Görüş Bildir
Haberler
23 Ocak Survivor Fragmanında Poyraz Esti, Sinirler Gerildi! Survivor Yiğit Poyraz Kimdir?

23 Ocak Survivor Fragmanında Poyraz Esti, Sinirler Gerildi! Survivor Yiğit Poyraz Kimdir?

Müge Kakşi
23.01.2021 - 16:09

2021 Survivor 23. Ocak 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Erzak Oyununda Gönüllüler takımında yarışan Poyraz ve Ünlüler takımında oynayan Çağrı'nın kavgası gündeme oturdu. Poyraz'ın ' Terbiyesizlik yapana abi yok' sözlerinin ardından ipler gerildi ve Çağrı ve Poyraz'ı yarışmacı arkadaşları zor tuttu.  Peki 11. bölümde poyraz gibi esen yarışmacı Yiğit Poyraz kimdir, Survivor Poyraz nereli ve kaç yaşında? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 Ocak 2021 Survivor'da Neler Olacak?

23 Ocak 2021 Survivor'da Neler Olacak?

Survivor 2021 yeni bölüm fragmanında Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan kavga ekranlara damga vurdu. Dokunulmazlık yarışı için karşı karşıya gelen iki takımın yarışmacıları izleyici karşısına çıkan yeni bölüm fragmanında birbirine girdi.

Yoğun mücadelenin yaşandığı fragmanda gönüllüler takımına sinirlenen ünlü oyuncu Çağrı Atakan'ın gönüllüler takımından bir kişiye 'Senin sahte olduğunu biliyorum' demesi ortamı gerdi.

Çağrı'ya tepki gösteren Poyraz'ın 'Abi demek yok artık sana. Terbiyesizlik yapana abi yok.' demesi ise büyük kavganın fitilini ateşledi.

Bir anda başlayan hararetli tartışmada Çağrı gönüllülerin üzerine yürüdü.

Survivor Yiğit Poyraz Kimdir?

Survivor Yiğit Poyraz Kimdir?

Survivor 2021 kadrosunda olan Yiğit Poyraz, arkadaşlarının kendisine soyadı ile hitap ettiği için kendisine Poyraz denildiğini açıkladı. 26 Aralık 1994 doğumlu olan yarışmacı 1.80 boyunda. Aslen İzmirli olan yarışmacı Bodrum’da büyüdüğünü aktardı.

2009 yılında Robert Kolej’ini yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşti. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümü kazandı. 1 yıl boyunca Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim aldı.8 yaşından beri basketbol oynayan Yiğit Poyraz, 2 senedir ailesi ile birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor. Başarılı isim fitness ile ilgileniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın