Görüş Bildir
Haberler
27 Nisan Survivor’da Kim Elendi? İletişim Oyunu Sonrasında İsmail Balaban Kimi Aradı?

27 Nisan Survivor’da Kim Elendi? İletişim Oyunu Sonrasında İsmail Balaban Kimi Aradı?

Dün akşam Survivor 2021’de elemek heyecanı yaşandı. Gerçekleştirilen iletişim oyununu kazanan ünlüler takımında, son günlerin en popüler yarışmacılarından İsmail Balaban annesi ile nişanlısı hakkında konuştu. Görüntülü olarak yapılan konuşmada İsmail Balaban’ın annesinin nişanlısı için söyledi sözler çok konuşuldu Gönüllüler takımı SMS birincisi Poyraz, Ünlüler takımı SMS birincisi İsmail Balaban olurken; Aleyna Çalışkan, İlayda, Sergen ve Steven arasında eleme heyecanı yaşandı. Peki, Survivor’da kim elendi? İşte 27 Nisan Survivor’da yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İletişim Oyununu Kazanan Ünlüler Takımı Oldu

İletişim Oyununu Kazanan Ünlüler Takımı Oldu

Sevdikleri ile iletişim kurmak isteyen yarışmacılar zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Deniz üzerine kurulu parkurda denge, köprü gibi birçok engeli aşmaya çalışan yarışmacılar adeta canını dişine taktı. Oyuna iyi başlayan ünlüler takımı ilerleyen dakikalarda skoru 9-1 yaptı. Ayşe, Berkay ile iki sayı kazanarak atağa geçerken sonraki oyunda Batuhan, Poyraz'ı yendi.

Batuhan'ın skoru 10-3 yapması ile iletişim oyununun kazananı ünlüler takımı oldu. Haftanın iletişim oyununun sahibi olan ünlüler takımı sevdikleri ile görüştü. İsmail'in annesinin, nişanlısı ile ilgili söyledikleri gündem oldu.

Survivor’da SMS Sıralaması ve Elenen İsim Belli Oldu

Survivor’da SMS Sıralaması ve Elenen İsim Belli Oldu

Survivor 2021 16. Hafta SMS Sıralaması açıklandı. Bu hafta gönüllülerde SMS birincisi Poyraz olurken, ikinci olan isim Aleyna oldu. En az SMS oyunu ise Berkay aldı. Karşılıklı olarak dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takımlarda, İsmail eleme adayı olarak Sergen'in ismini verdi. Poyraz ise Steven'ı eleme potasına gönderdi.

Aleyna Çalışkan, İlayda, Sergen ve Steven arasında geçen SMS mücadelesi sonunda Acun Ilıcalı adadan ayrılan ismin İlayda olduğunu duyurdu. Adadan ayrılan yarışmacı üzgün olduğunu söylerken, gözyaşlarına güçlükle hakim oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın