Görüş Bildir
Haberler
2017 Shelby GTE Indianapolis Motor Speedway'de Tanıtıldı

2017 Shelby GTE Indianapolis Motor Speedway'de Tanıtıldı

Shelby American GTE’yi Indianapolis Motor Speedway’de Amerikan Mustang Kulübü toplantısında tanıttı. Shelby American'ın yeni GTE'si GT350 kadar olmasa da standart Mustang GT'den çok daha ateşli bir otomobil. GTE'nin kaputunun altında 456 hp güç üreten 5.0 litrelik V8 motor bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

GTE'deki Mekanik iyileştirmelerin çoğu Ford Performance tarafından yapıldı. Örneğin, Shelby cat-back egzozunu Ford’un fabrikasında monte ettirdi. GTE aynı zamanda Ford Performans Dengeleme Paketi’ni de içeriyor. Bu paketle standart versiyona göre daha sert yaylar, yükseltilmiş viraj denge çubuğu ve güçlendirilmiş süspansiyon bağlantıları GTE'de standart olarak sunuluyor.

Güç iyileştirmeleri ve yürüyen aksamdaki farklılıklar dışında Shelby American Mustang’lere çekici bir makyaj yapıyor. Otomobiller, üzerinde hava girişleri bulunan motor kaputu, karbon fiberden imal edilmiş aerodinamik tampon ekleri, arka spoiler ve Ford Performance’ın 19 inç’lik jantları ile standart Mustang'lerden ayrılıyor. Aynı zamanda otomobilin içinde ve dışında birçok Shelby amblemi bulunuyor.

Shelby American daha fazlasını isteyen müşterilerine birçok opsiyon seçeneği sunuyor. Güçlendirilmiş frenler ve farklı son dişli oranı gibi opsiyonlardan faydalanabilecekler. Aynı zamanda Katzkin derisi koltuklar ve karbon fiber iç trimler gibi estetik iyileştirmeler de mevcut.

GTE şimdilik sadece Amerika ve Kanada da satışa sunuldu. Shelby American’ın önümüzdeki yıllarda otomobili başka ülkelerde de satışa çıkarma planı bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Göktaş

tekniği sallarsak tipten kazanır