Görüş Bildir
Haberler
16 Yaşındaki Kız Arkadaşıyla Evlenmek İstedi, Ailesi İzin Vermeyince Evlerini Bastı

16 Yaşındaki Kız Arkadaşıyla Evlenmek İstedi, Ailesi İzin Vermeyince Evlerini Bastı

Adana'da 4’ü kadın 7 kişinin yaralandığı silahlı kavganın, iki aile arasında kız isteme meselesi yüzünden çıktığı ortaya çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, 3 Ocak Pazar günü saat 11.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. 

Husumetli oldukları belirtilen iki aile arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı kavgada, mahalle savaş alanına döndü. İhbar üzerine olay yerine Özel Harekat ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polisin müdahalesi sonucu kavga son buldu. Silahla yaralanan 4’ü kadın, 7 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kavgada silah kullanan çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız 2 tabanca, 2 pompalı tüfek ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Ailesi, genç kızın evlenmesine izin vermedi

Ailesi, genç kızın evlenmesine izin vermedi

İki aile arasındaki tartışmanın, kız isteme meselesi nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı. İddiaya göre, gözaltına alınan şüphelilerden Kadir Ay’ın, kız arkadaşı N.M. ile evlenmek istediği, bu nedenle bir süre önce iki ailenin bir araya geldiği belirtildi. 

Ancak kız tarafının, N.M.’nin yaşının küçük olması ve okula devam etmesi nedeniyle bu evliliğe karşı çıktığı, bu nedenle de iki aile arasında tartışma yaşandığı ortaya çıktı. 

Bunun üzene Kadir Ay ve ailesinin, N.M.’nin evine gittiği, burada çıkan tartışmanın ardından da silahlı kavganın yaşandığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hamdullah, Mehmet ile Şükrü Ay ve Ahmet Ekmen, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın