Görüş Bildir
Haberler
2 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

2 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
02.03.2017 - 15:26

Ay Boğa burcunda, Balık burcunda ise Merkür ile buluşuyor. Hem zihin gücümüz yüksek hem iletişim kurmak kolaylaşıyor. Jüpiter Uranüs karşıtlığı şaşırtıcı durumların habercisi olabilir!

Bakalım yıldızlar günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor! 

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Boğa burcundaki Ay senin maddi kazançlar evini aydınlatıyor. Bugün para konusuna odaklanman gerekebilir Sevgili Koç. Aklını meşgul eden ikili ilişkilerinde seni bazı sürprizler bekliyor.

Boğa

Bugün Ay senin burcunda Sevgili Boğa! Duygularını ölçüp tartmak ve ilişkilerinde bazı çözümlere varmak için mükemmel bir gün. Özellikle günlük işlerin açısından şaşırtıcı durumlarla karşılaşabilirsin.

İkizler

Boğa burcundaki Ay zihinsel gücünün her zamankinden çok daha yüksek olmasını sağlıyor Sevgili İkizler! Uzun zamandır çözmek istediğin bir problem ya da öğrenmek istediğin bir konu varsa bugün tam zamanı. Sosyal hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsin. Sezgilerine güvenmelisin.

Yengeç

Senin için hareketli geçecek bu günde zihinsel gücüne sen bile şaşırabilirsin Sevgili Yengeç! Özgürlüğüne olan düşkünlüğün bugün zirve yapıyor. Etkili konuşmalar yapmanın ve herhangi birini ikna etmenin tam zamanı. Ufukta sandığından daha fazla sürpriz olabilir.

Aslan

Beklenmedik konuşmalar ve şaşırtıcı haberler yolda Sevgili Aslan! En iyi sonuçlara varmak istiyorsan zihnini berrak tutmalısın. Bugün yaptığın etki ya da iz bırakan konuşmalara ya da ikna ettiğin insanlara sen bile inanamayabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Ay Boğa burcuna geçerken seni de maceraperest bir ruh haline sokuyor Sevgili Başak! Ancak heyecanlanıp da kendini zor durumda bırakacak şeyler yapmadığından emin ol. Cüzdanını evde bırakmak gibi mesela. Para ya da kişisel meselelerinle ilgili beklenmedik konular gündemini meşgul edebilir.

Terazi

Senin için heyecanlı ve bir o kadar da karmakarışık bir gün olabilir Sevgili Terazi! Boğa burcundaki Ay sayesinde yoğun duyguların su yüzüne çıkıyor ve kendine olan güvenin oldukça yüksek. Beklemeye aldığın bazı konular varsa diye söyleyelim; ikna etmek ve etki bırakmak için doğru bir zaman.

Akrep

Boğa burcundaki Ay senin ilişkiler evini aydınlatıyor Sevgili Akrep! Bugün kendine söz verip bir türlü tam anlamıyla gerçekleştiremediğin şeyleri yapma zamanı. Örneğin; geç yattığın için, sigara içtiğin için ya da sabahları bir türlü yataktan çıkamadığın için kendini kızıyorsan bugün dönüm noktası olabilir. Hem özgüvenin hem de cesaretin tam!

Yay

Boğa burcundaki Ay sayesinde bütün üşengeçliğinden sıyrılabilirsin Sevgili Yay! Yapman gereken tek şey etrafında gelişen gereksiz büyütülmüş olayların zihnini karıştırmasına izin vermemek. Algıların bir hayli açık ancak konsantrasyonunun bozulmasına izin vermezsen ihtiyacın olan cesaretini gösterebileceksin.

Oğlak

Ay'ın Boğa burcunda olması seni olumlu yönde etkiliyor Sevgili Oğlak! Bugün kendini mutlu ve güçlü hissedeceksin. Elindeki bu gücü ufkunu genişletmek ya da bir şeyler öğrenmek için kullanabilirsin. Pozitifliğin sayesinde beklenmedik durumlar ve üzerinde hissettiğin baskılar karşısında fazlasıyla güçlü duracaksın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Bugün bir düşünceyi savunmak ya da insanları ikna etmek için doğru bir zaman. Jüpiter Uranüs karşıtlığı sana sürpriz haberler ve şaşırtıcı bir farkındalık getiriyor. Bugün sahip olduğun zihin gücü sayesinde içinde büyüttüğün bazı sorunlara çözüm bulabilirsin. 'Bunu daha önce nasıl düşünemedim?' diye sormaya hazır ol.

Balık

Boğa burcundaki Ay senin iletişim evini aydınlatıyor Sevgili Balık! İletişim kurarak güçlü bağlar yaratmak için doğru bir zaman. Bugün hem karmaşık hem de heyecan verici bir gün olacak. Güven ve para konularında beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsin.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın