Görüş Bildir
Haberler
27 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı…

27 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı…

GNS
27.10.2021 - 20:00

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını gün geçtikçe etkisini arttırmaya devam ediyor. Ekim ayının son haftasında havaların tamamen soğumasıyla grip sanılan koronavirüs hastası sayısı çoğalıyor. Ülkelerin yaptıkları aşılama çalışmalarının hızla devam etmesi ve hükümetlerin aşıyı zorunlu kılması salgının önüne geçmek ve ilerlemeyi durdurmak adına yapılan en büyük çalışmalardan biri. Kapanma ve aşılamalar sonrası gelinen durumda yüz yüze eğitime geçen okullar, başlayan sosyal etkinlikler düşen vakaların yine yükselmesine yol açtı. Paylaşılan tablolarda ise vaka sayılarının bugün düşüşe geçtiği görüldü. İşte 27 Ekim vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 27 Ekim Corona virüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 355 bin 947 kişinin test yaptırdığı, 26 bin 896 yeni vaka tespit edildiği ve 210 kişinin hayatını kaybettiği, 30 bin 542 kişinin de iyileştiği görüldü.

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

26.896 test pozitif çıktı. Hastalığı ağır geçirenlerden 210 kişi hayatını kaybetti. Bu ölümlerin bir kısmı birden çok sebebin bir araya gelmesine bağlı ve önlenebilir. Örneğin, Covid-19’a kronik hastalıkların eşlik etmesi riski artıran bir faktör. Tam doz aşı bu riski azaltıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın