Görüş Bildir
Haberler
22 - 28 Mayıs 2023 Haftasının Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

etiket 22 - 28 Mayıs 2023 Haftasının Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

İşlerin biraz engellenmiş ve meydan okunmuş gibi hissedildiği haftalardan biri. Evrende devam eden birden fazla kareyle, rahatlık alanımızın ötesine geçmek ve genişlemek için bir meydan okuma var. Ne de olsa, zorluklar karakter geliştirmeye yardımcı olan şeylerdir.

İlk keskin enerji Salı günü Mars ve Jüpiter'in karesiyle gerçekleşecek. Jüpiter dokunduğu gezegenin niteliklerini genişletir, dolayısıyla bu kare ile Mars enerjisi artacak. O kadar hevesle dolu olabiliriz ki, hedeflerimize ulaşmak, başarmak, etkili bir şekilde 'kazanmak' için kendi bağcıklarımıza takılırız. Sonuçları ne olursa olsun dikkatsiz hatalar yapılabilir. Kontrollü ve sakin olmakta fayda var. 

Peki ne yapmalı? Öncelikle, yalnızca gerçekten başarınızı körükleyen projeleri kabul edin .ve sahip olduğunuz zaman çerçevesinde gerçekçi bir şekilde ulaşılabilir konulara odaklanarak hareket edin.  Egomuzu işin içine katmaya ve açıkça yapamayacağımız halde yapabileceğimiz konusunda ısrar etmeye gerek yok. İkinci olarak, çatışma kaçınılmaz olabilir, ancak etkileşimde bulunmak bir seçimdir. Sırasıyla Pazartesi ve Cuma günleri Güneş ile Mars ve Venüs ile Uranüs arasındaki yumuşak altmışlık açılar , irade ve enerjimizin net bir şekilde yönlendirilmesinin yanı sıra heyecan verici değişim için fırsatlar sunuyor.  Güneş ve Satürn ile Pazar günü buluşurken, kendimizi hırpalamadan veya çarpık bir öz imaj çizmeden sınırlarımızı bilmek önemlidir. Hepimizin sınırlamaları var. Hepimizin kusurları var. Bunları örtbas etmenin veya fazla telafi etmenin bir anlamı yok. Hatalarınızı bilin, onları insan olarak kucaklayın ve kendinizi dönüştürün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koç

Yöneticiniz Mars, bu hafta Salı günü Jüpiter ile enerjik bir karede birleşiyor. Bu nedenle, her türlü parlak yaratıcı plan ve fikre sahip olabilirsiniz ancak bunları fiilen gerçekleştirecek somut sermayeniz olmayabilir. Belirli bir tutkuya aşırı yatırım yapabilir ancak cüzdan iplerinizin (maddi veya başka türlü) aşırı gergin olduğunu fark edebilirsiniz. Ne kadar zorlu olursa olsun küçültün. Aynı hatayı tekrar tekrar yapmaktan kaçının. Cherry, sadece bir proje seç ve kendini buna ada. Güven önemlidir, ama aşırı güven zarar verebilir.

Boğa

Boğa

İletişim bölgenizde oturan Venüs, bu hafta Yaralı Şifacı Chiron ile karşı karşıya geliyor. Şimdi, bu en bariz yönü olmasa da özellikle de sizin gezegen yöneticiniz olduğuna göre, not edilmesi gereken en önemli şey olabilir. Tam olarak farkında olmadığınız, ancak bir fikri ilettiğinizde veya sevdiğiniz biriyle konuştuğunuzda ortaya çıkan gizli acılar olabilir. Buradan konuşmaya dikkat edin, çünkü bu gerçek siz değilsiniz, gerçek sizsiniz. Bunu yaparsanız, derinden güvendiğiniz ve sizi daha duygusal anlarda tutabilecek biriyle konuşun.

İkizler

İkizler

Biraz güvensiz mi hissediyorsun? Kendinden emin değil misin? Öz-eleştirel mi? Düşündüğün kadar kötü bir şey değil. Biraz şüphe, hepimizin kendimizin en iyi versiyonu olmamıza yardımcı olur. Yine de kusurlarımızı nesnel olarak değerlendirmek ile özünde kusurlu olduğumuza inanmak arasında bir fark vardır. Diğer birçok alanda güçlü yönleriniz olduğunu bilerek, eksikliklerinizden uzak durun ve onları oldukları gibi kabul edin. Hiç kimse her zaman her şey olamaz. Bu özellikle dünyada yaptığınız iş için geçerlidir, çünkü Pazar günü İkizler burcundaki Güneş Satürn'le kare açı yapar doğum haritanızın kariyer bölgesine dokunur.

Yengeç

Yengeç

Bu hafta, herkesin görmesi için savunmasızlığınızı taşıyarak dünyaya açık, cesur bir yürekle gidin. Yeterince zor görünüyor mu? Bu seni korkutuyorsa, daha küçük adımlar at. Yavaş yavaş açın. Ne kadar gerçek ve otantik olursanız, o kadar çok saygı kazanırsınız ve başkalarına da aynısını yapmaları için o kadar ilham verirsiniz. Gerçeğinizi yaşamak şifadır. Aşkta, işte ve arkadaşlıkta bolca heyecan verici fırsatlar var. Tek yapmanız gereken, sizi geçmemeleri için onlara uzanmanız ve onları tutmanız.

Aslan

Aslan

Yöneticiniz olarak Güneş, bu hafta göz kulak olmanız gereken ana gezegeniniz. Pazar günü sert bir karede Satürn'le bağlantı kurarken, her zamanki gösterişli ve renkli benliğinizi hissedemeyebilirsiniz. Aslında, kenarlarda biraz donuk hissedebilirsiniz. En kötüsü, kendini harap ediyorsun. Bu geçici güven eksikliği, hedeflerinizi onlara fiziksel olarak yatırım yapmanız gerekenlerle aynı hizaya getirme söz konusu olduğunda, basitçe bir veya iki aksilikten kaynaklanıyor olabilir. Yine de umutsuzluğa kapılmak yerine yaratıcı olun. Sınırlamaları kabul edin, çünkü onların şüphesiz (iyi) bir nedeni vardır. Bastırmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Başak

Normalde oldukça barışçıl ve mantıklı bir işaret, anlamsız olduğunu düşündüğünüz saldırganlık gösterilerine nadiren teslim olursunuz. Bununla birlikte, bu hafta size bile uç verebilir. Muhtemelen bastırdığınız veya tuttuğunuz birikmiş enerji var gibi görünüyor ve hepsi bir tartışmada alt üst olabilir. Belki de aynı inançlar üzerinde hemfikir olmama meselesidir. Ve belki de havayı temizlemek için bu tamamen gerekli. Başkaları kendi güvensizliklerini size yansıtıyor gibi görünüyorsa dikkat edin. Bunu üstlenme.

Terazi

Terazi

Bir şey çok canımızı yaktığında ya da yüzleşmesi çok zor olduğunda, hepimiz onu bir kenara bırakma ya da sorunu yansıtma eğilimindeyiz. Bu hafta mutlaka bunu yaptığınızı görmüyorsunuz, ancak partneriniz, arkadaşınız veya başka biri bundan suçlu olabilir. Artık bildiğinize göre, biraz koşulsuz sevgi geliştirebilir misiniz? Bağışlama? Bununla birlikte, sağlam bir şekilde zeminde durun ve onların eşyalarını almayın. Birini bir deneyim aracılığıyla tutabilirsin ama kesinlikle onlar için taşıyamazsın. Ayrıca, özellikle Cuma günü neşe bölgenizde Uranüs'le 60'lık açı yapan bu bölgede Venüs'le olan mesleğiniz söz konusu olduğunda, kendi heyecan verici olaylarınızı ortaya çıkarıyor gibi görünüyorsunuz. Sürprizlere açık olun.

Akrep

Akrep

Salı günü, kariyer sektörünüzdeki Mars, ilişki sektörünüzde oturan Jüpiter ile kare açı yapacak ve bu, birincil ilişkilerinizden birinde potansiyel olarak gergin bir durumun gelişmekte olduğunu ortaya koyuyor. Herhangi bir noktada saldırıya uğradığınızı hissederseniz, savunmanız şüphesiz devreye girecektir. İstediğin zaman korkutucu oluyorsun ve bu hafta kendini korumak için o tarafının ortaya çıktığını görüyor. İster bir arkadaş ister aile veya iş arkadaşı olun, başka birinin dramını üstlenmeye ne zamanınız ne de eğiliminiz var.

Yay

Yay

Tartışıcı olmak veya başkalarının fikirlerine meydan okumak yerine, neden kendi içinizde yerleşmeye ve birinin neden o şekilde davrandığının nedenlerine bakmaya çalışmıyorsunuz? Savunmacılık veya saldırganlık gibi görünen şey, aslında güvensizlik ve korku için bir örtbas olabilir. Kaputun altına baktığınızda, kalbinizin genişlediğini ve anlayışın içinize aktığını görebilirsiniz. Ne de olsa hepimiz insanız. Bununla birlikte, birini iletişim kurmaya veya sorumlu olmaya zorlama cazibesinden kaçının. Gerçeği hemen görüyor olmanız, diğer herkesin de sizin kadar çabuk kavradığı anlamına gelmez.

Oğlak

Oğlak

Doğum haritanızın iletişim bölgesindeki yöneticiniz Satürn, Pazar günü günlük rutinler bölgenizdeki Güneş'e büyümeyi teşvik eden bir kare açıyla bağlanır. Elbette, birkaç güvensizlik ortaya çıkaracak ve zihniniz zor bir yolda yarışıyor olabilir. Yine de zirveye çıkacaksın. Karşılaştığınız kişisel eksikliklerin güçlü kişisel kaynaklara dönüştürüleceğine güvenin. Yaptığınız herhangi bir hata - işte veya başka bir yerde - harika bir öğretilebilir an olacaktır. Son olarak, deneyimlediğiniz herhangi bir sınırlamanın bir nedeni vardır. Bunları 'sevgi dolu çitler' olarak düşünün. Ne de olsa Satürn, sert sevgi öğretmeninizdir ve sizin çıkarlarınızı yürekten düşünür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Kova

Salı günü köklerinizde ve ev yaşam bölgenizde Jüpiter ile kare açı yapan doğum haritanızın ilişki bölgenizdeki Mars ile, bu hafta kendinize kimsenin duygusal kum torbası olmadığınızı hatırlatın. Ne kadar sinirlenirlerse sinirlensinler, siz sadece bu zeminde durun. Topuklarınızı içeri sokun. Ne kadar çok iterlerse, o kadar derine inmeniz gerekir. Bu sadece kendine saygı geliştirmekle kalmayacak, aynı zamanda başkalarına itilip kakılacak biri olmadığınızı da gösterecek. Hafta ilerledikçe, bu gerilim komedi aşkına ve hatta tutkuya dönüşebilir. Ayrıca yakacak çok fazla enerjiniz var, bu yüzden onu akıllıca kullanın. Ev ortamınız başlamak için iyi bir yerdir.

Balık

Balık

Son birkaç haftada zaten çok büyüdün. İyi haber şu ki, gelecek çok ama çok daha fazlası var. Salı günü, günlük rutin bölgenizdeki Mars, iletişim bölgenizdeki Jüpiter'le kare açı yapıyorsa, biraz gerileme görebilir, bu da sizi başa dönmüş gibi hissetmenize neden olabilir. Yine de asla ama asla en başa dönmeyeceksin. İlerleme asla boşa gitmez. Sizi ne kadar iyi tanırsa tanısın kimsenin sizi küçük hissettirmesine izin vermeyin. Belki bunu söylemek yapmaktan daha kolay, ama nihayetinde, bu size verilen mevcut kozmik görevdir.

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın