Görüş Bildir
Haberler
19 Yaşındaki Kurye, İlk İş Gününde Hayatını Kaybetti...

19 Yaşındaki Kurye, İlk İş Gününde Hayatını Kaybetti...

Ulaş
09.08.2022 - 15:45

Sakarya'da motorlu kurye olarak işe başlayan 19 yaşındaki Enes Aygüneş mesaisinin ilk gününde kaza yaptı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Aygüneş iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30 sıralarında Adapazarı Şeker Mahallesi Ak Sokak üzerinde meydana gelen olayda, zincirleme trafik kazasında kamyonet, minibüs ve motosiklet çarpıştı.

Kazada motorlu kuryelik yapan Enes Aygüneş yola savrularak yaralandı. Aygüneş, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Aygüneş, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün yaşamını yitirdi.

İşe başladığı ilk iş gününde kaza geçiren Enes Aygüneş' in cenazesi bugün Karasu Kurudere Mahallesi Kocataş Mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
11
8
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Quinlan

Çok zor bir meslek, buda bir furya, vakti zamanında lokmacilar çiğ kofteciler şimdi de moto kuryelik ama çok riskli, çoğu esnaf kurye olarak çalıştığı için b... Devamını Gör

Zevahir

Allah gittiği yerde çok yardım, çok rahmet etsin. Amin. Ben de bir siparişte bulunduğumda, getiren kuryeye dikkatli sürmelerini, acele etmemelerini söylüyoru... Devamını Gör

Halit Demir

En güzel yorum. Ağzınıza sağlık. Belli ki insancıl birisiniz.

Regina Phalange

Aman Allahım makus kadere bakar mısın..!😖 Allah gani gani rahmet eylesin nasıl bir elem olay bu😦