Görüş Bildir
Haberler
26 Ağustos - 1 Eylül 2024 Haftasının Sayı Sekansı 519748

etiket 26 Ağustos - 1 Eylül 2024 Haftasının Sayı Sekansı 519748

İstekleriniz, arzularınız, dualarınız ile ilgili umutsuzluğa mı düştünüz? Muhtemelen bir şeyleri eksik yapıyor ya da olumsuzluklara çok teslim olmuş güzel şeyleri hayal etmekten dahi korkmuşsunuz demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

519748 sayı sekansı Jüpiter, Ay, Mars, Neptün, Satürn ve Ay düğümlerinin sayı sekansıdır ve çok güçlü bir tezahür enerjisini barındırır.

519748 sayı sekansı Jüpiter, Ay, Mars, Neptün, Satürn ve Ay düğümlerinin sayı sekansıdır ve çok güçlü bir tezahür enerjisini barındırır.

Olmak istediğiniz gerçek siz, hayatınızda sağlık, aşk, iş, şifa, eğitim, yaşam standartları ile ilgili önce Yüce Yaradan’dan ve gökyüzü ve evrenin enerjilerinin yüksek sayı sekansı 519748 sayı frekansından faydalanın. Öncelikle umutsuzluk ve ağırlaşmış enerjinizden arınmanız gerekir. Bunun için ihtiyacınız olan şey tuz ile duş almak ve tabi ki tüm kalbiniz ile inanarak….

İş hayatınızda ev veya bedeninizde enerjinin bloke olduğunu hissettiğiniz oluyor mu?

Negatif enerji, zihinsel ve fiziksel sağlığınız üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir ve bu nedenle düzenli olarak temizlenmesi çok önemlidir.

Negatif enerjiyi temizlemenin birçok yolu olsa da en etkili ve erişilebilir yöntemlerden biri deniz tuzu kullanmaktır.

Deniz tuzu, yüzyıllardır vücuttaki ve evdeki negatif enerjiyi arındırmak ve temizlemek için kullanılmıştır.

Kendinizi bunalmış, stresli hissediyor veya sadece pozitif bir enerji akışı sürdürmek istiyorsanız, deniz tuzu denge ve uyum duygusuna ulaşmanıza yardımcı olabilir.  Öncelikle güzelce duş alın ve duştan çıkmadan önce bir miktar tuzu suda çözülmesini sağlayarak boynunuzdan aşağıya dökün ve tüm korkularım aynı tekrarların yorgunluğu ve kendim ile çeliştiğim enerjilerin tamamından su elementi ve tuzun güçlü enerjisi ile arındım diyerek kalbiniz ile mühürleyin. Sonrasında derin nefes alın ve olmasını istediğiniz sizi hayatınızdaki eksik olan enerjileri dilek ve isteklerinizi tüm kalbiniz ile istedikten sonra 519748 sayı sekansını beş kez içinizden tekrar edin ve aldım kabul ettim mühürledim diyerek evet, evet, evet ile onaylayın. Beş gün boyunca 519748 sayısını günde beş kez gün içinde tekrarlayın şifa ve dilekleriniz kabul olsun.

Gökler rehberimiz, yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam