Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılı Terazi Burcu Yorumları! 2022'de Terazi Burcu Aşk Hayatı, Kariyeri, Para Durumu ve Sağlığı...

2022 Yılı Terazi Burcu Yorumları! 2022'de Terazi Burcu Aşk Hayatı, Kariyeri, Para Durumu ve Sağlığı...

2022 yılında Terazi burcu neler yaşayacak; aşk hayatı, kariyeri, para durumu ve sağlığı nasıl olacak diye merak ediyorsanız yıl boyunca tüm enerjiler doğum haritanızın sağ tarafında birikiyor. İkili ilişkiler, duygusal ilişkiler, iş ilişkileri, imzalar; hepsi sizden yana. Ancak imza atarken dikkatli olun. 2022 yılına dair yükselen Terazi ve Terazi burcu yorumlarına bakmayı unutmayın! 2022'de hem kariyer hem de parasal konularda ciddi atılımlar yapacaksınız. Peki nasıl? İşte yükselen Terazi ve Terazi burcunun 2022 yılı yıllık burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 yılında Terazi burcu neler yaşayacak; aşk hayatı, kariyeri, para durumu ve sağlığı nasıl olacak diye merak ediyorsanız Satürn bu sene aşk evinizi güzel bir şekilde destekliyor. Aşk evinizde yüksek bir bir enerji var. Satürn size kurumsal hayattan güzel aşklar getirebilir, iş hayatında birileri ile tanışabilirsiniz ancak 2022 yılının ilk altı ayını çok iyi değerlendirmeniz gerekiyor. 2022 yılına dair yükselen Terazi ve Terazi burcu yorumlarına bakmayı unutmayın! 2022'de hem kariyer hem de parasal konularda ciddi atılımlar yapacaksınız. Peki nasıl? İşte yükselen Terazi ve Terazi burcunun 2022 yılı yıllık burç yorumları...

2022 Terazi Burcu

2022 Terazi Burcu

Sevgili yükselen Teraziler, Terazi burcu olanlar ve Ay burcu Terazi olanlar... Siz öncelikle bir Venüs insanısınız. Venüs insanların özel bir yetenekleri, özel bir auraları vardır. İnsan ilişkileri çok iyi yürütürler. Satürn bu sene aşk evinizi de güzel bir şekilde destekliyor.

Aşk evinizde yüksek bir bir enerji var. Satürn size kurumsal hayattan güzel aşklar getirebilir, iş hayatında birileri ile tanışabilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza çıkan insanlarla seviyeli ilişkiler yaşayabilirsiniz. Bu arada aşk hayatınızda yaz aylarında Jüpiter karşıt burcunuz olan Koç burcunda. Ancak 2022 yılı analinize önce Ocak ayından başlayalım. Bakalım Ocak ayından itibaren 2022 yılı size neler getirecek.

2022'de Terazi Burcu Kariyeri

2022'de Terazi Burcu Kariyeri

Ocak ayından itibaren Jüpiter sizin kariyer evinizde. Artık önemli insanlarla tanışmak, önemli insanlarla iş yapmak istiyorsunuz veya sizin tarzınıza, tavrınıza uygun insanlarla eşleşmek istiyorsunuz. Bu konuda çok da haklısınız çünkü artık suya yazı yazmak istemiyorsunuz. Yetenekleriniz güçlü. Terazinin iyi yanı; mantık ve duygu enerjisi çok iyi. Durum böyle olunca, Teraziler çalıştığı alanlarda insanlara hem faydalı olmak hem de başarılı olmak ister. 

Jüpiter bu sene Ocak ayından 11 Mayıs'a kadar size çok destek verecek. Merkür retrosu da sonbaharda sizin evinizde gerçekleşecek. Sonbahara kadar çok iyi bir çalışma örneği verip, 9 Eylül 2022 – 2 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında sizin burcunuzda gerçekleşecek Merkür retrosunda sizin çalışma alanınızdaki meyveleri toparlayacaksınız. Merkür retrosu bu sene size yarayacak.

2021 senesinin 30 Aralık'ından itibaren Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu geçiş ile beraber sizin kariyer eviniz tetikleniyor ve burada sizi çok iyi fırsatlar bekliyor. Tanıştığınız ünlü insanlar, şimdiye kadar ulaşamadıklarınız, sizin hayatınıza renk getirecek, standardınızı yükseltecek insanlarla bir araya geleceksiniz. Mayıs'a kadar bunu iyi bir şekilde götüreceksiniz.

2022'de Terazi Burcu Parasal Konular

2022'de Terazi Burcu Parasal Konular

2022 yılında Boğa ve Akrep burçlarında gerçekleşecek dört adet tutulma sizin finans evinizde ve karşıt finans evinizde olacak. 

Tutulma zamanları

  • 30 Nisan 2022 Boğa burcunda Güneş tutulması ve yeniay | 23:27, 10 derece

  • 16 Mayıs 2022 Akrep burcunda Ay tutulması ve dolunay | 07:13, 25. derece

  • 25 Ekim 2022 Akrep burcunda Güneş tutulması ve yeniay | 13:48, 2 derece

  • 8 Kasım 2022 Boğa burcunda Ay tutulması ve dolunay | 14:01, 16 derece

Nisan ve Mayıs aylarında parasal konular gündeme gelecek. Çalışacaksınız, para kazanacaksınız; çalıştığınız paranın yarısını ayırıp yarısını biriktireceksiniz. Hem kendinize yatırım yapacaksınız hem de parasal değerlerinizi iyi bir şekilde değerlendireceksiniz. 

2022 yılı birçok kişiye belirsiz ve problemli gelebilir ancak Teraziler ellerindekileri doğru kullanırlarsa kazanacaklar. Çünkü olumsuz gibi görünen her doğum haritası doğru kullanıldığında olumlu tarafa çok kolay geçiş yapar. Teraziler de haritalarını iyi bir şekilde kullanacaklar.

2022'de Terazi Burcu Aşk Hayatı

2022'de Terazi Burcu Aşk Hayatı

11 Mayıs itibariyle aşk hayatınınız hareketleniyor. Aynı anda birkaç kişinin ortasında kalabilirsiniz. Enerjiniz o kadar yüksek ki tanıştığınız insanlar, karşılaştığınız insanlar hep size artı getirecek. Bu arada çok sürpriz evlilikler de söz konusu olabilir yaz aylarında. Hayat size gayet iyi bir şekilde geliyor. 

Tüm bunları yaşarken çevrenizi doğru kullanmanız gerekiyor. Bazı insanlar sizden faydalanmaya çalışabilirler. Önünüzü kesebilirler. Gizli düşmanlıklara hedef olabilirsiniz. Özellikle Mayıs ayına çok dikkat edin. Ancak Temmuz-Ağustos ayları çok güzel. Ekim-Kasım aylarında ise enerjiniz daha da yüksek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022'de Terazi Burcu Ana Temaları

2022'de Terazi Burcu Ana Temaları

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar 2022'de en güzel yıllarından birini yaşayacak. Özellikle bahar aylarında enerjileri çok yükseliyor, 2023 senesine hazırlanıyorlar. 2022'nin yaz aylarından itibaren 2023 yılının ilk aylarına kadar çok iyi bir şekilde yaşamak için 2022'nin ilk altı ayını çok iyi bir şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
10
6
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın