Görüş Bildir
Haberler
18 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı...

18 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı...

Müge Kakşi
18.11.2021 - 20:16

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat son zamanlarda paylaşılan koronavirüs tablolarında vaka sayılarında yükseliş görüldü. İşte 18 Kasım günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı.Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Buna göre, son 24 saatte 357 bin 223 Kovid-19 testi yapıldı, 22 bin 234 kişinin testi pozitif çıktı, 226 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 29 bin 538 oldu.

18 Kasım Koronavirüs Tablosu

18 Kasım Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 'aşı için birlik çağrısı' başlıklı bir paylaşımda bulundu.

Koca, paylaşımında, 'Halkımızdan salgınla mücadelenin şartlarına uymasını, ertelenen, zamanı gelen dozları hemen yaptırmasını istiyoruz. Sağlık camiamızdan aşı kararsızlarını aydınlatmak için destek, tüm medyadan aşı için kamu iletişimi hizmetinde daha fazla ısrar bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın