Görüş Bildir
Haberler
2019 Kış Modası Belli Oldu: 2019 Kışında Bizleri Neler Bekliyor Olacak?

2019 Kış Modası Belli Oldu: 2019 Kışında Bizleri Neler Bekliyor Olacak?

Yabennerdenbilicem
02.01.2019 - 17:26 Son Güncelleme: 03.01.2019 - 11:57

Yılbaşı heyecanı, yeni yıl coşkusu her şey mükemmeldi! Gelelim 2019 yılının kış modasına...  Vogue, 2018-2019 Sonbahar/Kış yeni kreasyonlarını önümüze koyarak kış modasının öncülerini ve inceliklerini bizlere tanıttı. 

Bakalım dünyaca ünlü markalar 2019 kışı için neler düşünüyorlar?😊

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Layering Akımı

1. Layering Akımı

2018-2019 Sonbahar/Kış Kreasyonlarının öncülerinden birinden bahsediyoruz: Layering Akımı. Stil üstüne stil olarak adlandırmak istediğimiz bu güzel akım hem şık görünmenize yarayacak hem de sizi sıcacık tutacak.

2. Kovboy

2. Kovboy

Kovboy esintileri bu kış da çok moda. Siyahın Batı esintisiyle buluşması size ayrı bir hava katacak.

3. Çiçek Demetleri

3. Çiçek Demetleri

Kış gelince sıcak renkler kullanılamaz diye bir kaide yok. Çiçek desenlerinin yoğunluğu soğuk kış günlerinde sizleri canlandıracak güzel parçalar olabilir.

4. Şişme Montlar

4. Şişme Montlar

Şişme ceketler de diyebiliriz. Klasik tarzınızla uyumlu şişme montların kombinleri 2018-2019 Sonbahar/Kış parçaları için oldukça önemli.

5. Vatkalı Geniş Omuzlar.

5. Vatkalı Geniş Omuzlar.

1980'lerin öncülük ettiği vatkalı omuzlar bu yıl da bizlerle. Büyük ve geniş omuzlu parçalar bu kışın en güzel kreasyonlarından biri olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Parkalar

6. Parkalar

Açık söylemek gerekirse pek çok kadın kışın geniş ve uzun mont giymeyi sever. Hem sıcak tutar hem de rahat etmemizi sağlar. Bu kış parka modası biraz daha değişmiş ve güncellenmiş şekilde. Daha uzun hatta çok çok büyük beden parkalar bizlerle olacak.

7. Sahte Kürkler

7. Sahte Kürkler

Ama lütfen SAHTE kürk! Sonbaharın vazgeçilmez rengi kahverengiyle birleşmiş olan sahte kürkler bu sene de dolaplarda yerlerini alacağa benziyor.

Gerçek kürk kullanımına son derece karşıyız!

8. Püsküller

8. Püsküller

Sadeliğin ve şıklığın en güzel tamamlayıcısı elbette ki püsküller. Bu kış kendinizi daha rahat ve havalı hissetmek isterseniz, püsküller size yardımcı olacaktır.

9. İş Kıyafetleri

9. İş Kıyafetleri

Evet yanlış okumadınız. Bildiğimiz iş kıyafetleri bu kış oldukça moda olacak. Turuncu renkli (Amerikan İtfaiyesi edasıyla) iş kıyafetleri kış modası için raflarda yerlerini alacak gibi duruyor.

10. Pelerinler

10. Pelerinler

Pek çok filmde gördüğümüz ve etkisinden çıkamadığımız hatta hayatımıza uyarladığımız pelerinler bu yılın ilk ayları için inanılmaz güzel bir fikir olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 1960'lar

11. 1960'lar

Evet moda kendini yeniden yineledi ve 1960'lara dönme kararı aldı. 60'ların ekose ezgileri ve renkli seçenekleri bu kış sizler için güneş gibi doğacak.

12. Neon Renkler

12. Neon Renkler

Bu yıl, 1990'lı yılların eğlenceli neon renkleri modasına geri dönüyoruz. Kontrast renklerin birbirileriyle mucizevi uyumları bu kış bizleri renklendirmeye geliyor.

13. Gece Ateşi

13. Gece Ateşi

Parlak ve metalik tonların ağır bastığı parçalar bu kış matı çok sevmeyenler için ideal olabilir. Elbiseleriniz, etekleriniz ya da günlük kombinleriniz için bile güzel gidebilir bu akım.

14. Koyun Postları

14. Koyun Postları

Hem sıcacık olabilmek hem de şık olabilmek için en güzel tercihlerden biri olacak diyebiliriz. Bu kış üşümek yok. 😊

15. Eşarplar

15. Eşarplar

Bu sonbahar ve kışın en güzide parçalarından biri de eşarp ezgileri. Eşarpların birbirleriyle uyumlarını ve cazibesini görmemek elde değil. Bu kış sürekli karşımıza çıkarsa şaşırmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hologramlar

16. Hologramlar

Nasıl yani Hologramlar? Parlak ve aynamsı parçalar tabii ki. Yüksek parlaklığı bulunan ve 'Ben buradayım' diyen parçalar bu kış bizlerle olacak.

17. Hippie

17. Hippie

Hayatımızın her evresinde var olmuş olan Hippie tarzı yaz kış ayırt etmiyor. Bu kış da dolaplarımızı yalnız bırakmayacak olan Hippie tarzı yine çok moda olmuş durumda.

18. 1980'lerin Ceketleri

18. 1980'lerin Ceketleri

80'ler modasının meşhur ceketlerine yeniden kavuşuyoruz. Bedene büyük gelen renkli ceketler oldukça canlı ve güzel duracağa benziyor.

19. Pijama Tarzı

19. Pijama Tarzı

Rahatlığa düşkün olanların sürekli söylediği 'Keşke pijamayla gezebilsek' cümlesi gerçek oluyor. Pijama stili bu kış oldukça moda olacağa benziyor.

20. Damalı Desenler

20. Damalı Desenler

Damalı desenlerin her daim çekici ve şık olduğunu biliyoruz. Bu kış yine gözümüzü gönlümüzü açmaya devam edecek gibi duruyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Uzun elbiseler

21. Uzun elbiseler

Güncellenen ve yenilenen uzun salaş elbiseler bu yılın ilk ayları oldukça moda olacağa benziyor. Gündelik hayatınızdan tutun ofis yaşantınıza kadar her yerde hem şık hem de rahat olabilirsiniz.

22. Leopar Desenleri

22. Leopar Desenleri

Hem gündelik hayatınızda hem de gece şıklığı aradığınızda sizi asla ama asla yalnız bırakmayacak olan yegane parçadan bahsediyoruz. Evet, leopar desenleri. Bu kış da çekici görünmek zor olmayacak.

23. Fırfır İşlemleri

23. Fırfır İşlemleri

Görkemli ve büyük fırfır detayları oldukça heyecan verici. Bu yılın kış modasında yerlerini almaya hazır fırfır işlemeleri.

24. Vee tabii ki de Trikolar

24. Vee tabii ki de Trikolar

Hem trikolar hem de örgü işlemeler kışın içimizi sıcacık yapmaya geliyorlar. Şıklığın ve klasiğin her daim öncü olduğu aşikar aslında. Bu kış sezonu da trikolar ve örgülerle gözümüz gönlümüz açılacak.

Siz 2018 2019 Sonbahar/Kış modası hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım 👇😊

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
64
29
17
12
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ozlmdgrmnci

Mankende durduğu gibi bende durmaz.. yine yakışanı alıcaz