Görüş Bildir
Haberler
2022 KPSS Başvurusu Nasıl Yapılır, Başvurular Ne Zaman Bitecek? KPSS Başvuru Ücreti Kaç TL?

2022 KPSS Başvurusu Nasıl Yapılır, Başvurular Ne Zaman Bitecek? KPSS Başvuru Ücreti Kaç TL?

Ömer ÖNDER
02.06.2022 - 12:24

Her sene binlerce vatandaşın katılımı ile yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları hız kesmeden devam ediyor. 24 Mayıs tarihinde başlayan başvurular memur olmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki KPSS 2022 başvuruları ne zaman nasıl yapılır? Son başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvuru ücreti ne kadar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na katılacak olan adaylar başvurların nasıl yapılacağını ve ne zaman biteceğini araştırmaya devam ediyor. KPSS 2022'nin başvurularının ne zaman biteceği ve sınavların tarihleri gibi bilgiler adaylar ile paylaşıldı. Peki KPSS 2022 sınav başvuruları ne zaman yapılacak?

KPSS 2022 Sınav Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?

KPSS 2022 Sınav Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?

Bu yıl yapılacak olan KPSS sınavların başvuru 24 Mart tarihinde başladı ve 6 Haziran Pazartesi tarihinde kadar devam edecek. Bu süre zarfında adaylar başvurularını ÖSYM AİS üzerinden tamamlayabilecek.

KPSS BAŞVURU EKRANI

2022 KPSS Ücreti Ne Kadar?

KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavları için 115 TL, Alan Bilgisi sınavlarında her bir oturum için 80 TL ve ÖABT sınavında ise her bir oturum için 115 TL sınav ücreti ödeyerek sınavlara girilebilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın