Görüş Bildir
Haberler
2 TL'lik Ücreti Vermeyen Turistin Yumruğuyla Hayatını Kaybetti: "Kanser Hastasıydı ve Engelli Kızı Vardı"

2 TL'lik Ücreti Vermeyen Turistin Yumruğuyla Hayatını Kaybetti: "Kanser Hastasıydı ve Engelli Kızı Vardı"

Akın Çelik
11.11.2022 - 13:22

Antalya'da tuvalet işletmecisi 60 yaşındaki Mehmet Özcan, 2 liralık ücret yüzünden tartıştığı Rus turistin attığı yumruk sonrası beyin kanaması geçirdi. Özcan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, gözaltına alınan turist tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2 TL'lik tuvalet ücretini ödemeyip, yumruk attı

2 TL'lik tuvalet ücretini ödemeyip, yumruk attı

Olay, 25 Ekim'de Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana geldi. İlçede otopark alanındaki tuvaleti işleten Mehmet Özcan, ihtiyacını giderdikten sonra 2 TL'lik ücreti ödemeyen Rus turist R.K. ile tartıştı. R.K.'nin attığı yumrukla yere yığılan Özcan, başını çarptı. Çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla hastaneye götürülen Özcan, tedavisinin ardından buradan ayrıldı. Bir süre sonra işine dönen Özcan, yeniden fenalaştı. Özcan, çağrılan ambulansla önce Kepez Devlet Hastanesi'ne, daha sonra özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Özcan, beyin kanaması nedeniyle yaşamanı yitirdi. Özcan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polis, çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. 60 kişinin ifadesine başvuran polis, olayı gerçekleştiren kişinin Rus vatandaşı R.K. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan R.K., ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

"Kanser hastasıydı ve engelli kızı vardı"

"Kanser hastasıydı ve engelli kızı vardı"

Çankırı'dan cenazeyi almaya gelen yeğeni Murat Özcan, Mehmet Özcan'ın kanser hastası olduğunu ve bir engelli kızı bulunduğunu belirterek, '2 liralık tuvalet ücretini ödememek için yumruk atıyor. Sonrasında beyin kanaması geçiriyor. Hastanede hayatını kaybediyor. Yapanın yanına kalsın istemiyoruz. Bu işin peşin bırakmayacağız' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
119
53
8
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Nerede it varsa ülkemize geliyor.

DR.D

Çünkü o kadar paraya ihtiyacımız var ki herkezi alıyoruz ülkeye..

Ece anay

'Ruslar Ukraynalilar Afgan gibi degil eheheh ' diyen gevşekler??? bu ülkenin sapığı manyağı bize yetiyor arkadaş, ithali lazım değil!!!

Kuzey Yasin

Kaç kere tecavüz ettiler?

ugur c

Bu ruslar değil mi kazakistanda, kırgızistanda, Turkmeistanda zorla rusça öğretenler, Türk kültürünü yok etmeye çalışanlar. Almayalım şunları bütün Türk devl... Devamını Gör

Enkidu An

Rus, Ukrayna, arap, paki, ırak, Afrika, Lübnan, Afgan hiç kimse gelmesin.