Görüş Bildir
Haberler
2023 Yılında Size Keyifli Anlar Yaşatmaya Yemin Etmiş Elektronik Ürünler

2023 Yılında Size Keyifli Anlar Yaşatmaya Yemin Etmiş Elektronik Ürünler

Ece Erdem
26.12.2022 - 18:17

Yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçer derler. 2023 yılına uzun süre kullanabileceğiniz ve kullandıkça keyif alacağınız ürünlerle girmek istemez misiniz? İster kişisel bakımla mutlu olan biri olun ister evde film gecesi yaparak mutlu olan biri olun, bu içerikte sizler için kullandıkça size keyifli anlar yaşatacak ürünleri derledik, umarım beğenirsiniz. 

Keyifli okumalar!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 22.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. LENOVO M2 Elektrikli Scooter

1. LENOVO M2 Elektrikli Scooter

Son zamanlarda sokaklarda bol bol gördüğümüz elektrikli scooter'lar o kadar çok kullanılıyor ki, bu işi artık kiralık scooter şeklinde ticarete döktüler. Siz de scooter kullanmayı seviyor ve her seferinde kiralamak istemiyorsanız, bir tane edinmenin tam zamanı! 

Lenovo'nun ürettiği elektrikli scooter'ın taşıma kapasitesi 120 kg. 

8249 TL'ye buradaki linkten satın alabilirsiniz.

2. MICROSOFT Xbox Series S 512GB Oyun Konsolu

2. MICROSOFT Xbox Series S 512GB Oyun Konsolu

Oyun oynamaya bayılanlar ve bir oyun konsolu edinmek isteyenler için muadillerine oranla en uygun fiyatlı ve performansı iyi olan ürünün bu olduğunu düşünüyorum. 

Bilgisayar oyunlarından bıkıp deneyimini büyük televizyon ekranına taşımak isteyenler, Xbox oyun konsolunu 8999 TL'ye buradaki linkten satın alabilirler.

3. PHILIPS BRI950/00 Lumea Prestige IPL Tüy Alma Cihazı

3. PHILIPS BRI950/00 Lumea Prestige IPL Tüy Alma Cihazı

Herkesin hayalleri arasında istenmeyen tüylerinden kurtulmak vardır bence. Bu süreci keyifli ve daha rahat hale getirmek isterseniz, güzellik merkezlerinden bıktıysanız veya gitmeye çekiniyorsanız lazer epilasyon sürecinizi eve taşıyabilirsiniz. 

Buradaki linke tıklayarak hemen satın alın.

4. TEFAL RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop Özellikli Evcil Hayvan Dostu Akıllı Robot Süpürge

4. TEFAL RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop Özellikli Evcil Hayvan Dostu Akıllı Robot Süpürge

Yeni yıla ev işlerinizin yükünü hafifleterek girin! Daha robot süpürge almadıysanız bir tane edinmenin tam sırası. 

Üzerinizdeki temizlik sorumluluğunu yüksek oranda alıp rahat bir nefes almanızı sağlayacak mop özellikli ve evcil hayvan dostu robot süpürgeyi buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz. 

Bir kullanıcı şöyle demiş: 

'Bu ürün gerçekten mükemmel. Diğer markalarla arasında çok kalmıştım ama araştırmalarım sonucunda bu ürünü almaya karar verdim emiş gücü harika turbo brush'ında ki silikonlar ve fırçalar çok iyi toz toparlıyor kesinlikle Tefal ❤️'

5. BOSCH TKA6A044 Filtre Kahve Makinesi

5. BOSCH TKA6A044 Filtre Kahve Makinesi

Yoğun aroma sevenler için Aroma+ özelliği sayesinde tek dokunuşla daha yoğun kahve aroması imkanı sağlayan filtre kahve makinesinin kolay kireç temizleme özelliği sayesinde uzun vadede kullanımı ve temizliği de çok rahat. 

Kırmızı renkli olmasıyla da benim gönlümü fethetti, buradaki linkten satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. FUJIFILM Instax Mini 11 Bundle Box Anlık Kamera

6. FUJIFILM Instax Mini 11 Bundle Box Anlık Kamera

Herkesin görüp görüp 'Keşke benim olsa!' dediği ürünlerden bir tanesi de şipşak fotoğraf makineleri. Fujifilm'in ürettiği Instax Mini'nin lila renkli bu seti, her anınızı ölümsüzleştirirken yanınızda olacak. 

Setin içinde ihtiyacınız olacak her şey bulunuyor, selfie modu olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim. 

Buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

7. PEAQ 32H0-ITR 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart HD-ready LED TV

7. PEAQ 32H0-ITR 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart HD-ready LED TV

Netflix'ten çıkmayanlar için tam bir fiyat/performans ürünü seçtim. Malum televizyon fiyatları baya uçtu, taksitsiz bir şey almak neredeyse imkansız oldu. 

Mutfak veya kış bahçesine çevirdiğiniz kapalı balkonunuz için ideal boyutlarda olan televizyon, şu an 2749 TL'ye satılıyor ve yorumları da çok iyi. 

Siz ürünü buradaki linkten satın alırken, ben de bir kullanıcı yorumu ekleyeyim: 

'28 Kasım'da aldım, tereddütlerim vardı, fakat kurulumunu yapınca bunlar kalktı. Youtube var, Netflix var, Iptv yükledim, Google Chrome var, daha ne olsun ki:)) Salonda LG SM8200 modeli var, Paeq in ondan tek eksiği çözünürlük, sesi yazıya dönüştürme. Bunlar olmasa da olur. 29 Kasım'da bir tane daha aldım, bu fiyata zor bulunur gibi geldi. Alacak olanlar gönül rahatlığıyla alsınlar, hakikaten süper televizyon.'

8. HUAWEI MatePad T10 9.7" 32GB Tablet

8. HUAWEI MatePad T10 9.7" 32GB Tablet

Gelişmiş ekran teknolojileri sayesinde, filmlerden mobil oyunlara pek çok içeriğinize mükemmel netlikte ulaşmanızı sağlayan Huawei Matepad T10 9.7 inçlik büyük ekranı sayesinde de izleme alışkanlıklarınıza yeni bir soluk katıyor. Ultra hafifliği ve inceliği sayesinde bu tablet, sizin taşınabilir iş bilgisayarınız olmaya da aday!  

Hemen buradaki linkten satın alabilirsiniz.

9. SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB Akıllı Telefon

9. SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB Akıllı Telefon

Dokunmatik telefonlar çıkmadan önce katlanan kapaklı telefonlar vardı, bazen o telefonları çok özlüyorum. Katlanan telefonlardan ilham alınıp tasarlanan dokunmatik akıllı telefon Galaxy Z Flip ise sanki hayallerimdeki telefon gibi. Hem az yer kaplıyor, hem de katlı haldeyken bile fotoğraf çekebiliyorsunuz. 

Daha detaylı inceleyip satın almak için buradaki linke tıklayın!

10. ANKER Nebula Mars II Pro Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı ve Hoparlör

10. ANKER Nebula Mars II Pro Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı ve Hoparlör

Keyifçilerin en seveceği ürün bu olacak bence. Pinterest'te gördüğümüz çatı katında duvara film yansıtıp izlenen sahneleri gerçekleştirebileceğiniz taşınabilir projeksiyon ve hoparlörün bluetooth özelliğine sahip olması da onu kusursuz yapıyor. 

 Netflix,YouTube, Amazon Prime, Twitch ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm favori uygulamalarınızı indirebileceğiniz ürünü buradaki linkten satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sponsorlu içeriğe yazmam asla ama keyifçilerin teknolojik ürünlere ihtiyacı olduğunu kim söledi size ?

Shot

26.12.2022 tarihin de bu içerik hazırlanmış ve o tarihte paylaşılan " Xbox oyun konsolunu 8999 TL'ye buradaki linkten satın alabilirler " , bugün 5 ocak ve ş... Devamını Gör