Görüş Bildir
Haberler
20 Aralık Salı Günü Jüpiter Koç Burcuna Geçiyor! Burçlara Etkileri Neler Olacak?

20 Aralık Salı Günü Jüpiter Koç Burcuna Geçiyor! Burçlara Etkileri Neler Olacak?

Entel Feridun
19.12.2022 - 10:42 Son Güncelleme: 20.12.2022 - 10:50

Astrolojik anlamda önemli bir dönemden geçiyoruz. Yeni yıla girmeden önce 2023 yılını büyük oranda etkileyecek Jüpiter Koç transiti yaşayacağız. 20 Aralık Salı günü gerçekleşecek Jüpiter Koç burcu geçişi burçları nasıl etkileyecek, detaylıca bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni yıla Koç burcundaki Jüpiter ile hızlı bir başlangıç yapacağız!

Yeni yıla Koç burcundaki Jüpiter ile hızlı bir başlangıç yapacağız!

Kış Gündönümü'nden sadece bir gün önce, 20 Aralık Salı günü şans gezegeni Jüpiter, Balık burcunu terk edecek. Ateş elementine mensup ve öncü bir burç olan Koç burcuna girecek. Jüpiter daha önce yılın ilk yarısında geri hareketi sırasında Koç burcuna şöyle bir uğramıştı. Şimdi tam anlamıyla geri dönüyor.

Yeni yılda birçok hayalinizin gerçek olduğunu görebilirsiniz.

Yeni yılda birçok hayalinizin gerçek olduğunu görebilirsiniz.

Jüpiter Koç burcuna girdiğinde tıpkı Noel Baba gibi özel günlerde hediyeler dağıtmak için gelir. Şansı, bolluk ve bereketi temsil eden Jüpiter Koç burcu hareketinde birçoğumuza hayallerini yaşama fırsatı verecek.

Jüpiter 16 Mayıs 2023'e kadar Koç burcunda hareket edecek.

Jüpiter 16 Mayıs 2023'e kadar Koç burcunda hareket edecek.

Tuttuğunu koparacak bir enerjiye sahip olacağız ve zaman zaman bencillik gibi görünse de kendi istek ve ihtiyaçlarımız diğerlerinden daha önemli olacak. Mayıs ayı itibariyle Koç burcunu terk edecek olan Jüpiter Koç bereketini de değerlendirmeyi unutmayın.

Gelelim, Jüpiter Koç transitinin burçlara etkilerine...

Koç Burcu

Koç Burcu

Jüpiter Koç burcu transitinden en çok etkilenecek burçlardan birisi elbette Koç burçları olacak. 20 Aralık 2022 ve 16 Mayıs 2023 tarihleri arasında Koç burçları hem parasal hem de aşk ilişkilerinde şanslı bir dönem yaşayacak. Sevgili Koç burçları bu dönem adeta parlayacaksınız. Tüm gözler üzerinizde olacak.  Kendinize güvenin ve hayalleriniz için savaşın çünkü ödüllendirileceksiniz. Bu süreçte asla durdurulamazsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Koç burcundaki Jüpiter transiti dinlenme, yalnızlık ve bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli 12. evinizde gerçekleşecek. Bu dönem kendinizle baş başa kalarak hayattan verim alabilirsiniz. Meditasyon ya da ibadet konularına yönelin. Dilekleriniz ve dualarınız karşılık bulacak.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçları için Jüpiter'in Koç burcu transiti çevre ve sosyalleşme anlamına geliyor. Bu süreçte yeni ortamlara girebilir, bol bol dikkat çekebilirsiniz. Çevreniz genişliyor ve siz bundan maddi ya da manevi anlamda faydalanacaksınız.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burçları bu dönemde kariyer ve prestij alanında şanslı bir süreç yaşayacaksınız. Mesleki anlamda yükselme ve tanınırlık elde edebilirsiniz. Çok çalışıp karşılığını alamadığınızı düşünüyorsanız bazı değişiklikler yaşanabilir.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan burçları için hayatta yeni bir yolculuk başlıyor. Jüpiter transiti seyahat ve felsefeyi yöneten dokuzuncu evinizde gerçekleşecek. Jüpiter'in bolluğunu bu alanlarda hissedeceksiniz. Bu dönemde riski alabilirsiniz ve sık sık macera dolu seyahatler yapabilirsiniz. Ayrıca geleceğinizde yeni deneyimler ve insanlar var. Bu maceralara atılırken kendiniz hakkında yeni şeyler öğreneceksiniz.

Başak Burcu

Başak Burcu

Romantik ve tutkulu bir birliktelik arayan Başak burçları Jüpiter transiti 8. evinizdeyken çekiciliğiniz ikiye katlanacak. Bu fırsatı değerlendirmeyi unutmayın. Ayrıca dışarıdan gelen paralar olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Jüpiter'in Koç'a girişi, ortaklıklarla ilgili adanmış yedinci evinizi ilgilendiriyor. Bu dönemde Terazi burçları yepyeni girişimlerde maddi kazançlar ve dostluklar elde edebilirsiniz. Organize olmak ve hayatın tadını çıkarmak her zamankinden daha keyifli olacaktır. Şans yanınızda!

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Sağlık alanında güzel gelişmeler bekleyen Akrep burçları ya da bu dönem hastalıklarla boğuşanlar için iyi haberler kapıda. Jüpiter bu süreçte günlük rutinlerinizi planlarken ve hayattan keyif alırken yanınızda olacak.

Yay Burcu

Yay Burcu

Jüpiter Koç transiti size harika haberler getirecek. Yay burçları için bu dönem özgürlükçü ve hayallerine kavuştuğu bir süreç olacak. Size tavsiyemiz kendinizi ifade etmeye gelince geri durmayın. Doğuştan ne kadar yaratıcı olduğunuzu unutmayın. İçinizdeki çocuğu onurlandırın. Tüm bunların karşılığını alacaksınız.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak burçları için Jüpiter Koç transiti aile ve ev konularında şans getiriyor. Bu dönem ailenizin desteğini alabilirsiniz. Babadan gelecek paralar olabilir. Ayrıca taşınma ya da yer değişikliği ile ilgili desteklisiniz.

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçları Jüpiter Koç transitini iletişim ve kardeşler alanındaki 3. evinizde hissedeceksiniz. Bu dönem sosyalleşebilir ve dijital platformlarda dikkat çekebilirsiniz. Chatleşmeyi ve flört etmeyi de unutmayın. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balık Burcu

Balık Burcu

Jüpiter burcunuzdan ayrılıyor. Ruhsal olarak rahatlıyor olacaksınız ancak yine de şans yıldızınızın düştüğünü de hissedebilirsiniz. Ama yine de endişelenmeyin Jüpiter transiti rahatlık, mali durum ve öz-değerle ilgili ikinci evinizde gerçekleşecek. Bu nedenle birçok parasal kazanç bekleyebilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın