Görüş Bildir
Haberler
20 Kasım Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

20 Kasım Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

Buse
20.11.2020 - 11:45

Merkez Bankası'nın gerçekleştirdiği PPK toplantısının ardından faiz arttırımına gidildiğinin duyurulması piyasalara olumlu yansıyarak dolar kurundaki düşüşle birlikte altın fiyatları da geriledi. Diğer yandan aşı ve teşvik paketi beklentileri de ons altını zayıflatmaya devam ediyor. Yatırım aracı olarak altını tercih eden ya da etmeyi düşünenler ise fiyat iniş çıkışlarını oldukça yakından takip ediyor. İşte 20 Kasım altın fiyatları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güncel Altın Fiyatları

Güncel Altın Fiyatları

Altın fiyatlarında yaşanan hızlı düşüş sonrasında vatandaşların altına olan ilgisi arttı. Yatırımcıları uyaran kuyumcular, en güvenli yatırımın altın olduğuna dikkati çekti. Doların dün PPK toplantısından sonra düşüşüyle altın fiyatları da gerilemeye başladı.

Son on gün içerisinde altın fiyatlarının hızla düşmesi ile vatandaşların altına olan ilgisi yeniden arttı. İleriye dönük olarak yatırım yapmayı düşünerek altın almak isteyen ancak yüksek fiyatları nedeniyle beklemeye geçen vatandaşlar, düşen altın fiyatları sonrası kurları yakından takip etmeye başladı. İşte 20 Kasım Cuma günü saat 15.00 itibariyle güncel altın fiyatları...

Gram altın: 455 Lira

Çeyrek altın: 741 Lira

Cumhuriyet altını: 2.966 Lira

Altın ONS fiyatı: 1.866 Lira

Altın fiyatlarındaki düşüş geçen haftadır devam ediyor. Gerek Kovid-19 aşısında yaşanan olumlu gelişmeler gerek Türk Lirasının döviz karşısında değer kazanması altın fiyatlarındaki düşüşün temel sebebi olarak gösteriliyor.

Dün gerçekleştirilen toplantıdan sonra Merkez Bankası’nın açıkladığı faiz artırımı kararı sonrası altın fiyatları düşüşe geçti. Güne 464 lira olarak başlayan gram altın, faiz kararı ile birlikte değer kaybetti ve 455 lira oldu. Bu düşüşle birlikte piyasalar dalgalanmaya devam ediyor. Türk lirası karşısında dolar ne olacak ve bunun altın fiyatlarına nasıl bir payı kalacak, yapılan açıklamalarla takip ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın