Görüş Bildir
Haberler
2022 Memur Emekli Maaşında Son Durum Ne? Memur Emekli Maaşına Temmuzda Zam Gelecek mi?

2022 Memur Emekli Maaşında Son Durum Ne? Memur Emekli Maaşına Temmuzda Zam Gelecek mi?

Ömer ÖNDER
20.05.2022 - 14:16

Milyonlarca emekli ve memur maaşı alan vatandaşın yakından takip ettiği konulardan birisi olan temmuz ayı zammı gündemde. Zam haberlerinin sürekli olarak araştırılması sonrasında memur ve emekli zammının ne zaman yapılacağı hakkında açıklamalar yapıldı. Son zammın Ocak ayında yapılmasının ardından yeni zammın yüzde kaç olacağı merak ediliyor. Peki temmuz ayı zammı ne kadar olacak ve ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emekli ve memur zammı ile ilgili araştırmalar vatandaşlar tarafından hız kesmeden devam ediyor. Temmuz ayında gelmesi beklenilen zamma kısa bir süre kala zammın yüzde kaç olacağı ve ne zaman geleceği ile ilgili yapılan açıklamalar ise yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, temmuz ayı zammı hakkında açıklamalarda bulundu.

Emekli Memur Zammı Ne Kadar Olacak?

Emekli Memur Zammı Ne Kadar Olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada ‘3600 ek gösterge meselesi sadece çalışanların değil, aynı zamanda emekli kamu çalışanlarının emekliliğini ilgilendiren bir sorundur. Temmuz'da yapacağımız düzenlemeler var. Emeklilerin maaşlarını, kamu çalışanlarının özlük haklarını düzenleyen çalışmaları tamamlamak üzereyiz.’ sözlerine yer verdi.

Emekli ve memur zammı enflasyon oranlarına göre hesaplanıyor. Haziran ayına ait enflasyon oranlarının açıklanması ardından Temmuz ayına ait zam oranları belli olacak.

Emekli ve Memur Zammı Ne Zaman Belli Olacak?

Emekli ve Memur Zammı Ne Zaman Belli Olacak?

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu temmuz ayı zammı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu 'Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz'da Memur ve emeklilere maaş artışı yapılacak.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın