Görüş Bildir
Haberler
2022’de Sizin de Denemeniz Gereken En Beğendiğimiz Ünlülerin Cilt Bakım Sırları

etiket 2022’de Sizin de Denemeniz Gereken En Beğendiğimiz Ünlülerin Cilt Bakım Sırları

Sena Yiğit
26.02.2022 - 20:13

Sevdiğimiz ünlülerin cilt bakım alışkanlıkları, bizim için örnek teşkil ediyor. Sizler için çok merak ettiğiniz ışıl ışıl ciltlere sahip ünlülerin kullandıkları ürünleri ve sırları derledik. Cilt bakım rutininize ekleyerek, memnun kalacağınızı düşündüğümüz bu teknikleri mutlaka denemelisiniz. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kate Middleton

Kate Middleton

Her zaman hareket halinde olmasına rağmen kusursuz bir görüntüye sahip olan Cambridge Düşesi Kate Middleton'nun güzel cildinin altında yatan sırlardan biri kısmen bol egzersize bağlı olduğu doğru olsa da bizce banyo dolabında Lancome marka stres önleyici kremin olması da bir etken..

Cildi arındırmak ve tahrişe yol açabilecek çevresel faktörlere karşı koruma sağlamak için doğal olarak elde edilen, bitki özü ile aşılanmış bu kremi merak edenler buraya tıklayabilirler.

Jessica Alba

Jessica Alba

Jessica'nın cilt bakımının temellerinden biri olarak belirlediği yüz buhar makinesi, cildi arındırmak ve nemlendirmek için tasarlanmış. Aynı zamanda ölü derileri de arındırdığı söylenen bu aletler favoriniz olacak. Kolay kullanım sunan özelliği ve içine ekleyebileceğiniz esanslarla, benzersiz bir spa deneyimine ne dersiniz? 

Uygun fiyatlı yüz buhar makineleri burada

Hadise Açıkgöz

Hadise Açıkgöz

Hadise her zaman çok canlı, enerjik ve samimi görünüyor. 36 yaşına rağmen bu kadar cildinin güzel gözükmesinin sırrının ne kadar genlerine bağlı olduğunu söylese de bizce cildini bol bol nemli tutması..

Ünlü şarkıcı cildini asla temizlemeden uyumuyor ve yatmadan önce mutlaka argan yağını cildine uygulamayı ihmal etmiyor.

Sizin için seçtiğimiz Mucizevi %100 Doğal Argan Yağı'na tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Ariana Grande

Ariana Grande

Cildini her daim canlı ve zinde tutmak isteyen ünlü şarkıcı Ariana Grande, bakım rutininde kullandığı losyonu açıkladı.. 25 yaşındaki sanatçı, genç yaşına rağmen bakımını ihmal etmiyor. 

Ekstra nem desteği sunan ve kullananların oldukça memnun kaldığı Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion Ariana Grande'nin de favorisi. Cilde zengin bir nem sağlayarak yumuşacık hissiyatı destekleyen bu ürün Beyaz Koru Kulağı olarak da bilinen White Jelly Mantar'ı içeriyor. Jel formuyla kolay kullanım sunan bu ürüne bayılacaksınız.

Selena Gomez

Selena Gomez

Kendi markasının ürünleri de kullanan Selena Gomez'in markası dışında kullanmaktan oldukça zevk aldığı bir ürün de Shiseido Waso Mega Hydrating Cream, 48 saat boyunca cilt neminizi hapseder. Yumuşak bir cilt ve aydınlık bir görünüm sağlar. Hafif dokusuyla yüzünüzde ağırlık yapmaz. 

Kuru ve normal ciltler için uygundur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Son zamanlarda adını oldukça duyduğumuz ünlü sanatçının mükemmel cildinin sağlıklı beslenmesine dayalı olduğunu düşünsek de tabii ki kullandığı ürünler var. Küçük yaşlardan beri tonik ve peeling yapmayı çok sevdiğini belirten sanatçı, cildini arındırmak için L'Oreal Paris'in Şeker Peeling'ini kullanıyormuş. 

Cildinize bebeksi bir yumuşaklık veren bu peeling sadece 60TL.

Bella Hadid

Bella Hadid

Mükemmel kariyeriyle, gözlerimizden kalpler çıkaran Bella Hadid'in de elbet bir sırrı var. Göz çevresi bakımı için saf retinollü göz maskesini tercih ederek anında kırışıkları pürüzleştiriyor. 

Sıkılaşmış, toparlanmış, aydınlık bir göz çevresi için Shiseido Vital Perfection Uplifting &firming Express Eye Mask'i tercih edebilirsiniz.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Herkes ona hayran.. Ünlü sanatçının tek önerisi, makyajdan arınmış temiz bir cilt. Yüz temizliğinize özen göstererek hayalinizdeki cilde kavuşun!

“Yüzünüzü yıkamadan bütün bir günü ya da geceyi geçirmeyin. Yoksa gözenekleriniz, kirle ve makyajla dolar. Cildiniz çok kötü görünür ve bir süre sonra sivilce gibi cilt problemleri ile uğraşırsınız.”

Gelin, en iyi olmaya aday yüz temizleyicilere bir göz atalım.

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Ünlü oyuncunun dudakları her zaman, her yerde dikkatleri çekiyor. Peki, nedir bu dudakların sırrı?

Demet Özdemir'in kilit ürünü olan Benefiance Full Correction Lip Treatment, dudaklara dolgun bir görünüm kazandırıyor. İçeriğindeki deniz kolajenleri ile dudaklarınıza nemi hapseder. Her yaşa uygun olan bu ürünü tercih ederek ince çizgilere ve yaşlı bir görünüme son diyebilirsiniz.

Charlize Theron

Charlize Theron

Cildini nemden asla yoksun bırakmayan ünlü sanatçı, parlak bir görünüm kazandırmak adına kullandığı Shiseido Firming Massage Mask ile kusursuz bir görünümün tüyosunu bizlere veriyor. 

Cilde masaj yaparak ona sıra dışı bir canlılık katan ve sıkılaştıran maske sizin vazgeçilmeziniz olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Daim bronz teni sizce de kıskandıracak türden değil mi?

“Makyajımın altına mutlaka aydınlık verici bir makyaj bazı ya da nemlendirici kullanırım. Kurumasını bekler birkaç dakika ve makyajımı öyle yaparım.” diyen ünlü sanatçı, hayat tüyosunu bize vermiş.

Cildinizi adeta makyajınıza hazırlayacak en iyi olmaya aday makyaj bazlarına tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Aslı Şen

Aslı Şen

“Göz kremi benim için çok önemli. Shiseido Future Solutions Lip&Eye Contour Regenerating göz çevresi kremini sabah-akşam mutlaka kullanırım” diyen ünlü sanatçının bu tüyosunu sizinle paylaşmak istedik.

Mutlaka inceleyin!

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Makyajlar onun yüzünde ayrı bir güzel.. Kim Kardashian'nın en büyük sırrı, kendi kanını yüzüne enjekte etmesi. Kulağa pek hoş gelmediğini biliyoruz.

Ancak cildinizi neme doydurarak mükemmel cilt görünümünü yakalamanız mümkün. Bunun için Kim Kardashian'nın kullandığı birkaç ürün var elbet. 

Sizin için araştırdık bulduk. 

La Mer The Concentrate

La Mer The Body Creme

Hazal Kaya

Hazal Kaya

Tamamen doğal ürünleri tercih ettiğini sürekli belirten ünlü oyuncu, gül suyunun mucizesini kullanıyor. Gül suyu cildinizin pH seviyelerini normale getirerek bozulmayı dengelemesinde yardımcı olur.

Sivilce ve akne önleyici olduğu da test edilip onaylanmış olan bu ürünle, istediğiniz cilt görünümü artık sizinle..

Çağla Şikel

Çağla Şikel

YouTube videosunda da oldukça belirttiği, kullanmaktan zevk aldığı Naturagen Kolajen, pek çok ünlünün de odak noktası. Bu kadar övülüyorken sizinle paylaşmamak olmaz. 

Vücudunuza kolajen desteği sağlayan bu ürünü, günlük rutininize rahatlıkla ekleyebilirsiniz. İçeriğindeki multivitaminler ile cildinizi tazeler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cansu Dere

Cansu Dere

Güzel oyuncunun cilt bakım tavsiyelerine de kulak vermek istedik. Cilt bakımı için aslında çok fazla çaba harcamadığını söyleyen ünlü oyuncu, cildinin güzelliğinin düzenli uyku olduğunu belirtiyor. Bu konuda da doktorların tavsiyelerini dinliyor.

Cildinin nemli olmasını sevdiğini ve NARS Pure Radiant Renkli Nemlendirici kullandığını belirtmiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın