Görüş Bildir
Haberler
2023'ün En Çok Satan Akıllı Bileklik Önerileri

etiket 2023'ün En Çok Satan Akıllı Bileklik Önerileri

Selen Simsek
23.02.2023 - 16:59

Akıllı saat ile akıllı bileklik arasındaki fark nedir diye düşünüyor olabilirsiniz. Akıllı saatler, akıllı telefonların yapabildiği çoğu şeyi yapıyor. Akıllı saat, bir nevi kolunuzdaki telefon oluyor. Akıllı bileklikler ise çoğunlukla spor uygulamaları için tercih ediliyor. Hayat kalitenizi artırmak için kullanabileceğiniz en iyi akıllı bileklik modelleri ve fiyatlarını sizin için listeledik.

*'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

*Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik 21 Şubat 2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Huawei Band 6 Akıllı Bileklik

1. Huawei Band 6 Akıllı Bileklik

Ultra geniş çerçevesiz ekranı ile hem şık hem kullanışlı bir akıllı bileklik.

Siyah, açık pembe ve canlı turuncu renk seçeneği bulunan Huawei Band & akıllı bilekliğin fiyatı 778 TL.

Almak isteyenler için burada.

Ayrıca ürünü artısı eksisiyle inceleyen harika bir kullanıcı yorumu bırakıyorum buraya: 'Android kullanıcısıyım. Redmi Note 8 kullanıyorum. Xiaomi Mi Band 6'dan geçiş yaptım. Ekranının akıllı saatlere benzemesi nedeniyle tercih ettim. Ayrıca geleneksel bir saat görünümü de vardı, hoşuma gitti. Ürünü alalı 12 gün oldu. Bu süreç içinde nasıl çalıştığını, ne kadar şarj yediğini, fonksiyonlarını yazacağım. Artılar ve eksiler halinde.__Artıları;

+Sensörleri harika çalışıyor. Bir kere bile olağandışı bir sonuç çıkartmadı. Bilekliği uyandırmak için bileğinizi kaldırmanız yeterli(Uygulamasından açmanız lazım).

+Spor modu çok fazla var. Tabii ki hepsini yapamıyorum ancak yapabildiklerimde topladığı veri tutarlı gözüküyor.

+Fiziksel tuş olması çok iyi olmuş. Mi Band 6'da ana ekrana gelene kadar sürekli kaydırmak zorunda kalıyordum. Bunda tuşa bir kere basmam yeterli oluyor. Ayrıca ana ekrandayken tuşa basarsanız menüsü açılıyor.

+Görüntü olarak çok şık duruyor. Kesinlikle göze batmıyor, fark edilmiyor. Kayışı da kaliteli duruyor ve normal saat kayışı gibi yapmaları da daha iyi olmuş.

+Ana ekrandan sağa sola kaydırdığınızda gelen favorileri kendiniz seçip yerlerini değiştirebiliyorsunuz. Maksimum 5 tane seçebiliyorsunuz galiba.

+Hızlı şarj oluyor. Şarj olma süresi 1-1.5 saat arasında.

+Uygulaması sayesinde ek hatırlatmaları ayarlayabiliyorsunuz.

+Seçebileceğiniz bir sürü kadran var. Ayrıca bazı kadranlardaki fonksiyonları değiştirebiliyorsunuz. İndirdiğiniz kadranları değiştirmek için ekrana basılı tutmanız yeterli(Bu özelliği ayarlardan açmanız lazım).

+Cihaz ilk geldiğinde 2 güncelleme aldı bile.

Eksileri;

-Huawei telefonunuz yoksa Huawei Sağlık uygulamasını ya APK olarak ya da Huawei Market App'ini indirerek indirebiliyorsunuz. Tabii bunun sebebi de Android'in Huawei ile ilişiğini kaldırması.

-Bileklik yapımında kullanılan malzemeler sebebiyle çizilmeye çok yatkın. En yakın zamanda bir kılıf ve ekran koruyucu film almalısınız.

-Kordon değişimi biraz zahmetli olabiliyor. Hele de küçük klips benzeri şeyleri kaybetmeyin sakın, aman diyeyim.

-Bazı kadranların paralı olması saçma. Zaten para verip aldığım bir ürüne ne diye ek para vereyim ki.

-Uzaktan deklanşör özelliği bende çalışmıyor. Umarım bir güncelleme ile bu özelliği getirirler.

-Telefon araması geldiğinde çağrıyı reddetme ve hazır mesaj atma seçeneği var. Keşke sessize alma özelliği de gelse.

-Bu 11 günlük kullanımda şarjını %5'e kadar indirdim. Sağlık izlemedeki bütün özellikler hep açıktı(TruSleep, hareket hatırlatıcısı, sürekli nabız izleme, otomatik stres testi ve otomatik SpO2 ölçümü).

-Keşke mesaj bildirimi geldiğinde ekranı kendiliğinden açılsaydı. Yine umarım bir güncelleme ile bunu da çözerler.

-Hava durumu bilgilerini almak için konumu sürekli açık tutmak gerekiyor.

Söyleyeceklerim bu kadar. Umarım size rehber olmuştur.'

2. Xiaomi Smart Band 7 Akıllı Bileklik

2. Xiaomi Smart Band 7 Akıllı Bileklik

Tam bir fiyat performans ürünü.İdeal büyüklükteki Amoled ekran, ekranı okumanızı ve kontrol etmenizi kolaylaştırır. Her şey yüksek çözünürlükte ayrıntılı olarak sunulur. Her zaman açık ekran modu sayesinde tarihi ve saati, kolunuzu kaldırmadan veya parmaklarınızı kullanmadan çok daha rahat bir şekilde görebilirsiniz.

Fiyatı 875 TL.

Almak isteyenler için burada.

'Diğer akıllı saatler spor yaparken beni rahatsız ediyor yapısından dolayı. Bu ürünün band modeli olması daha rahat hissettiriyor. Bizzat Apple watch ile karşılaştırdım, ölçümleri aynı diyebilirim. Gereksiz şov istemeyenlerin gereksiz para dökmesine gerek yok. Bundan önce Mi Band 4 vardı, ondan da çok memnundum, kaybedince bunu aldım, yine memnun kaldım.'

3. Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

3. Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

50 metreye kadar su geçirmez özelliği bulunan akıllı bileklik, bileğinizdeki kişisel antrenörünüz olacak.

Fiyatı 749 TL.

Almak isteyenler için burada.

'Bileklik güzel. Bir akıllı bileklikten istediğiniz her şeyi karşılıyor. Nabız, stres, adım, uyku vs her şeyinizi takip edebiliyorsunuz ancak bunları takip etmeye gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını sorgulayın. Bir anlık hevesle alıp kullanmayabilirsiniz. __Şarjı, otomatik ekran açılmasını kapatırsanız yeterince uzun gidiyor ve çabucak doluyor. Ekran özelleştirmeleri çok iyi ama en nihayetinde bir tanesini seçip kullanacaksınız. Müzik ve ses seviyesi kontrol edilebiliyor ama bunu ben genelde kulaklık üzerinden yapıyorum zaten. Stres seviyenizi ölçüyor ama nasıl, neye göre yapıyor çok anlamadım. Benzer şekilde uyku performansınızı da ölçüyor __ama hangi verilerle pek anlamadım. Nabız ölçmesi güzel ama nerede kullanırsınız bilemiyorum. Nabzınız yükseldiğinde zaten hissediyorsunuz. Bilekliğe bakıp 'aa nabzım yükselmiş' demez kimse. Kritik bir hastalığınız varsa ayrı bir konu tabii. Bunlar dışında ufak tefek güzellikler var ama hiçbiri olmazsa olmaz değil. Yine de akıllı bileklik veya saat alınacaksa giriş seviyesi olarak bu düşünülebilir.'

4. Amazfit Neo Akıllı Bileklik

4. Amazfit Neo Akıllı Bileklik

Spor tutkunları için şarjım biter mi derdine son veren bir ürün. Tipik kullanımda 28 güne kadar ve temel kullanımda 37 gün boyunca tek bir tam şarj ile kullanılabiliyor.

Kol saati nabzınızı 24 saat takip edebilir, uykunuzu da izleyebilir.

Retro tasarımlı akıllı bilekliğin fiyatı 427 TL.

Almak isteyenler için burada.

'Basit, şık, rahat, kaliteli, gereksiz renkler yok, uzun pil süresi, görünüşüne göre bir sürü ıvır zıvır seçeneği var. Bu tarz saatleri beğenen kişiler düşünmeden alsın. 1 ayda 2 kere şarj ettim. Fakat tüm özelliklerini kullanmadım. Tüm özelliklerini kullanırsan herhalde 3 kere şarj edersiniz. Bence en güzel özelliği eski tarz olup akıllı olması. Eee alacaksanız alın.'

5. İthal Su Geçirmez Akıllı Spor Saati

5. İthal Su Geçirmez Akıllı Spor Saati

Bu akıllı bileklik, yürüyüş, koşu, bisiklet, atlama, basketbol, futbol, badminton gibi tam 24 spor modunu destekliyor.

Ayrıca, gerçek zamanlı kalp atış hızı, kan oksijen ve uyku kalitesi izleme gibi sağlık izleme özellikleri de sunuyor.

Fiyatı 888 TL.

Ayrıca 173 TL de ithalat ücreti var.

Almak isteyenler için burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Amazfit Band 7 Akıllı Bileklik

6. Amazfit Band 7 Akıllı Bileklik

18 güne kadar pil ömrü var.

Tam 120 tane spor modu var ve su geçirmez özellikte.

Fiyatı 1949 TL.

Almak isteyenler için burada.

7. Honor Band 5 Akıllı Bileklik

7. Honor Band 5 Akıllı Bileklik

Honor Band 5 akıllı bileklik adımsayar, kalori hesaplama ve uyku takibi özelliklerinin yanı sıra Türkçe uygulaması ve 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Honor Türkiye garantili akıllı bilekliğin fiyatı 544 TL.

111 TL de ithalat ücreti bulunuyor.

Almak isteyenler için burada.

8. DM50 Akıllı Spor Saati

8. DM50 Akıllı Spor Saati

Tam dokunmatik ekrana sahip olan bu spor saati, kalp atış hızınızı, kan basıncınızı, kan oksijeninizi ve uyku verilerinizi doğru bir şekilde ölçer ve kaydeder.

Fiyatı 875 TL.

Almak isteyenler için burada.

9. Huawei Band 7 Akıllı Bileklik

9. Huawei Band 7 Akıllı Bileklik

Huawei Band 7 ile huzuru bulacaksınız.

Huawei Band 7 beden, zihin ve ruh için tasarlanmıştır. TruRelax stres izleme, sizi her an konfor alanınıza sokmak için sakinleştirici nefes egzersizleri yaptırır ve gün boyu kendinizi harika hissetmeniz için zamanında su içmenizi ve ilaçlarınızı almanızı hatırlatır.

Huawei Band 7'nin pili, tipik kullanım senaryolarında iki haftaya kadar, yoğun kullanım senaryolarında ise 10 güne kadar çalışarak, iş gezileri ve tatillerin üstesinden gelmek için fazlasıyla donanımlıdır. 

96 canlandırıcı egzersiz modu, en çok sevdiğiniz aktiviteleri, koşudan bisiklete, yüzmeye ve yogaya kadar pek çok aktiviteyi kapsar! 

Fiyatı 1300 TL.

Almak isteyenler için burada.

'Her ne kadar bileklik olarak kabul edilse de akıllı saatlerden çok geri kalır yanı yok. Görece büyük bir ekranının olması kullanım açısından ciddi bir rahatlık sağlıyor. Ayrıca gelen bildirimleri eski tip ufak ekranlı bilekliklere kıyasla çok daha rahat okuyabilirsiniz. Sarj gayet iyi. Huawei zaten bu konuda rakiplerinin hep bir tık ilerisinde. Ayrıca çok hızlı bir şekilde şarj oluyor. Bu fiyat seviyesinde kesinlikle tavsiye ediyorum.'

10. Garmin Fenix 7

10. Garmin Fenix 7

Bütçesi uygun olanlar için en iyisi.

Garmin Fenix 7, termal şok ve suya dayanıklılık açısından Amerikan askeri standartlarına göre test edilmiş bir saat.

Şık, paslanmaz çelik çerçeveyle son derece şık bir saat görünümüne sahip olması da onu cezbedici kılan özelliklerinden biri.

Fiyatı 25.422 TL.

Almak isteyenler için burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Haylou Solar LS05 Akıllı Saat

11. Haylou Solar LS05 Akıllı Saat

Su geçirmez spor kol saati, güneş enerjisini istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde kullanmanıza izin veren 12 adet spor moduna sahip.

Bu akıllı saatle yüzebilir veya soğuk bir duş alabilirsiniz.

Fiyatı 579 TL.

Almak isteyenler için burada.

12. Vestel Akıllı Bileklik

12. Vestel Akıllı Bileklik

Bilekliğiniz, uykunuz boyunca derin ve hafif uyuduğunuz süreleri ölçer, titreşimli alarmı ile istediğiniz zaman gürültü çıkarmadan uyanmanızı sağlar.

Vestel akıllı bilekliğiniz ile adımlarınızı, uykunuzu ve kalp atış hızınızı takip edebilecek, çağrı ve mesajlarınız geldiğinde görebileceksiniz.

VFit mobil uygulaması ile bilgilerinizi güncel olarak görebilecek, bütün egzersiz verilerinizi telefonunuzda saklayabileceksiniz.

Fiyatı 899 TL.

Almak isteyenler için burada.

13. Fitbit Charge 5 Akıllı Bileklik

13. Fitbit Charge 5 Akıllı Bileklik

Hiçbiri yokken Fitbit vardı.Fitbit Charge 5 aktivite izleyici akıllı bileklik stres, sağlık metriği, kalp atış hızı ve egzersiz rutininizi gözlemler.

50 metreye kadar suya dayanıklıdır

Ve en önemlisi, yüksek veya düşük kalp atış hızınız olduğunu tespit ettiği anda sizi uyarır.

Fiyatı 2996 TL.

Almak isteyenler için burada.

14. Fitness Akıllı Saati

14. Fitness Akıllı Saati

Fitness takip cihazı, bilimsel antrenman ve fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için tüm antrenman verilerinizi kaydeder.

Fitness akıllı saati, kalp atış hızınızı, tansiyonunuzu, kan oksijen içeriğinizi (SpO2) ve derin, hafif uyku durumunuzu izler, bu da sağlığınızı daha iyi gözlemlemenize yardımcı olur.

Fiyatı 202 TL.

Almak isteyenler için burada.

15. Garmin Vívosmart 5 Aktivite Takip Bilekliği

15. Garmin Vívosmart 5 Aktivite Takip Bilekliği

Su geçirmez özelliği bulunan Garmin Vivosmart 5, hem dokunmatik ekranlı bir fitness takip cihazı, hem de uyku kalitesi ve kalp atış hızınızı izleyen bir sağlık bekçisi. 7 güne kadar dayanan pil ömrüne sahip olduğunu da ekleyelim.

Almak isteyenler için burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Qalabka Akıllı Bileklik

16. Qalabka Akıllı Bileklik

Günlük verilerinizi kontrol edebileceğiniz uygun fiyatlı bir fitness kol saati.

Kullanımı oldukça basit olan bu bileklik özellikle koşu ve dış mekan sporları için ideal.

Fiyatı 130 TL.

Almak isteyenler için burada.

Bonus: Akıllı Çocuk Saati

Bonus: Akıllı Çocuk Saati

Konumuz farklı ama çocuklar için kullanışlı olan bu çok fonksiyonlu saati de bonus olarak listemize eklemek istedik.

Çok fonksiyonlu bir ürün... Kamerası var, çocuklar bu sayede kendi anılarını biriktirebilir. El feneri var, karanlıkta kalma korkusuna son verir. Matematik oyunları var, oynarken gelişebilirler. 

Çocuklar acil durum çağrısı da başlatabilirler bu saat ile.

Güvenlik sebebiyle her çocukta olması gerekenlerden.

Fiyatı 293 TL.

Almak isteyenler için burada.

Bunlar da ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın