Görüş Bildir
Haberler
2021 Kış Mevsimi Finalini 3-1 Kazanan fastPay Wildcats MSI'ya Adını Yazdırdı

2021 Kış Mevsimi Finalini 3-1 Kazanan fastPay Wildcats MSI'ya Adını Yazdırdı

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2021 Kış Mevsimi Finali mücadelesinde Fenarbahçe Espor ve Fastpay Wild Cats karşılaştı. fastPay Wildcats 3-1 lik bir galibiyetle 2021 Kış Mevsimi Finalinin Şampiyonu Oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maç

1. Maç

Takımlar vadiye şu beşliler ile iniş yaptı;

Oncan - Malphite vs StarScreen - Wukong

Elramir - Gragas vs Ferret - Hecarim

stillnumb - Yasuo vs Serin - Sylas

Neramin - Kai'Sa vs HolyPhoenix - Senna

Sparz - Rell vs Farfetch - Tahm Kench

Maçın henüz başında ilk kan bile alınmamışken Fenerbahçe tarafından ilk ejder olan dağ ejderi alındı. Ferret'ın üst koridora yaptığı baskın sonucunda StarScreen ile beraber Oncan'dan ilk kanı almayı başardılar. Ardından Elramir rahatlıkla vadinin alametini aldı. Fenerbahçe ikinci ejder olan okyanus ejderini rahatlıkla almayı başardı. İlk kuleyi HolyPhoenix alt koridordan aldı. Üçüncü ejder olan alev ejderini fastPay Wildcats almaya çalıştığı sırada Elramirden bir ejderi çalma denemesi geldi ancak başarısız oldu ve alev ejderini fastPay Wildcats almış oldu. Fenerbahçe kazandığı bir takım savaşı sonrası baron almayı denedi ancak oyuncuların canlarının düşük olmasından ve Ferret'ın yaşıyor olmasından dolayı yarıda bırakmaya karar verdiler. Onları darlamaya gelen Ferret'tan bir skor aldılar. Fenerbahçe alev ejderini aldı ve bu Fenerbahçe'nin üçüncü ejderi oldu. fastPay Wildcats baron alırken Fenerbahçe onları basmaya çalıştı anca bundan daha sonra vazgeçtiler ve baronu fastPay Wildcats aldı. Fenerbahçe dördüncü ejderlerini alarak alev ruhunu ele geçirdi. Fenerbahçe'den baron denemesi geldi ancak fastPay Wildcats onları basmaya çalıştı ancak başarılı olamadılar ve takım savaşını ve baronu kaybettiler. Kadim ejderi Fenerbahçe çok hızlı bir şekilde aldı ve yine bir takım savaşı daha kazanarak hem kadim ejderi aldılar hem de ilk maçın galibi oluyorlar.

2. Maç

2. Maç

Takımlar vadiye şu beşliler ile iniş yaptı;

Oncan - Jarvan IV vs StarScreen - Renekton

Elramir - Skarner vs Ferret - Hecarim

stillnumb - Sylas vs Serin - Viktor

Neramin - Jinx vs HolyPhoenix - Senna

Sparz - Rell vs Farfetch - Tahm Kench

İlk kanı stillnumb midde agresif bir oynayışla Viktor'u öldürerek almış oldu. İlk kanın ardından fastPay Wildcats ilk ejder olan okyanus ejderini aldı. Fenerbahçe de ilk alameti aldı. fastPay Wildcats ikinci ejder olan rüzgar ejderini rahat bir şekilde aldı. İkinci alameti almaya çalışan Ferret'ı Elramir darlamaya çalıştı ancak Ferret'in takım arkadaşları onu korumaya gelerek alameti güvene aldılar ve ardından Skarner ve Rell'i katlederek 2 skor aldılar. Ardından vadinin alametini orta koridorda kullanarak orta koridorun ilk iki kulesini aldılar. fastPay Wildcats üçüncü ejder olan dağ ejderini rahatlıkla aldı. Fenerbahçe'den baron denemesi geldi ancak fastPay Wildcats tarafından basıldı ve baronda gerçekleşen takım savaşı sonucunda Fenerbahçe hem takım savaşını hem de ikinci maçı kaybetmiş oldu.

3. Maç

3. Maç

Takımlar vadiye şu beşliler ile iniş yaptı;

Oncan - Lulu  vs StarScreen - Renekton

Elramir - Skarner vs Ferret - Hecarim

stillnumb - Viktor vs Serin - Azir

Neramin - Jinx vs HolyPhoenix - Senna

Sparz - Rell vs Farfetch - Tahm Kench

Kule altında StarScreen'i darlayan Oncan, Ferret'ın geldiği baskınla beraber IW tarafı ilk kanı almış oldular. fastPay Wildcats rahat bir şekilde ilk ejder olan dağ ejderini aldı. İlk vadinin alametini Fenarbahçe aldı. fastPay Wildcats ikinci ejder olan okyanus ejderini rahatlıkla aldı. fastPay Wildcats üçüncü ejder olan bulut ejderini de almayı başardı. fastPay Wildcats dördüncü ejderi ve bulut ejderini de aldı. Adından baronu da zorlanmadan aldılar. Fenerbahçe IW'den baskın yemeden kolaylıkla kadim ejderhayı alıyorlar. Ardından tek başına yakalanan HolyPhoenix'ten bir skor almayı başarıyor Fenerbahçe, ancak bu sırada IW baron alıyor. Orta koridorda gerçekleşen takım savaşında Serin üçte üç atarak takım savaşını kazanıyor ve üçüncü maçın galibi oluyorlar.

4. Maç

4. Maç

Takımlar vadiye şu beşliler ile iniş yaptı;

Oncan - Gnar  vs StarScreen - Renekton

Elramir - Volibear vs Ferret - Hecarim

stillnumb - Viktor vs Serin - Azir

Neramin - Xayah vs HolyPhoenix - Kai'sa

Sparz - Rell vs Farfetch - Alistar

Elramir'in alt koridora yaptığı baskınla beraber alt koridorda ilk kanı Fenerbahçe tarafı aldı. İlk ejder olan bulut ejderini fastPay Wildcats kolaylıkla aldı. İkinci ejder olan alev ejderini yine fastPay Wildcats almayı başardı. İlk vadinin alametini IW aldı ve alameti orta koridora kullandıktan sonra okyanus ejderini almaya çalışan Fenerbahçeyi basmaya gitti. Ardından okyanus ejderini kendilerine alarak üçüncü ejderlerini almış oldular. Baronun önünde yakalanan Fenerbahçe IW'ye üç skor verdi ve ardından baronu alan taraf IW oldu. Barondan hemen sonra okyanus ejderini alarak ejder ruhunu da almayı başardılar. Orta koridorda Azir kulesinin altında gerçekleşen takım savaşının ardından 2021 Kış Mevsimi Finalinin şampiyonu fastPay Wildcats oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın