Görüş Bildir
Haberler
20 Sene Sonraki Mal Varlığını Söylüyoruz!

etiket 20 Sene Sonraki Mal Varlığını Söylüyoruz!

Kai Hiwatari
05.12.2019 - 18:23 Son Güncelleme: 11.12.2019 - 12:03

Hayat ne getirir bilinmez ama bazı ufak ipuçları gelecek hakkında fikir verebilir. 20 sene sonra nelere sahip olacağını merak ediyorsan seni hemen şöyle aşağıya alalım. Soruları cevapla, muhtemel mal varlığını öğren!

1. Hangi cinsiyetten hoşlandığın ile başlayalım...

2. Mal varlığı denince akla ilk araba gelir. Peki senin araban var mı?

3. Bir mağazaya girdin ve uzun zamandır almak istediğin bir kıyafeti gördün. Yarın yüzde 50 indirime girecek ama istediğin bedenden tek bir tane kalmış. Ne yaparsın?

4. Peki özel bir günde güzel bir yemek için şık bir restorandasın. Sipariş vermeden önce menüden yemeklerin fiyatlarına bakar mısın?

5. Bunlardan hangisine harcama yaparken paraya acımazsın?

6. Büyük ikramiye sana isabet etse ne yaparsın peki? Lütfen dürüstçe cevap ver!

7. Ne sıklıkla dışarıda yemek yediğini öğrenebilir miyiz?

8. Kariyer basamaklarında yükselmek için...?

9. Cevap vermeden önce biraz düşün. Eline yüklü bir miktar para geçse nasıl değerlendirirsin?

10. Son olarak; para senin zihninde aşağıdakilerden hangi resmi çağrıştırıyor?

Bugün neyin varsa onlar olacak!

Bugün neyin varsa onlar olacak!

Üzgünüm, 20 yıl sonraki mal varlığın pek iç açıcı görünmüyor. 20 yıl sonra bugün neyin varsa onlar olacak! Hatta sahip oldukların bir miktar gerileyebilir bile. Para ile olan ilişkini tekrar gözden geçirmende fayda var!

Sadece 1 araban olacak!

Sadece 1 araban olacak!

Geleceğin çok parlak değil. 20 yıl sonra sadece 1 araban olacak! Parayı yönetmeyi, onu değerlendirmeyi ve idare etmeyi öğrenmen lazım. Biraz daha çabalarsan mal varlığını artırabilirsin ama hırsının kurbanı olup zaman zaman elindekiyle yetinmeyi bilmezsen sahip oldukların da uçup gidebilir!

Sadece 1 evin olacak!

Sadece 1 evin olacak!

Durumun çok kötü değil ama çok parlak da sayılmaz. 20 yıl sonra sadece 1 evin olacak! En azından başını sokacak bir eve sahip olacaksın ama çok rahat bir yaşam da süremeyecek gibisin. Daha doğru kararlar alıp daha azimli olursan elindekileri artırabilirsin de. Yine de bu devirde ev sahibi olmak mühim.

Evin ve araban olacak!

Evin ve araban olacak!

Durumun fena değil. 20 yıl sonra evin ve araban olacak! Ne çok lüks bir hayat sürecek ne de geçim sıkıntısı çekecek gibi görünüyorsun. Pek çokları için bir hayal, bir kısım insan için ise çok ufak bir mal varlığı gibi görünebilir ama paraya bakışındaki perspektifi değiştirirsen üzerine koyman da mümkün görünüyor.

Evin, araban, yazlığın ve bankada bir miktar paran olacak!

Evin, araban, yazlığın ve bankada bir miktar paran olacak!

Durumun oldukça iyi görünüyor. 20 yıl sonra evin, araban, yazlığın ve bankada bir miktar paran olacak! İnsan daha ne ister ki? Paraya yaklaşımın, onu yönetme kabiliyetin ve anlam verme şeklin oldukça başarılı görünüyor. Hırslarının kurbanı olmadan bu bakış açısıyla yoluna devam edersen rahat bir gelecek seni bekliyor olacak.

Evlerin, arabaların ve bankada yüklü bir hesabın olacak!

Evlerin, arabaların ve bankada yüklü bir hesabın olacak!

Tebrikler, görünen oldukça iyi. 20 yıl sonra evlerin, arabaların ve bankada yüklü bir hesabın olacak! Tahminlerimiz tutarsa gelecek yıllar senin adına oldukça iyi geçecek ve sahip oldukların oldukça rahat ve lüks içinde bir hayat sürmene yetecek de artacak bile. Geleceğin oldukça parlak, bu şekilde devam edersen sahip olacaklarının sınırı pek yok gibi.

Sayamayacağım kadar çok paran olacak!

Sayamayacağım kadar çok paran olacak!

Bravo! 20 yıl sonra evlerin, arabaların ve bankada yüklü bir hesabın olacak! Tahminlerimize göre sen sahip olunabileceklerin en fazlasına sahip olacak gibi görünüyorsun. Gelecek yıllar senin için ekonomik anlamda harika geçecek ve mal varlığın günden güne büyük bir hızla büyüyecek. Senin için sınırlar söz konusu değil. Yolun da önün de sonuna kadar açık. Senin mar varlığının özeti: Satın alınabilecek her şey!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
839
402
288
202
101
80
79
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kıssadan hisse

fakir fakir cevaplar verince. Milyarder olcaksın diyor. Umut Taciri onedio

Friend Sister

bana ne uzarsın ne kısalırsın didi

Emre Bardakçı

20 sene sonra 1 adet evim olacakmış sadece. Editör bey şuan 4.evi almak üzereyim naptınız?

Beyza

20 yılda dikkat et aman kaybetme hiçbirini

Mervel Timur

3e samimi cevap veriyorum, beğendiğim ürün yarın indirime girecekse şimdi alırım riske atmam, ama ertesi gün de iade edip paramı alır sonra indirimli olarak ... Devamını Gör

Ibrahim Koparan

bu arkadaşı ekonomi bakanı yapın ülkeyi kurtarsın :D