Görüş Bildir
Haberler
2020'de Şansın Hangi Alanda Gülecek?

etiket 2020'de Şansın Hangi Alanda Gülecek?

06.12.2019 - 16:00

Aşk, iş, aile, sağlık... Bakalım 2020'de şansın sana hangisinde gülecek?

Testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Geleceğin umuduyla başlayalım... 2020'yi düşününce gözünde hangi renk canlanıyor?

2. Geride bırakmak üzere olduğumuz 2019 yılına bir puan verecek olsan, 10 üzerinden kaç puan verirdin?

3. Sence 2019 bir film olsa türü ne olurdu?

4. Neyse artık çıkalım 2019'dan. Pekiii 2020 yılında hangisi gerçekleşse çok daha mutlu olursun?

5. Şu an 2020'ler yerine kaçlı yıllara merhaba demek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi alanda daha iyi olduğuna inanıyorsun?

7. Söyle bakalım, 2020'ye kiminle gireceksin?

8. Son olarak, hangi konuda bir yeteneğin olduğuna inanıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk!

Aşk!

2020'de şansın sana aşktan yana gülecek! Bugüne kadar aşk konusunda yüzün hiç gülmedi belki de... Sevdiğin kişi/kişiler seni sevemedi, seni sevenleri de sen sevemedin. Ama bu yıl, bu döngü değişiyor. Aradığın aşkı belki de hayatının aşkını bu sene buluyorsun. Kim bilir belki ciddi adımlar bile atabilirsiniz beraber. Aşk konusunda daha önce yaptığın hataları yapmaman gerekiyor ama bunu çok iyi biliyorsun. Mutlu ve huzurlu olmak istiyorsan sevgiden de önce saygı birinci şart. Madem bu sene aşkta kazanacaksın, bunun hakkını ver de insanlar aşk görsün. :)

İş!

İş!

2020'de şansın sana işten yana gülecek! İş başvuruları, iş görüşmeleri, 'daha sonra sizi arayacağız' yalanları... Hepsi geride kaldı. Bu sene senin iş konusunda şanslı yılın. Hayalindeki, seni tatmin edecek işe sonunda kavuşuyorsun. Hali hazırda işinden, gücünden memnunsan da bir yükselme ya da maaş artışı harika olacak senin için. karşına hayatının fırsatı çıkacak belki de. Çok iyi değerlendirmeni umuyoruz bunu. Başlarda zorluklar yaşayabilirsin belki ama sabredersen ömür boyu mutlu olacağın bir işe kavuşacaksın. Sonradan pişman olmamak için top sende. Sana güveniyoruz. :)

Aile!

Aile!

2020'de şansın sana aileden yana gülecek! Aile içi huzursuzluklara bu sene son. Aileden yana bu sene yüzün hep gülecek. Belki seni daha iyi anlayacaklar belki de sen kendini daha iyi anlatacaksın ama küçüklükten beri devam eden bu sorun çok şükür son bulacak. Artık bilmiyoruz hayatının insanını bulmuşsan da size hayatınızı birleştirme yolu bu sene açılacak. Aile, yaşamımızdaki en önemli değerlerden, önemini ailemizden birilerini kaybedince değil, onlar hayattayken fark etmek lazım. Pişman olacağın hiçbir şeyin olmadığı bir 2017 olsun, umarız :)

Sağlık!

Sağlık!

2020'de şansın sana sağlıktan yana gülecek! Sağlık sorunlarıyla mı boğuşuyorsun? Çok mu kilo aldın? Defalarca spor yapmaya meyil edip bir türlü başlayamadın mı? Hepsi bu seneyi bekliyormuş işte. Atman gereken her adımı attığın, sağlık açısından muhteşem bir yıl yaşayacaksın. Yediklerine, içtiklerine dikkat ettiğin, bol bol su tükettiğin yani kısaca daha önce yaptığın hataları yapmadığın bir yıl seni bekliyor. Ne mutlu bu bilince ulaşan ve devam ettirebilen insana. Daim olsun. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
536
339
213
126
66
59
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bekçi hurşit

Hissediyorum şansım bana gülecek ama g*tüyle

Ayşe Suna Şirin

Pişman olacağın hiçbir şeyin olmadığı bir 2017 olsun, umarız :) 2017 mi :D

kedi-dili

... 2017 mi olsun? Niye durduk yere beni üç sene geriye attın. İnşallah Yılbaşı sabahı "bu ne lan 2017'nin aynısı" demem.