Görüş Bildir
Haberler
Bu Yıl Çok Güzel Giyindik! 2021 Yılında Moda Olmuş 21 Şey

etiket Bu Yıl Çok Güzel Giyindik! 2021 Yılında Moda Olmuş 21 Şey

Tuğba Erdem
10.12.2021 - 18:26

Adım adım 2022'ye yaklaşırken dönüp geçen yılın anılarına bir bakalım. Hangi parçalar moda olmuş, sık sık giyilen ürünler neler birlikte göz atalım.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Monokrom

1. Monokrom

Monochrome; resim, çizim, tasarım ve fotoğrafların tek renkten oluştuğunu ifade eden bir sözcüktür. 2021'de takımlardan kabanlara kadar tek renk bir görüntüyle sık sık karşılaştık. Moda dünyasını uzun süre etkisine alacakmış gibi duruyor.

2. Asimetrik etek

2. Asimetrik etek

Düz kesim eteklerden ziyade bir tarafı uzun bir tarafı kısa asimetrik etekleri daha çok gördük. Kıyafetine hareket katmak isteyenler tarafından sıkça tercih edildi. 

Buradan modelleri inceleyebilirsiniz.

3. Pantolon etekler

3. Pantolon etekler

Bermudalarla başlayan bu furya geniş ve etek gibi görünen pantolonlarla devam etti. Bileğin üzerinde biten modeller geniş paçalarla destekleniş şekilde karşımıza çıktı. 

Buradan modelleri inceleyebilirsiniz.

4. İpler

4. İpler

Karnı çevreleyen iplerle devam eden croplar ya da dekolteyi biraz kaplayan ipler sıkça gördüğümüz parçalardan. Özellikle yüksek bel alt parçalarla tamamlanan bu ürünler 2021 yaz modasının gözde kıyafetlerindendi. 

Buradan inceleyebilirsiniz.

5. Uzun elbise

5. Uzun elbise

Yerleri süpüren maxi etek boylarına sahip elbiseler 2021'in gözde parçalarındandı. Zaman zaman asimetriler ve yırtmaçlar görsek de pek çoğumuzun dolabına uzun elbiseler girdi. Kemer ve diğer aksesuarlarla zenginleştirilen uzun elbiseleri kışın da çizmelerle görmeyi bekliyoruz.

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bol paça pantolon

6. Bol paça pantolon

2021'de gardırobumuza giren bol paça pantolonlarla topuklu ayakkabılarla harika bir uyum yakaladı. Yaz-kış bu rahatlığın tadına varanlar renk renk aldılar bile. 

Burada sık kullanılan modele ulaşabilirsiniz.

7. Pelerin

7. Pelerin

Özellikle sonbaharın serin rüzgarlarına karşı üzerimize almaktan haz aldığımız pelerinlerin büyülü dünyası bize garip bir mutluluk veriyor.

Sık kullanılan modele buradan ulaşabilirsiniz.

8. Payetli kumaşlar

8. Payetli kumaşlar

Özel günlerde görmeye alışkın olduğumuz payetli kumaşlar sokak modasına hızlı bir giriş yaptı. Günlük parçalarla kombinlenerek kullanılan payetli etek, pantolon ve bluzlara buradan ulaşabilirsiniz.

9. Cut out

9. Cut out

Cut out modası, aslında kıyafetin beklenmedik bir parçasının çıkarılmasını ifade eder. Bu parça karında, sırtta ya da omuzda  olabilir. Buradan modelleri inceleyebilirsiniz.

10. Oversize gömlek

10. Oversize gömlek

Oversize gömlek modası bol paça pantolonlar gibi bizi sevindiren moda akımlarından. Çünkü rahat ve bol şeyleri seviyoruz aslında. Kan akışımız daha rahat oluyor böylelikle daha mutlu bir gün geçirebiliyoruz. Oversize  modasını destekliyorum. 

Buradan sık tercih edilen modele ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Korse

11. Korse

Eskilerden koşarak gelip 2021 modasına yerleşen korseler sokak modasının popüler parçalarından birisi haline geldi. Jeanlerle harika bir uyum yakalayan korseleri buradan inceleyebilirsiniz. Seksi hissetmek de cabası.

12. Kapüşonlular

12. Kapüşonlular

Sweatshirtler ofis modasına bile adapte oldu. Özellikle spor giyimle bağdaşan bu parçalar kumaş pantolonlar ve blazer ceketler ile görünmeye başladı. 

Buradan anahtar bir parça olan siyah swearshirte ulaşabilirsiniz.

13. File

13. File

Kat kat giyinmeyi ve kıyafete kolayca hareket katmayı sağlayan file parçalar şıklığınıza şıklık katacak. Zevk sahibi görünmek için aksesuarlarla desteklemeyi unutmayın! Buradan satın alabilirsiniz.

14. Yünlü dokular

14. Yünlü dokular

Sıcacık yünlü dokular 2021 modasında sıklıkla gördüğümüz modellerden. Yüklü alt üst takımlar yahut hırkalar bizleri sarıp sarmaladı. 

Buradan modelleri inceyebilirsiniz.

15. Patchwork

15. Patchwork

Yine geçmişten gelen bir akım: pathwork. Farklı desen ya da renk kumaşların bir araya gelerek oluşturduğu cümbüş diyebiliriz. Renk ve desenleri birlikte kullanmayı seviyorsanız sizin parçanız! Buradan satın alabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Pile

16. Pile

Şık pileler 2021 Sonbahar/Kış modasında yerini almıştı. Özellikle pile detaylara sahip elbise ve etekleri sık sık gördük-göreceğiz. 

Buradan pileli etekleri inceleyebilirsiniz.

17. Lila

17. Lila

2021 gözde rengi lila, tüm parçalarda hakimiyetini kurdu. Hem yazlık hem de kışlık parçalarda yoğun bir lila dönemi yaşadık. Croplar, kazaklar pantolonlarla derken lilanın uğramadığı parça kalmadı. Bu rengi siz de sevdiyseniz buradan parçalara ulaşabilirsiniz.

18. Crop

18. Crop

Cropsuz bir 2021 düşünülemezdi. Hem atletlerde, kısa kollularda hem de kazaklarda göbeği açıkta bırakacak üstler yüksek bel altlarla kombinlendi. 

En popüler parçalara buradan ulaşabilirsiniz.

19. Kargo pantolon

19. Kargo pantolon

2021 rahatlık yılı oldu. Bol paçalar, oversize üstler derken kargo pantolonlarlada modayı ele geçirdi. Bol yapısı ve geniş cepleri ile dikkat çeken kargo pantolonlarla dar üstlerle kombinlendi. 

Buradan en çok satan kargo pantolona ulaşabilirsiniz.

20. Uzun kaban

20. Uzun kaban

Uzun kabanlar önceden sadece uzun boylulara bırakılırken yeni akımla birlikte kısa boylularında sık kullandığı parçalar haline geldi. Vücudu daha uzun ve ince gösteren uzun kabanlar bir süre daha bizimle olacak. 

Buradan modelleri inceleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Deri pantolon

21. Deri pantolon

Asi ve isyankarlığın dışa vurumu olarak deri kumaşları göstersek de artık ofis modasına dahi eklenmiş durumdalar. Özellikle bol paçalı olanlar sıklıkla tercih ediliyor. Çok satan bir ürünü buraya ekledim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın