Görüş Bildir
Haberler
21 - 27 Ağustos 2023 Haftalık Genel Bakış

etiket 21 - 27 Ağustos 2023 Haftalık Genel Bakış

Dr.Astrolog Şenay Devi
21.08.2023 - 08:00 Son Güncelleme: 27.08.2023 - 22:27

Bu hafta aralarından seçim yapabileceğiniz gerçek bir kozmik enerji var. En önemlisi, yılın ikinci Merkür retrosunun başlangıcı. Arketipik habercimiz bir süredir kaygan geriye doğru dansını yapmadı, bu yüzden kendimizi bu konuda düğümlemeyelim. Bunun yerine, bu gerilemenin bizim için çalışmasını sağlayalım. Ama nasıl?

Yeni başlayanlar için, pratik Başak'ın enerjisini kendi avantajımıza kullanabiliriz. Ne de olsa Merkür, hükümdarlığının bu burcunda tam evinde. Bu zaten önemli bir zafer. Bu yüzden, yavaşladığı gün olan Çarşamba gününe kadar meşhur ördeklerimizi üst üste koyduğumuzdan emin olalım. Elimizden geldiğince, örgütlenelim. Güneş'in aynı gün aynı burca geçmesi, bize çok ihtiyaç duyulan üretken enerji artışını sağlar. Elbette işler ters gidecek. Metinler yanlış anlaşılacak. Rutinlerimiz pencereden dışarı çıkabilir. Yine de bu bize dinlenmek ve düşünmek için çok ihtiyaç duyulan bir fırsat veriyor.

Tüm bu zamanlama ve planlamanın bizim için gerçekten işe yarayıp yaramadığını veya aynı şeyi rahat bir alışkanlıktan tekrar tekrar yapıp yapmadığımızı düşünmek. Anlıyorsun? Bu gerileme aslında tam da ihtiyacımız olan şey olabilir. Ancak fazla heyecanlanmadan önce, bu gerilemenin oluşumunun biraz kaygan olabileceği konusunda uyarıda bulunalım. Salı günü Mars ve Neptün'ün muhalefetiyle, durumlar, koşullar, insanlar, kafa karıştırıcı görünüyor. Ve birlikte Venüs ve Jüpiter ikinci (çok aşırı ve büyük) karelerinde buluşuyor, zirveye çıkmak çok kolay. Bu zor bir kombinasyon, ama yakında her şey bitecek, bu yüzden cesur ol tatlım. Perşembe gününe kadar, Mars ve Plüton güçlendirici bir üçgende birleştiğinde, durum üzerinde çok daha fazla kontrol sahibi olacağız. Bu, Mars'ın Pazar günü burç değiştirip diplomatik Terazi'ye geçmesi için tam zamanı. Burada, o tamamen sevmek ilgili, savaşmakla değil (bir değişiklik için); flört etmek, memnun etmek, yaratmak, şımartmak, tapmak, flört etmek. Devam et ve o kirpikleri kırp. Gülümsemek. Cazibe. Yaradan’ın sana verdiği sevgi ve kalbi kullan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koç

Bak, burada gerçekçi olalım. Planlama senin işin değil. Pantolonunun yanında uçmaktan gurur duyuyorsun; anı yaşamak, içine atlamak ve akışın sizi nereye götürdüğünü görmek. Kaptın bu işi. Ancak bu hafta, evrenin sizi potansiyel olarak durdurduğunu ve sizi bir plana sahip olmanın potansiyel faydalarını görmeye zorladığını görüyor. Bakın düzenli olmanın aslında bazı faydaları var. Nihayetinde, size tam olarak istediğiniz gibi yapma özgürlüğü verir. Pazar gününe kadar, Mars (yöneticiniz) rutin bölgenizden çıkıp burçları ilişkiler bölgenize çevirdiğinde, planlarınızı başkalarıyla paylaşmaya fazlasıyla hazırsınız demektir. Kendine bak. Çok hızlı büyüyorsun.

Boğa

Boğa

Salı, yerel bölgenizdeki yöneticiniz Venüs ile Boğa burcundaki Jüpiter arasındaki ikinci kareyi görüyor. Şimdi, bu iki gezegen doğal olarak oldukça faydalı olduğundan, bu çok fazla drama olmamalı. Yine de aynı zamanda, doğal olarak hoşgörülü, muhtemelen hazcı çizginiz (bunu inkâr etmeyin!), mutlak sınırına kadar zorlanabilir. O banka kartında sakin ol. Şu anda ne kadar iyi hissettirirse hissetsin, her şeye evet deme. Her şeyden önce, özellikle sevgili aileniz söz konusu olduğunda, kaldırabileceğinizden daha fazla sorumluluk almaktan kaçının. Sözünden dönmek istemezsin, değil mi?

İkizler

İkizler

Yılın o zamanı. Hükümdarınız Merkür'ün zorlu ters dansını yaptığı zaman. Şimdi, tam bir çaresizlik içinde inlemeden önce, bu zamanı aleyhinize değil de kendi lehinize nasıl çalıştırabileceğinizi düşünün. Elbette, pek çok kafa karışıklığı yaşanacak - özellikle evle ilgili herhangi bir şey söz konusu olduğunda. Elbette, belki de aynı anda milyonlarca farklı (kafa karıştırıcı) topla hokkabazlık yapıyormuş gibi hissedeceksin. Aynı zamanda, geçmiş deneyimleriniz ileriye giden yolu aydınlatmak için oradadır. Onlara çizin. İlk başta bulanık görünen şey, Çarşamba gününden itibaren muhteşem bir şekilde aydınlatılıyor.

Yengeç

Yengeç

Ev, her zaman kalbinin olduğu yerdir. Ev, senin için güvenli bir sığınak olmalı. Hayatın savaş alanlarından bir sığınak. Yorgun kafanızı dinlendirebileceğiniz bir yer. Resmi aldın. Yine de Mars Pazar günü bu sektöre girerken harekete geçmeye hazırlanın. Bundan önce, çetrefilli iletişim alanında yolunuzu müzakere ederken zihniniz karışmış olabilir. Yine de Mars'ın yardımıyla diplomasi gücü yanınızda olacak. Sadece geriye doğru çok fazla eğilmediğine dikkat et. Sen bir akrobat değilsin, biliyorsun. İhtiyaçlarınız ve duygularınız önemlidir. Bu kadar esnek olmak zorunda değilsin.

Aslan

Aslan

Doğum günü sezonuna veda et. İyi bir parti oldu ama parti sonsuza kadar devam edemez. Bir aşamada, sadece kemerlerimizi bağlayıp işe koyulmalıyız. Yöneticiniz Güneş Çarşamba günü doğum haritanızın en verimli ve becerikli sektörüne giriyor. Elbette Merkür burada da geri gidiyor ama önemli değil. İyiyi kötüyle karşılamalısın. Rutininizi, sağlığınızı ve zindeliğinizi sıralayarak işinize başlayın. Bu e-postaları yanıtlayın (dikkatlice ve yavaşça). Yönetici ile ilgilenin, daha büyük şeyler yerine oturacaktır. Üretkenlik hiç bu kadar iyi hissettirmemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Başak

Tanrı aşkına. Bu hafta ne çok hareketin var. En baştan başlayalım. Salı günü Başak'taki Mars, ilişkiler sektörünüzde Neptün'e karşı çıkıyor. Başka birinin sizin üzerinizde çok fazla etkisi var gibi görünüyor ve siz sadece sınırlarınızı savunmanız gerekiyor. Kurtarma yok, etkinleştirme yok, tasarruf yok. Anladım? İyi. Hadi devam edelim. Yöneticiniz ve Başak burcundaki Merkür, Güneş ile aynı gün olan Çarşamba günü geri hareketine başlıyor. Burcunuza doğru kayar. Sinir bozucu olmaktan uzak, bu geçişlerin her ikisi de size büyük bir ışık tutuyor. Sadece sizin için bir şeyler yapmanız konusunda sizi desteklemek ve yönlendirmek. Bu güzel bir değişiklik. Mars, hafta sonuna kadar burcunuzdan çıkıp kaynaklar sektörünüze geçecek. Pazar gününe kadar moraliniz bozulursa silahlarınıza sarılın. Yansıtıcı olun. Hiçbir duygunun sonsuza kadar sürmediğini unutmayın.

Terazi

Terazi

Pazar, tüm aksiyonun sizin için olduğu yerdir. Eylem gezegeni Mars, yaklaşık iki yıldır ilk kez burcunuza giriyor. Bu büyük bir mesele. Önümüzdeki birkaç ay, kendinizi, hedeflerinizi, arzularınızı tamamen yeniden yönlendirmenize neden olabilir. Evet, taviz vermeye hazırsınız - her zaman öylesiniz. Ama aynı zamanda, biraz bencillik de var. Bu serpmeyi cömert bir yardıma dönüştürün. Bencil değil. Kişisel bakım. Bir değişiklik için seni ilk sıraya koymayı öğreniyor. Henüz tam olarak nereye gittiğinizi bilmiyor olabilirsiniz, ancak yolun netleşeceğine güvenin. Çünkü olacak.

Akrep

Akrep

Hiç kimse ilişkilerin kolay olduğunu söylemedi. Ne de olsa onlar en derin şeylerimizin aynalarıdır. Şans eseri, yukarıda bahsedilen şeylerle nasıl yüzleşileceğini biliyorsunuz. Aslında, şeyleri seviyorsun. İçinde yuvarlanıyorsun. Ondan gelişirsin. İster platonik ister romantik bir ilişki olsun, bu haftanın geçişleri size dengenin nerede olması gerektiğini gösteriyor. Sınırlarınızı aşağı indirdiniz mi? Salı günlerinin Mars - Neptün muhalefeti , neşe bölgenizde ve topluluk bölgenizde meydana gelen uzlaşma talep ediyor. Başkalarının sizi güvensiz hissettirmesine izin veriyor musunuz? Pazar Güneşi - Satürn muhalefet, Salı günkü geçişle aynı sektörlerde gerçekleşen, size çok ihtiyaç duyulan bir gerçeklik kontrolü sağlıyor. Başkalarının küstahlığının geçit töreninize yağmasına izin vermeyin. Verecek çok şeyin var.

Yay

Yay

Salı, Venüs ve Jüpiter'in - yöneticiniz - ikinci karesinin göklerde ortaya çıktığını, macera ve rutin sektörlerinizde meydana geldiğini görüyor . Birkaç hafta içinde bir tane daha olacak, ama şimdilik, sadece anımızda kalalım. Sizin için bu uyum, tamamen aşırılıklarınızı dizginlemeyi öğrenmekle ilgilidir. Nefes nefese, şok, korku, değil mi? Yanlış. Bilirsin, derinlerde, çok ileri gittiğinde. Dizginleri kendine çek tatlım. Hepsine sahip olamazsın. Büyük özgürlükle birlikte büyük sorumluluk gelir. Bu, bir sonraki süre için sizin için yinelenen temadır. Sınırları zorlamadan büyümenin yollarını bulun. Bu mümkün, biliyorsun. Ayrıca Çarşamba günü kozmik enerji öyle ki, yolunuz, kariyeriniz, mesleğiniz -ne demek isterseniz- bu hafta Güneş olarak sizi çağırıyor. Bu sektöre taşınıyor. Dinlemek.

Oğlak

Oğlak

Perşembe bu hafta senin büyük günün. Macera ve keşif bölgenizdeki Mars ile Oğlak burcundaki Plüton'un birleşmesi ile parmaklarınızın ucunda o kadar çok güç var ki, onunla ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Aklınıza koyduğunuz her şey - kelimenin tam anlamıyla - elde edilebilir. Bu kozmik enerjiyi şimdi kullanın, çünkü Pazar günü, Mars kariyer sektörünüze geldiğinde her şey biter. Bu, belirli bir hedefe ulaşmak için tek başına gitmekle başkalarıyla çalışmak arasında ince bir ipte yürüme zamanının habercisidir. 'Yalnız daha hızlı gideriz ama birlikte daha ileri gideriz' atasözünü hatırlayın. Seçimlerinizi buna göre yapın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Kova

Kendinizi kibirli biri olarak görmüyorsunuz. Aslında ondan çok uzak. Aslında, kibir senin bir numaralı huysuzluğun olabilir. Salı, ilişkiler bölgenizdeki Venüs ev bölgenizdeki Jüpiter'le kare oluştururken, birisinin - belki bir sevgili veya iyi bir arkadaş - tüm düğmelerinize basacak şekilde davrandığını görüyor . Derin bir nefes al tatlım. Şimdi bir tane daha al. Bunu üstlenmek zorunda değilsin. Her zaman herkese öğretmek zorunda değilsin. Bırakın insanlar kendi mezarlarını kendileri kazsın. Kendi şeridinde kal. Bu dramın gelişmesini izlemek için o ünlü müfrezenizi kullanın, bir yandan da 'benim sirkim değil, maymunlarım değil' diye tekrar edin. Ayrıca, zaten yapacak kendi içsel işin var.

Balık

Balık

Bu hafta motivasyonlarınızı kontrol edin. Yaptığın şeyi tam olarak neden yapıyorsun? Niyetleriniz konusunda potansiyel olarak biraz daha net, biraz daha doğrudan olabilir misiniz? Bu, kendinize çok daha kolay güvenmenize yardımcı olacak ve aynı zamanda başkalarının da size aynı güveni vermesine izin verecektir. Çarşamba günü Güneş ilişki sektörünüze giriyor ve Merkür de burada geriliyor. Bu, öğrenilmesi gereken her türlü harika dersi gündeme getirir, en azından zeminde nasıl duracağınız ve kendinizi bir başkasında kaybetmemek değil. Güvensizlikleri başka birine yansıtarak kendimizden kaçmak kolaydır. Ama sen bundan daha iyisini biliyorsun, değil mi?

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
swedishchef

Onedio adminleri alooooo, olm siz onunuze geleni editor mu yapiyorsunuz? Ablacim sen de neden boyle yapiyorsun ya. Su translatetten cevirdigin yazilari bi ok... Devamını Gör