Görüş Bildir
Haberler
24 Kasım Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı...

24 Kasım Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı...

GNS
24.11.2021 - 20:35

Koronavirüs her geçen gün etkisini artırmaya devam ediyor. Kasım ayının sonuna yaklaşılırken hava durumundaki ani değişiklikler hastalığa yol açarken insanların maskeleri düzgün kullanmayışı ve dikkat etmeyişiyle birleşince koronavirüs hastası sayısı çoğalıyor. Salgının önüne geçilmesi kapsamında ülkelerin aşırı zorunlu kılmaları ve aşı olmaya davet etmeleri yapılan en büyük çalışmalardan biri. Gündelik hayata geri dönülmesi ve insanların dikkatsiz hareketleri sonucu vaka sayıları artmaya devam ediyor. İşte 24 Kasım Çarşamba vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 24 Kasım koronavirüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 364 bin 351 kişinin test yaptırdığı, 27 bin 592 yeni vaka tespit edildiği ve 175 kişinin hayatını kaybettiği, 28 bin 285 kişinin de iyileştiği görüldü.

24 Kasım Çarşamba Vaka Sayısı

24 Kasım Çarşamba Vaka Sayısı

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

Salgın sürecinin tahmin edilenden çok daha fazla sürmesi beklentileri kırdı, motivasyonu azalttı. Fakat yüksek vaka sayıları ve vefatlarla, gerçek her gün tekrar tekrar karşımızda. Covid-19’u yok sayamayız. Mücadele, tıpkı salgının varlığı kadar tartışılmaz bir kesinlikte olmalı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın