Görüş Bildir
Haberler
2017 Model Mercedes C-Class Coupe ile Tanışın

2017 Model Mercedes C-Class Coupe ile Tanışın

ATKN
16.08.2015 - 00:10

Mercedes sevilen C-Class modelinin 2017 model coupe versiyonunu Frankfurt Otomobil Fuarı öncesi görücüye çıkardı. Mercedes tarafından düzinelerce görseli yayınlanan otomobil için S-Class Coupe’nin biraz daha küçük hali diyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mercedes, C-Class modelini tanıttığında, “S-Class’ın küçüğü” yorumlarını almıştı. Dolayısıyla C-Class Coupe’nin de S-Class Coupe’den esintiler taşıması hiç de sürpriz olmadı. Halihazırda başarılı tasarımlara imza atan Mercedes’in macera aramasını da kimse beklemiyordu zaten. Alman üretici “4 kapılı otomobillerimizden iki kapıyı çıkardık ve alın size coupe” dese yine kimsenin itiraz edeceği yok. Hal böyle olunca karşımıza hem C-Class’ın hem de S-Class’ın biraz makyajlanmış hali olan C-Class Coupe çıkmış durumda.

Aynı seri otomobiller her geçen yıl biraz daha spor ve kompakt hale gelse de 2017 model coupe, selefinden 1,7 inç daha uzun. Mercedes bunun yanında otomobilde bulunan standart spor süspansiyonu sayesinde sürüş sırasında bir önceki modelden 0,6 inç daha fazla yükseldiğini belirtiyor. Bu rakamlar size bir şey ifade ediyor mu bilmiyoruz ancak sonuçta Mercedes’in getirdiği yenilikler bunlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2017 model Mercedes C-Class'ın performans özelliklerinin Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0