Görüş Bildir
Haberler
26 Ocak Çarşamba Kargolar Açık mı? Kargo Teslimatları Yapılacak mı?

26 Ocak Çarşamba Kargolar Açık mı? Kargo Teslimatları Yapılacak mı?

CansinA
26.01.2022 - 12:13

Bir süredir devam eden kar yağışları kargo şirketlerini de etkiledi. Yoğun kar yağışları kargoların teslim edilmesine de engel oldu. Kargolarını teslim alamayan vatandaşlar kar yağışlarının azalması ve yolların açılması ile birlikte aksaklıkların azalıp azalmayacağını, teslimatların başlayacağı zamanı ve kargo şirketlerinin çalışmaya devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İstanbul valiliğinin izinli saydığı çalışanlar sadece devlet memurlarıydı, peki kargo şirketleri 26 Ocak Çarşamba çalışacak mı? Kaça kadar hizmet verecekler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kar yağışları sebebiyle kargo şirketleri de aksaklıklar yaşıyordu. Yolların açılması ve kar yağışının etkisini azaltmasıyla kargo şirketlerinin bugün çalışıp çalışmadığı ve teslimat yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. 26 Ocak Çarşamba günü kargo şirketleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

26 Ocak'ta Kargo Şirketleri Çalışıyor mu?

26 Ocak'ta Kargo Şirketleri Çalışıyor mu?

24 Ocak Pazartesi günü kargo firmaları çalışmalarını sürdürmeye çalışmışlardı.  26 Ocak Çarşamba günü firmalar çalışmalarını sürdürecek olsa da kar yağışı sebebiyle aksamaların yaşanılabileceğinin de altı çiziliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın