Görüş Bildir
Haberler
2014'e Damgasını Vuracak 15 Babalar Günü Hediyesi

2014'e Damgasını Vuracak 15 Babalar Günü Hediyesi

Buldumbuldum
23.05.2014 - 09:48 Son Güncelleme: 23.05.2014 - 11:49

Hayatınızın her anında yer alan ve yaptığınız her hataya rağmen sizi affedebilen kişilerin sayısını söyleyin desek maksimum kaç kişi sıralayabilirsiniz? Kardeşin kardeşe bile sırt çevirebildiği gerçeğini kimse inkar edemez herhalde. Peki ya anne ve baba öyle mi? Ne hata yaparsanız yapın size doğruyu gösterebilmek adına daima öncü olup, kol kanat gererler. İdolünüz olan babanıza babalar günü hediyesi seçerken daima yanınızda olduğunu göz önünde bulundurun. O zaman hediyelerin en anlamlısını alma isteğiniz artacak ve babanıza onu daha  da mutlu edebilecek bir hediye sunabileceksiniz. 2014'e damgasını vuracağını düşündüğümüz en anlamlı babalar günü hediyeleriyle tanıştığınıza eminiz çok memnun olacaksınız.

1-) Kişiye Özel Hediye Seti

1-) Kişiye Özel Hediye Seti

Üzerine babanızın ismini yazdırabileceğiniz, kartvizit-kalem ve anahtarlıktan oluşan bu hediye seti şıklığıyla babanızı büyüleyecek.  Babanızın da artık iş ağını genişletmesi için kullandığı kartvizitleri için kartvizitliği, kullandıkça sizi hatırlayacağı bir adet kalemi ve ev, araba vb. sahip olduğu şeylerin anahtarlarını bir arada tutabilmesi için anahtarlığı olacak. Ama bunlar diğer kartvizitlik, kalem ve anahtarlıklara benzemeyecek. Çünkü diğerlerinden farklı olarak bunların üzerinde babanızın adı yazıyor olacak.

2-) Kişiye Özel Tavla Seti

2-) Kişiye Özel Tavla Seti

Tavlanın tadını alan kolay kolay bırakamaz derler. Sizin babanız da oldukça başarılı bir tavla oyuncusuysa üzerinde babanızın isminin yazılı olacağı bu tavla seti oldukça harika bir babalar günü hediyesi olacak. Üzerine 'Yenilen pehlivan güreşe doymaz' tarzında esprili yazılar da yazdırabileceğiniz ahşap tavla seti babanız için unutulmaz bir hediye olmaya geliyor.

3-) Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

3-) Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Bir erkek için evde unutmaması gereken önemli üç şey vardır. Anahtarlığı, cüzdanı ve çakmağı ( sigara kullanıyorsa tabii. ) Babanıza alacağınız hediyenin de onun için önem teşkil eden bir şey olmasını istemez misiniz? Cüzdanı olmadan dışarıya adımını atmayan babanıza, üzerine isminin baş harfini yazdırabileceğiniz bu deri cüzdanı hediye edebilirsiniz.

4-) Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

4-) Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

Eğer evinizde babanız çayı çok seviyor diye ocağın üstünden demlik eksik olmuyorsa, size harika bir hediye önerisinde bulunacağız. Çay sevdalısı babanıza üzerinde isminin yazılı olduğu bir çay bardağı seti hediye etmeye ne dersiniz? Babanız bu jestinizi ömrü boyunca unutamayacak.

5-) Kişiye Özel Deri Hediye Seti

5-) Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Cüzdan, anahtarlık, kemer deyince sizin de kafanızda direkt baba profili canlanmıyor mu? :) 2014 babalar gününde babanıza deri üçlüsünden oluşan bir hediye sepeti yaptırma fikrini göz ardı etmemenizi tavsiye ederiz. Hele ki bu setin üzerine babanızın ismini yazdırabiliyorsanız hediye daha da güzel bir hal alıyor.

6-) Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati

6-) Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati

Nostaljiden bir türlü vazgeçemeyen babanıza babalar gününde alacağınız hediyenin de nostaljiye ışık tutan bir şeyler olması önemli. Plak tasarımlı kişiye özel duvar saatine babanızın adını yazdırarak ona hafızasına kazınacak harikulade bir sürpriz yapabilirsiniz.

7-) Kişiye Özel Ahşap Kaplamalı Sigara Tabakası

7-) Kişiye Özel Ahşap Kaplamalı Sigara Tabakası

Babanızın orijinalliğine orijinallik katmaya hazır olun! Babanızın ismini yazdırabileceğiniz ahşap sigara tabakası babanızın sıradan sigara paketlerinden sıyrılmasına vesile olacak.

8-) Kişiye Özel Klasik Baba Sözleri Kupa Bardak

8-) Kişiye Özel Klasik Baba Sözleri Kupa Bardak

Babanızın bitmek bilmeyen tembihlerini kupa bardağa bastırmakla ortaya oldukça keyifli bir hediye çıkarabilirsiniz. Babanızın kurmaktan hiçbir zaman sıkılmadığı hatta kurmadığında kendini eksik hissettiği cümlelerinin yer alacağı bu kupa bardak oldukça esprili ve unutulmaz bir hediye olacak.

9-) Kişiye Özel Babalar Günü Plaketi

9-) Kişiye Özel Babalar Günü Plaketi

Herhangi bir işte başarı gösteren insanlara verilen plaket neden babalara verilmesin ki! Plaketi hak eden yegane insanlardan birisi de babamız değil mi? Babanızın yaptığı fedakarlıkların üstesinden bir plaket gelemez tabii ama en azından manevi açıdan babanızı mutlu etmeyi başarabilir.

10-) Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem

10-) Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem

En az siyah renk kadar asil olan babanız üzerinde kendi isminin yazılı olduğu ahşap kutulu kalemi görünce çok mutlu olacak. Şayet babanız öğretmen, doktor ya da kalemle irtibatı hiçbir zaman kesmeyeceği bir işle meşgulse ona alabileceğiniz en ideal hediye seçeneği karşınızda duruyor!

11-) Kişiye Özel Yazılı Madalyon

11-) Kişiye Özel Yazılı Madalyon

Her çocuk için kendi babası kahramandır. Hayatınızın ilk kahramanı olan babanızın şampiyonluğunu ilan etmenin zamanı sizce de çoktan gelmedi mi? Babanızın ismini yazdırabileceğiniz bu madalyon babanızı oldukça gururlandıracak.

12-) Babalara Özel Dekoratif Taş Baskı

12-) Babalara Özel Dekoratif Taş Baskı

Kim babasına alacağı hediyenin babasının daha önce rastlamadığı, farklı bir hediye seçeneği olmasını istemez ki! Bu ürün size babanızla çekildiğiniz fotoğrafı ve babanız için seçtiğiniz en anlamlı cümlelerinizi dekoratif taş üzerine basma imkanı sunuyor.

13-) Kişiye Özel Yüzyılın En Yakışıklı Erkeği Sertifikası

13-) Kişiye Özel Yüzyılın En Yakışıklı Erkeği Sertifikası

Yıllar geçse bile yakışıklılığını kimseye kaptırmayan babanız yüzyılın en yakışıklı erkeği sertifikasını çoktan hak etti. Babanıza, kendisiyle övünebileceği her gördüğünde kendisini iyi hissedebileceği bir hediye vermek istiyorsanız yüzyılın en yakışıklı erkeği sertifikasını tek geçeriz.

14-) Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata (33 Karakter)

14-) Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata (33 Karakter)

Babanıza en az onun kadar tatlı bir sürpriz yapmak istiyorsanız dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bu harfli çikolatalar sayesinde istediğinizi gerçekleştirebileceksiniz. 33 karaktere kadar her mesajı verebilecek çikolataları babanız yemeye kıyamayacak.

15-) Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

15-) Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

Alacağınız hediyenin babanızın bir an  bile elinden düşürmeyeceği bir şeyler olmasını istiyorsanız işte size fırsat!  Bir yüzünde babanızla çekildiğiniz fotoğrafın diğer yüzünde de babanız için seçtiğiniz anlamlı bir cümlenin yer alacağı bu çakmak babanızın vazgeçemeyeceği bir aksesuarı olacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın