Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılının İlk Kabine Toplantısı Bugün mü? Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Gündemde Neler Var?

2022 Yılının İlk Kabine Toplantısı Bugün mü? Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Gündemde Neler Var?

Yeni yılın ilk Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı kararları ve sonuçları Başkan Erdoğan tarafından son dakika haberi olarak duyurulacak. Ekonomi, dış siyaset, sağlık, eğitim gibi temel konuların gündeme geleceği toplantının tarihi, günü, saati merak ediliyor. Her Pazartesi gündemin en önemli konularını masaya yatıran Cumhurbaşkanı, yaptığı açıklamalar ile ülkemizdeki vatandaşları bilgilendiriyor. Bu noktada akla gelen sorular arasında 2022 yılının ilk Pazartesi gününde iki haftada bir yapılan Kabine Toplantısı, 3 Ocak günü yapılacak mı? İşte sorunun yanıtı haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüs salgını sürecinde özellikle salgına dair süreç, emekli ve memur zammı, dış politika gibi pek çok önemli konunun masaya yatırılacağı toplantının detaylarını Cumhurbaşkanı canlı yayında açıklıyor. Yapılması beklenen Kabine Toplantısının 3 Ocak Pazartesi yani bugün yapılacak mı sorusu gündemde. Beklenen açıklama geldi. Buna göre; Kabine Toplantısı ne zaman?

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

İki haftada bir gerçekleşen Kabine Toplantısı bu hafta 3 Ocak Pazartesi günü yani bugün yapılacak.

Gündemde Neler Var?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlik edeceği kabine toplantısında ekonomideki gelişmeler, dolar başta olmak üzere dövizi düşüren hamle sonrası alınacak yeni önlemler değerlendirilecek.

Toplantıda, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren yılın ilk 6 ayına ait zam oranlarının görüşülmesi de bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın