Görüş Bildir
Haberler
25 Yıldır Kesintisiz Çalışan Commodore 64!

25 Yıldır Kesintisiz Çalışan Commodore 64!

Onedio Medya
02.10.2016 - 15:59

Bir zamanlar bilgisayar kullanımını değiştiren Commodore 64 ‘ün piyasaya sürülmesi üzerinden 34 sene geçti. Habere konu alan Commodore 64 ise tam 25 yıldır Polonya‘nın Gdansk şehrinde bir tamirhanede kullanılıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teknoloji her geçen gün hızla ilerlerken en yeni ürünleri kullanmaya çabalıyoruz. Satın alacağımız bilgisayar veya akıllı telefonların beklentilerimizi karşılaması için uzun araştırmalar yapıyoruz. 

Ancak LOG'da yer alan habere göre, Polonya’daki bir tamirhanede 25 yıldır aynı Commodore 64‘ü kullanılmaya devam ediyor.

Piotr Farmas isimli Facebook kullanıcısının paylaştığı fotoğraf, 26 Eylül'de Commodore 64'ün hayran sayfasında yayınlandı.

Piotr Farmas isimli  Facebook kullanıcısının paylaştığı fotoğraf, 26 Eylül'de Commodore 64'ün hayran sayfasında yayınlandı.

Farmas fotoğrafı  'Geçen gün bir otomobil tamircisinde rastladım. İnanmayacaksınız ama işyerinin sahibi 25 yıldır Commodore 64 kullanıyor' mesajıyla paylaştı.

Bu enteresan durum Commodore USA‘ın Facebook sayfasında paylaşılınca geniş kitleler tarafından duyuldu.

Orijinal paylaşımı Bartek Gatz yine Facebook’ta yapmıştı.

Commodore 64, tüm zamanların en çok satan kişisel bilgisayar modeli.

Commodore 64, tüm zamanların en çok satan kişisel bilgisayar modeli.

1 MHz işlemci hızı ve 64 KB RAM‘e sahip olan cihaz son teknoloji olmaktan çok uzak ancak bu ufak araba tamircisinde işlerin görülmesi için yeterli.

Büyük ilgi uyandıran haber, Polonya’da Commodore 64 fiyatlarının ikinci el ve açık artırma sitelerinde yükselmesine neden oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
45
38
13
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Thomas Anderson

İnsan yaşına hürmeten bir siler temizler makinayı

Ömer Aktuğ

Çabuk "Abi GTA V kaldırır mı?" diyenler gelmeden.

portside

benim 166 MMX'i saklayayım bari