Görüş Bildir
Haberler
20 Kasım Günlük Burç Yorumları: Hafta Sonu Burçlarla Dikkat!

20 Kasım Günlük Burç Yorumları: Hafta Sonu Burçlarla Dikkat!

Vatandaşlar, günlük burç yorumlarını yakından takip ediyor. Özellikle hafta sonu için planları olan vatandaşlar, yeni günde burç yorumlarını araştırıyor. Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol, 20 Kasım günlük burç yorumlarını duyurdu. Peki, burçları bugün ne bekliyor? Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları neler? İşte yeni günde burçları bekleyenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol, aşk, sağlık, para ve kariyer gibi konularda 20 Kasım’da burçları nelerin beklediğini duyurdu. Gökyüzünde gerçekleşen astrolojik olayların insan yaşamında etkili olacağını düşünen astroloji meraklıları, günlük burç yorumlarını araştırıyor. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu için günlük tahminler…

20 Kasım Günlük Burç Yorumları

20 Kasım Günlük Burç Yorumları

KOÇ: Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Yeteneklerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle ortaya koyabilirsiniz. Paylaşım duygusunun çok önemli olduğu bir gün.

BOĞA: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

İKİZLER: Çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanın. Destek gördüğünüzde kendinize güveniniz artıyor. Kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Canlı ve yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve başarınızı artırmayı

denemelisiniz.

ASLAN: Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmalarıyla enerjiniz daha da olumlu etkilenecek. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz. Partnerinize kızmaktan vazgeçin.

BAŞAK: İşinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Çevre koşullarını yeniden gözden geçirmelisiniz. Birçok sorunun üst üste gelmesinden dolayı canınız çok sıkılacak. Oysa yaşamınızla ilgili yeni yapılanmalar sizi bekliyor.

TERAZİ: Bilinçaltınızı fazla yoğunlaştırdınız. Kendinizi ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizdeki fırtınaları hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Beklentilerinizi kimseyi rahatsız etmeden ortadan kaldırıyorsunuz.

AKREP: Partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun düşüncelerinden yola çıkarak bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Dostlarınızla bir arada olmak size iyi gelecek. Günün keyfini çıkarın.

YAY: Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar sizi tatmin etmeyebilir. Onların sizi yargılamasına izin vermemelisiniz.

OĞLAK: Bugün, çevreyle ilişkilerinizde zincirleme yapılanmalar söz konusu. Ay, sosyal ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Arkadaşlarınız arasında ilginç fikirler yaratıcılığına en çok başvurulan kişi oluyorsunuz.

KOVA: Fiziksel özelliklerinizi ortaya çıkarmak isteyeceğiniz bir gün. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmelisiniz. Bugün çevrenizdeki bazı kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz.

BALIK: Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ama önlem almıyorsunuz. Araştırmaya yönelik davranışlarınızın olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız bilinçaltınızın rahatsız olduğunu çevrenize hissettirmemelisiniz.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın