2012 Yılında Ekonomiden Şikayet Eden Kullanıcının Paylaşımı Sosyal Medyada Tekrar Gündeme Geldi!
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Ülkece her şeyi uçlarda yaşıyoruz! Mevcut ekonomik durumun her birimizi iliklerine kadar etkilediği ve eli kolu bağlı durumda bıraktığı apaçık ortada!
Ev kiraları, üst baş falan bir kenara, en basitinden bir çikolatayı bile alıp almamayı düşündüğümüz zamanlar oluyor hepimizin.
2012 yılında hayat pahalılığından şikayetçi olduğunu dile getiren @kanarcism adlı bir kullanıcı👇
1. Gelin, 2012 yılında 12 liraya iki cips, üç bisküvi, bir çikolata ve 2.5 litre kola alınabildiği hatırlatılan sosyal medya kullanıcılarının acı ama gerçek tepkilerine beraber bakalım... 🤦🏼
4. Daha fazla bile olabilir...
6. Hem de nasıl! 🙈
7. 😂👇
8. Lütfen🙌🏼
9. 👇
10. Adeta!
11. 👇
12. Değil mi ama?
14. Daha uzun süre bakarız gibi...🤷🏼
15. Ağlanıcak halimize gülmekten başka yapacak bir şey yok! Siz ne diyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım!
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Çocukluğumdan bu yana kendimi en iyi yazarak ifade ettim. Okumaya, yazmaya ve duyguları düzgün ifade etmeye olan ilgim Karşılaştırmalı Edebiyat lisansı ve Kültürel İncelemeler yüksek lisansı okuma kararı almama vesile oldu.
Birçok farklı ülkeye, kültüre ait eseri incelerken tüm bu ciddiyetin yanında, ünlüler dünyasına ve magazine duyduğum merak beni hep canlı tutan taraftı.
Yaklaşık beş senedir magazin editörlüğü yapıyor, televizyon ve dizi sinema içerikleri yazıyorum. Onedio serüvenim devam ettiği sürece kadın kadına sohbet eder gibi, aklınıza gelebilecek tüm incik cincik detaylarla samimi, eğlenceli ve dikkat çekici içerikler üretmeyi umuyorum!
Tüm içerikleri





Yorum Yazın