yay burçları alım-satım ve gelir-gider konuları gündemde olabilir. Bu dönem büyük paralar harcamaktan ve ticari işlemler yapmaktan uzak durmanızda yarar var. 

  • Gelirleriniz artacak ancak harcamalarınız da aynı oranda artabilir. Tutumlu olmalısınız. Bu dönem yeni bir birikim için ilk adımı atabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu
  • Burcunuzda gerçekleşecek olan Merkür retrosu sizi duygusal anlamda biraz sarsabilir. Kendinizi uzun bir süre boşlukta ve mutsuz hissedebilirsiniz. öncelikle bunun geçici bir süreç olduğunu hatırlatmakta fayda var.

  • Aklınız fikriniz geçmiş meselelerde olacağı için detaylı düşünmek ve halledilmeyen konuları halletmek iç rahatlatıcı olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu
  • Sevgili Kovalar eski ilişkileriniz ile ilgili sizi gerecek bir mesele yeniden gündeme gelebilir. Karamsar düşüncelere kapılmaya ve hayata olumsuz bakmaya meyillisiniz.

  • İş yerinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bunlar sizi daha çok gerecektir ancak üstesinden geldiğinizde sağlam bir başarı elde edebilirsiniz.

Balık Burcu

Balık Burcu
  • Balık burçları bu dönemde şüpheci ve huysuz olabilirsiniz. Hayatınızdaki insanlar hakkında detaycı düşünebilirsiniz. Bu nedenle eski ilişkileriniz ile yüzleşmeler olabilir ve mevcut arkadaşlarınız ile aranız açılabilir.

  • İş yerinde aksaklıklar ve iletişim krizlerine de dikkat etmelisiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın