Görüş Bildir
Haberler
18 Ocak Eğitime Ara Verilen İller: Bugün Hangi İllerde Okullar Tatil?

18 Ocak Eğitime Ara Verilen İller: Bugün Hangi İllerde Okullar Tatil?

Ocak ayı itibariyle sıcaklıklar düşmeye başladı. Sert düşüşün ardından bazı illerde kar yağışı etkili oldu. 18 Ocak Meteoroloji Genel müdürlüğü tarafından yayınlanan günlük ve haftalık hava durumu tahminleri zaman zaman yerini uyarılara bırakıyor. Yurdun bazı bölgelerinde kar yağışının etkili olduğu görülürken, valiliklerden ard arda okulların kar nedeniyle tatil olacağı açıklaması geliyor. Peki bugün hangi illerde okullar tatil? İşte yanıtı haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kar tatil haberlerine ilişkin yurt geneli bazı Valilik'lerden beklenen açıklama geldi. 18 Ocak Salı günü için tatil edilecek okullar ile ilgili son gelişmeleri derledik. Konu ile ilgili internet aramalarında araştırılan 'Bugün okullar tatil mi? 18 Ocak Salı günü hangi ilde okullar tatil edildi?' soruların yanıtları ve yeni gelişmeler haberimizde.

Hangi İllerde Okullar Tatil?

Hangi İllerde Okullar Tatil?

Kastamonu, Gaziantep, Giresun, Ordu, Trabzon, Rize, Bolu ve Artvin'de buzlanma ve kar yağışı nedeniyle eğitime bugün bir gün süreyle ara verildi

Trabzon, Rize, Bolu ve Artvin'de buzlanma ve kar yağışı nedeniyle eğitime bugünün ardından salı gününde de bir gün süreyle ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 18 Ocak Salı günü olmak üzere Artvin' merkez ve ilçelerinde buzlanma ve kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi. Artvin Valisi Yılmaz Doruk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'İlimizde kar yağışı, soğuk hava ve buzlanmanın etkili olması nedeniyle ilimiz merkez ve Ardanuç, Borçka, Murgul, Şavşat ilçelerimizde 18.01.2022 Salı günü ( 1 gün ) eğitim öğretime ara verilmiştir. Arhavi, Hopa, Kemalpaşa ve Yusufeli ilçelemizde taşıma yoluyla okullarımıza gelen öğrencilerimiz de bu tarihte izinli sayılacaktır. Ayrıca bu süre zarfında engelli ve hamile kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.' İfadelerine yer verdi.

Karabük'te Okullar Tatil

Karabük'te Okullar Tatil

Karabük'te kar yağışı sebebiyle Eflani ve Ovacık ilçelerinin tamamında diğer ilçelerde ise taşımalı eğitim öğretime yarın ara verilecek.

Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde yaşanan yoğun kar yağışı sonrası oluşabilecek buzlanma riski ve yarın sabah saatlerden itibaren beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle Eflani ve Ovacık ilçelerinin tamamı diğer ilçelerde ise taşımalı eğitim gören öğrenciler için 18 Ocak Salı günü eğitim öğretime ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, Eflani ve Ovacık ilçelerindeki engelli ve hamile kamu çalışanlarının yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın