Görüş Bildir
Haberler
25 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı…

25 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı…

GNS
25.10.2021 - 21:39

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını gün geçtikçe etkisini arttırmaya devam ediyor. Ülkelerin yaptıkları aşılama çalışmalarının hızla devam etmesi ve hükümetlerin aşıyı zorunlu kılması salgının önüne geçmek ve ilerlemeyi durdurmak adına yapılan en büyük çalışmalardan biri. Kapanma ve aşılamalar sonrası gelinen durumda yüz yüze eğitime geçen okullar, başlayan sosyal etkinlikler düşen vakaların yine yükselmesine sebebiyet oldu. Paylaşılan tablolarda ise vaka sayılarının bugün yine fazlaca yükseldiği görüldü. İşte 25 Ekim vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 25 Ekim Corona virüs tablosunu paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 351 bin 152 kişinin test yaptırdığı, 27 bin 663 yeni vaka tespit edildiği ve 232 kişinin hayatını kaybettiği, 30 bin 824 kişinin de iyileştiği görüldü.

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

İkinci doz aşı oranının Türkiye genelinde %77,5’i geçmesi gurur duyulacak bir toplumsal başarıdır. Halen 56 ilimiz ülke ortalamasının altında, bazı illerde fark büyük. Aşıyla birlikte tedbirlerin de önemli olduğunu unutmamalıyız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın