Görüş Bildir
Haberler
25 Temmuz Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Ne Zaman Yağmur Yağacak?

25 Temmuz Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Ne Zaman Yağmur Yağacak?

Bahadır
25.07.2023 - 00:28

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hava bugün nasıl?

Hava bugün nasıl?

HAVA SICAKLIĞI: Genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının; Perşembe gününe kadar yurt genelinde artmaya devam edeceği, batı ve iç kesimlerde normallerinin 7-10 derece üzerine ulaşacağı, Perşembe günü batı bölgelerinden başlayarak azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın yurdun güneydoğu kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ve Marmara'nın kuzeyinde güneyli, diğer yerlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Güney Ege kıyıları, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ve Doğu Anadolu'nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Yağmur yağacak mı?

Yağmur yağacak mı?

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların bu akşam Trabzon, Rize ve Giresun çevrelerinde, yarın (Salı) Kars ve Ardahan çevreleri ile Artvin, Rize ve Trabzon'un iç kesimleri ve Erzurum'un kuzeydoğusunda yer yer kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, lokal su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Güney Ege kıyıları, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ve Doğu Anadolu'nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bölgelerimizde hava durumu

Bölgelerimizde hava durumu

MARMARA

  • Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE

  • Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

  • Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın iç kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

  • Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

KARADENİZ

  • Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'in aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam Trabzon, Rize ve Giresun çevrelerinde, yarın (Salı) Artvin, Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

  • Kuzey ve doğusunun parçalı, yer yer çok bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzeydoğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güneybatı kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

  • Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın