Görüş Bildir
Haberler
28 Şubat 2017 Günlük Burç Yorumları

28 Şubat 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
28.02.2017 - 14:35

Bugün Ay Koç burcunda ve hepimizi kalbimizin sesini dinlemek üzere cesaretlendiriyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmenin ise tam zamanı! 

Bakalım yıldızlar günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor! 

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, okumayı unutmayın!  🙋

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç

Ay bugün senin burcunda Sevgili Koç! Hem de Venüsle buluşmak üzere! Bugün duygusal yönden kendini beslemeye odaklan. Çevrendeki insanlar cazibene kapılacaklar.

2. Boğa

Bugün kaygılarından kurtulmanın tam zamanı Sevgili Boğa. Yemeği dışarıdan söyle, çamaşırları yarına ertele ve biraz kendini şımart. En azından işten eve döndüğünde. Ay, yönetici gezegenin olan Venüs ile buluşacak.

3. İkizler

En sosyal burç olarak anılsan da bu tam olarak doğru sayılmaz Sevgili İkizler. Daha doğrusu sosyal bir kelebek olduğun kesindir ancak bir yanın ise kendini tüm gün sessiz bir kütüphaneye kapatmak isteyebilir. Ancak bugün senin için insanların arasına karışma günü!

4. Yengeç

Ay Kova burcunda, bugün senin için hareketli ve yoğun geçebilir. Detaylarda boğulmamaya dikkat sevgili Yengeç! Odaklanmak için endişelerini bir yana koyman gerek. Bugün mesleğinde yükselmek için sağlam adımlar atma vakti.

5. Aslan

Koç burcundaki Ay bugün seni cesur olmaya ve yeni şeyler denemeye yöneltiyor. Uzak diyarlardan gelecek iyi haberler olabilir. Zihnini açık tutmaya bak Sevgili Aslan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak

Bugün Koç burcunda olan Ay senin duygusal bir ruh haline bürünmene sebep olabilir. İkili ilişkiler aklını kurcalıyor. Yakınlaşacağın o özel kişinin hayatına girmesi an meselesi Sevgili Başak!

7. Terazi

Koç burcundaki Ay senin ilişkiler evini aydınlatıyor Sevgili Terazi! Bunun yanı sıra Ay yönetici gezegenin olan Venüs ile buluşuyor yani diğer insanlarla iletişim kurmak için harika bir gün!

8. Akrep

Koç burcundaki Ay günlük işler ve sağlık evini aydınlatıyor Sevgili Akrep! Bugün sorumlulukların üzerine gitme zamanı. Kendini uzun bir banyo ile şımartsan hiç fena olmaz.

9. Yay

Koç burcundaki Ay senin eğlenceli ve flörtöz bir ruh haline bürünmene yol açıyor. Bugün üzerindeki olumlu enerjiyi fark etmemek mümkün değil. Son zamanlarda yaşadığın zorlukları geride bırakmak üzeresin.

10. Oğlak

Aile ve yuva evini aydınlatan Koç burcundaki Ay evcimen bir ruh haline bürünmeni sağlıyor Sevgili Oğlak! Ay'ın Venüs ile buluşması sana iç rahatlığı olarak geri dönecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova

Koç burcundaki Ay iletişim evini aydınlatıyor ve Venüs ile buluşarak iyi haberlerin yolda olduğunu gösteriyor Sevgili Kova! İlişkilerinde dönüm noktalarına gelmen, bazı konuları çözüme kavuşturman mümkün.

12. Balık

Koç burcundaki Ay senin maddi kazanç ve harcamalarını içeren 2. evini aydınlatıyor. Bugün kendi değerin üzerine kafa yormalısın Sevgili Balık. Ama konu yalnızca cüzdanındaki paralar değil aynı zamanda senin öz saygın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
41
19
10
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

hebele hübele :D:D

ersin

balık son burç olunca yorumu da geçiştirme oluyor sanki..

Pasif Kullanıcı

Hesaplama fln demis, onu naapcaz? Nasil oluyor yani 🙊🙊

Pasif Kullanıcı

gogıl amcaya yükselen burç hesaplamayı aratırsan bulursun :))