Görüş Bildir
Haberler
1915 Çanakkale Köprüsü'nün Geçiş Ücreti Belli Oldu

etiket 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Geçiş Ücreti Belli Oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün açılışı yapılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretinim 15 Euro+KDV olduğunu ve günlük 45 bin araç geçiş garantisi verildiğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

18 Mart'ta açılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü üzerinde basın açıklaması düzenleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprü ücretine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karaismailoğlu, köprü ücretinin 15 Euro+KDV olduğunu duyururken, günlük 45 bin araç geçiş garantisi verildiğini açıkladı.

Yarın açılıyor

Yarın açılıyor

Karaismailoğlu, ''Hakikaten Türkiye tarihine, dünya tarihine geçecek yarın çok önemli bir açılış var. 1915 Çanakkale Köprüsü, çok heyecanlıyız. Hazırlık aşaması 10 yıl süren ve 4 yıl gibi çok kısa bir sürede bitirilen dünyanın en geniş açıklıklı ve en yüksek çelik ayaklara sahip 1915 Çanakkale Köprüsü’nü yarın saat 16.00 itibarıyla hizmete açacağız. Bu açılış Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle olacak'' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
113
40
24
21
15
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
swiss chocolate

Çanakkale hakketen geçilmiyor

bir dost

Köprü Çanakkale'de geçiş niye Avro??... Dedelerimizin şehit olduğu topraklarda o para birimi biraz hainlik olmuyor mu? Bir de 45 bin araç ne yaa??... İmkanı ... Devamını Gör

Taner Kamberoğlu

o geçiş garantileri yarın öbür gün iktidardan düşünce devletin cebinden ellerini çekmeme, para akmaya devam etsin çabası

Yeter

Millet markete gitmeye korkuyor bunlar hala kopru yapiyo akil tutulmasi dedikleri bu olsa gerek

Severim Seni

Benzine gelen onca zamma rağmen trafik hala istanbulda tıkalı, hangi markete korkuyo millet?