Görüş Bildir
Haberler
23 Kasım Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı...

23 Kasım Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı...

GNS
23.11.2021 - 21:27

Koronavirüs her geçen gün etkisini artırmaya devam ediyor. Kasım ayının sonuna yaklaşılırken hava durumundaki ani değişiklikler hastalığa yol açarken insanların maskeleri düzgün kullanmayışı ve dikkat etmeyişiyle birleşince koronavirüs hastası sayısı çoğalıyor. Salgının önüne geçilmesi kapsamında ülkelerin aşırı zorunlu kılmaları ve aşı olmaya davet etmeleri yapılan en büyük çalışmalardan biri. Gündelik hayata geri dönülmesi ve insanların dikkatsiz hareketleri sonucu vaka sayıları artmaya devam ediyor. İşte 23 Kasım Salı vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 23 Kasım koronavirüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 365 bin 412 kişinin test yaptırdığı, 28 bin 170 yeni vaka tespit edildiği ve 208 kişinin hayatını kaybettiği, 29 bin 353 kişinin de iyileştiği görüldü.

23 Kasım Salı Vaka Sayısı

23 Kasım Salı Vaka Sayısı

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

Covid-19 solunum yoluyla bulaşan bir hastalık. Çoğu kere farkında bile olmadan yüzümüze dokunmamız virüsün bulaşma ihtimalini artıyor. Temas ettiğimiz yüzeylerde virüs olabileceği için ellerimizi sık sık yıkamalıyız. Maskenin bu açıdan da koruma sağladığını ise unutmamalıyız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın