Görüş Bildir
Haberler
21 Kasım Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı

21 Kasım Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı

GNS
21.11.2021 - 19:42

Koronavirüs salgını gün geçtikçe hızla etkisini arttırmaya devam ediyor. Kasım ayının sonuna doğru yaklaşılmasıyla havaların tamamen soğuması, insanların maskeleri düzgün kullanmayışı ve dikkat etmeyişiyle birleşince koronavirüs hastası sayısı çoğalıyor. Ülkelerin yaptıkları aşılama çalışmalarının hızla devam etmesi ve hükümetlerin aşıyı zorunlu kılması salgının önüne geçmek ve ilerlemeyi durdurmak adına yapılan en büyük çalışmalardan biri. Gündelik hayata geri dönülmesi ve insanların dikkatsiz hareketleri sonucu vaka sayıları artmaya devam ediyor. İşte 21 Kasım Pazar vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 21 Kasım koronavirüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 350 bin 163 kişinin test yaptırdığı, 21 bin 177 yeni vaka tespit edildiği ve 195 kişinin hayatını kaybettiği, 34 bin 290 kişinin de iyileştiği görüldü.

21 Kasım Pazar Vaka Sayısı

21 Kasım Pazar Vaka Sayısı

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

İlk doz aşılanmada kısa sürede başarı elde ettiği halde, ikinci doz oranı %65’in altında kalan 8, %80’in altında kalan 59 ilimiz var. Aşılanmada halen kararsız olanlara hatırlatmak istiyoruz: İnsanlık aşıda istekli. Aşılanma oranı düşük ülkeler, aşı tedarik edemeyen ülkelerdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın