Görüş Bildir
Haberler
15 - 21 Mayıs 2023 Haftası Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

etiket 15 - 21 Mayıs 2023 Haftası Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

Dr.Astrolog Şenay Devi
15.05.2023 - 09:02 Son Güncelleme: 17.05.2023 - 14:51

Haftanın Yantrası Kubera Yantra: Finansal şans, ticari hayatta başarı için son derece güçlü etkileri olan bir yantradır. İstikrarlı kazanç, bereket ve başarı için kullanılmaktadır. İş yerinizin kapı üzerinde kullanılması gereken bir yantradır.

Not: Yantraları doğum bilginize göre uygun olanı belirlendikten sonra Oniks, bakır, altın ya da gümüş olarak kişiye özel şekilde kullanmalısınız.

Gezegenler burç değiştiriyor. Bunlardan biri Jüpiter, oldukça ağır. Bu bolluk, büyüme ve genişleme gezegeni yıllık olarak burç değiştirir ve oldukça büyük bir kolektif enerji değişimi haline getirir.

Jüpiter sabırlı, yavaş Boğa burcuna doğru ilerliyor salı günü. Son bir yılda, hayatımızın bir veya daha fazla alanında, finansal, profesyonel veya sosyal çevrelerimizde çok hızlı ve patlayıcı bir büyüme görmüş olabiliriz. Herkes için benzersizdir. En çok nerede büyüdünüz? Şimdi kazanımlarınızı kutlama ve bir sonraki bölüme geçme anınız. Boğa burcundaki Jüpiter, maddi veya başka türlü zenginlikte bir artışın yanı sıra rahatlık, hoşgörü ve zevkte bir artışı beraberinde getirebilir. Artık yavaş yavaş, çok daha metodik bir şekilde büyüyeceğiz. Dikkat ve pratikliğin ikiz nitelikleri, Güneş'in Cuma gününden itibaren güçlü enerjisi ile kök salmanın önemini vurgulayacak. Özellikle potansiyel olarak kaotik olan Tutulma Sezonundan sonra buna ihtiyacımız var. Görkemliliğe katkıda bulunmak istercesine, Boğa burcunda sevimli, topraklanmış bir Yeni Ay var.

Tüm bu kozmik değişimlere ek olarak, hem Cumartesi günü Mars'ın hem de Pazar günü Güneş'in sırasıyla oyuncu Aslan ve İkizler burcuna geçmesidir. Bu burçların ikisi de çok genç ve eğlenmeyi çok seviyor. Öyleyse, hadi alalım! Yaratıcı olun, parti verin, yeni bir şeyler öğrenin ve çeşitliliği kucaklayın. Ağ kurma, kendini ifade etme ve sosyal bağlantı kurma mevsimi. Jüpiter ve Mars'ın önce Çarşamba günü Jüpiter karesiyle ve ardından Cumartesi günü Mars'la karşı karşıya gelerek Plüton’a meydan okuması gibi birkaç zorlu an olacak. Plüton'a. Bu, adım atmamız, tahakküme karşı geri adım atmamız ve bu rolü üstlenmekten kaçınmamız gereken zamandır. Güç, bu hafta bir anahtar kelime ama zehirli türden değil. Kendi hayatlarımız ve kendi davranışlarımız üzerinde kullandığımız türden etkili olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koç

Yöneticiniz Mars bu hafta Cumartesi günü yepyeni bir burca adım atıyor. Doğum haritanızın neşe bölgesine girdiğinizde, çok daha fazla dürtü, şevk ve tutkuya sahip olacaksınız. Yaratıcı ol. Becerilerinizi gösterin. Kim olduğunuzla ve kendinizi nasıl ifade ettiğinizle gurur duyun. Kimsenin sizi aşağılamasına veya ateşinizi söndürmeye çalışmasına izin vermeyin. Bu geçiş ayrıca, mevcut ilişkinizle veya yepyeni biriyle için için yanan bir fiziksel bağlantıya davet edebilir. Buradaki tek zorluğunuz, olabildiğince biraz sakin kalmak ve ani kararlar almamak olmalı. Coşkunu dizginle pişman olmamak için.

Boğa

Derin bir nefes al Boğa. Bu senin haftan! Beklediğin güzellikleri karşılamaya hazır ol.  On iki yıl sonra ilk kez bol Jüpiter Salı günü kendi burcunuza giriyor olacak. Evet, sen, şans senden yana.  Bu, sizin için muazzam bir kişisel gelişim döngüsünü başlatır. İyi bir talihin gelmesini bekliyorsan, hazır ol ve kucakla. Bunu, Cuma günü burcunuzdaki keyifli bir Yeni Ay ile birleştirin ve gitmeye hazırsınız. Tüm bunları akılda tutarak, niyetlerinizi tohumlayın, Boğa. Önümüzdeki yıl neyi büyütmek istediğinizi düşünün. Dünyanı yeniden yapılandırmak için.

İkizler

Doğum günün kutlu olsun, İkizler! Pazar günü Güneş kendi burcunuza geçiyor ve kutlayacağınız koca bir ayın habercisi. Bu, gelecek yılınız için dileklerinizin tohumlarını atmak için ideal kozmik an. Artık ilgi odağındasınız ve kendinizi nasıl yönlendirmek istediğinizi seçmek size kalmış. Performansı kucaklayın. İletişimi benimseyin. Kendinizi parlak sözlerle ifade etmeyi benimseyin. Çalışmak istiyor musun? Öğrenmek? Fırsatlar açılıyor, İkizler akışta kal hırslarını yen. Başkalarının sesinizi bastırmaya çalışabileceği anlar olabilir. Onlara izin verme. Korunduğunuza ve yönlendirildiğinize güvenin, çünkü öylesiniz.

Yengeç

Arkadaş edinmek ister misin? Salı günü Jüpiter ve Cuma günü Yeni Ay, doğum haritanızın arkadaşlık bölgesine giriyor. Sizinle aynı değerleri ve özlemleri paylaşan benzer düşüncelere sahip insanlarla kök salmanın zamanı geldi. Acele etmeyin. Doğal ve kolay bir şekilde ortaya çıkmasına izin verin. Şimdilik, tek yapmanız gereken düşünceye, cesaret ve arzuya sahip olmak. Niyetiniz netleştiğinde geri kalanlar yerine oturacaktır. Cumartesi günü doğum haritanızın kazanç sektörüne giren Mars, tam da en çok ihtiyaç duyduğunuz anda hoş bir artış getirebilir. Bir süredir ulaşmak istediğiniz birkaç uzun vadeli hedef belirlemek çok kolay olacak.

Aslan

Aslan

Hareket ve dürtü gezegeni Mars, Cumartesi günü burcunuza giriyor. Uzun bir süredir yaklaşık iki yıldır buraya ilk ziyareti, bu yüzden ertelediğiniz hedeflere ulaşmak için bu fırsatı kullanın. Şu anda tonlarca enerjiniz var fiziksel ve başka türlü. Hiçbir şey seni durduramaz. Ayrıca, ekstra bir güven artışına ihtiyacınız varsa, o zaman onu elde edeceğiniz an budur. Önümüzdeki iki ay boyunca, gerçekten hareket halindesiniz. Mars burcunuza ilk adımını atarken, ilişki sektörünüzde Plüton’dan bir muhalefetle karşılaştı ama bu sizi caydırmasın. Nefret edenler nefret etsin. Gücünüzü ve öz saygınızı sizden almalarına izin vermeyin HEDEFLER belirleyin mutlu ve başarılı olmak için kararlı davranın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

İçten içe, dünyayı dışlamaktan vazgeçme zamanınız geldi akışa ayak uydurun. Evren dualarınıza cevap verdi. Gelecek yıl için güçlü bir döngü sizleri karşılıyor. Salı günü Jüpiter'in doğum haritanızın bu bölgesine girmesiyle kendinizi eğitmek ve geliştirmek için altın bir fırsatınız var. Belki bir kursa yazılacaksın. Ya da belki size bir koçluk rolü teklif edilir. Ne yaparsan yap, ufkunu genişletmen gerekiyor sevgili Başak. Bunu uçağa atlayıp keşfe çıkarak da yapabilirsiniz. İçinizdeki maceracıyı kucaklayın ve sezgilerinize güvenerek hareket edin.

Terazi

Sevgili Terazi, son bir yıldır ilişkilerinizde iyi vakit geçirdiniz. Belki özel biriyle tanıştın. Belki de mevcut İlişkinizde büyüdünüz. Ya da belki sonunda kendinizi özgür bırakırsınız. Eşsiz durumunuz ne olursa olsun, Terazi, o bölümü kapatıp devam etmenin zamanı geldi. Hemen köşede sizi bekleyen yeni ufuklar var. Hayat, özellikle maddi bolluk alanında, size biraz şans bahşetmek istiyor gibi görünüyor. Bu gelecek yıl, belki işiniz aracılığıyla veya belki de sevgiliniz aracılığıyla size birden fazla şekilde yardım edildiğini görebilir. Kendine nezaketle kabul etme izni verme zamanı.

Akrep

Sevgili Akrepler, dünyanızın iki bölgesinde muhteşem bir değişiklik olacak. Her şeyden önce, kadim gezegen yöneticiniz Mars, Cumartesi günü kariyer sektörünüze giriyor. Bu bölgeyi yaklaşık iki yıldır ziyaret etmedi, bu yüzden burada yepyeni, taze bir enerjiye hazır olun! Mutlaka işiniz ile ilgili yeni bir şey başlatın. Olduğunuzu bildiğiniz lider olun. Kendinizi ifade edin ve iç ışığınızın parlamasına izin verin. Takım çalışması hakkında endişelenme. Şu anda bir takipçi değilsin, bu yüzden tek başına gitmekten korkma. Diğer büyük geçiş, Jüpiter'in artı lezzetli bir Yeni Ay'ın doğum haritanızın ilişkilerle bağlantılı sektörüne hareketidir. Büyüme geliyor! Gelen aşk! Güvenlik geliyor! Bundan daha iyisi olamaz sizler için.

Yay

Yay

Hayatınızın son yılına bir bakın, Yay burcu. Âşık oldun mu? Sevincin neredeydi! Yaratıcılığınızı hangi yollarla geliştirdiniz ve tutkularınıza daldınız? Yöneticiniz Jüpiter bu sektörden ayrılıp Salı günü doğum haritanızın günlük rutinler bölgesine geçtiğine göre, bunlardan birini veya tümünü inşa etmenin zamanı geldi. Günlük rutininiz çok daha keyifli ve kolay hale gelebilir ve hatta bazılarınız önümüzdeki yıl yeni bir iş fırsatını memnuniyetle karşılayabilir. Bunu bir an için düşünün. Kendinizi her gün ne yaparken görüyorsunuz? Burada kendinize nasıl daha fazla neşe getirebilirsiniz? Şimdi bu sorulara cevap verme zamanı.

Oğlak

Bazı lezzetli, bereketli zevklerin tadını çıkarma zamanı, Oğlak. Çok çalışıyorsun zaman zaman küçük bir molayı hak ediyorsun. Neyse ki sizin için bu geçici bir enerji değil. Önümüzdeki yıl boyunca, Jüpiter'in Salı günü doğum haritanızın neşe bölgesine girmesiyle emeğinizin meyvelerinin tadını tam olarak çıkarmaya teşvik ediliyorsunuz. Evren size zevk almanız için tam bir izin veriyor. Eğlenmek için. Daha yaratıcı ve akışta olmak. Sevgili Oğlaklar, sonunda bırakmanızın bir sonucu olarak aşk da gelebilir. Şehvetli bir ilişki şu anda tam olarak ihtiyacınız olan şey olabilir, hatta belki mevcut sevgilinizle bile. Hayatın sunduğu tüm neşeye açık olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Bu haftadan itibaren, ev dünyanız günden güne, saat saat gelişiyor gibi görünüyor. Biraz kök dikmek ister misiniz? Şimdi zamanı. O yemyeşil mülkte gözün var mı? Kova, Salı günü Jüpiter doğum haritanızın köklere ve aile bölgesine girerken, hayalinizi gerçekleştirin. Sevgilinizi sizinle yaşamaya davet etmek ister misiniz? Evren size tam puan veriyor. Evle ilgili her şey, sizin için nasıl görünürse görünsün, şu anda büyük bir kozmik güncellemenin zamanı geldi. Ufukta yeni olasılıklar var ve dizginleri almak size kalmış. Başlangıçta, işler ilerledikçe bir yalpalamanız olabilir. Kendinize güvenin.  Doğru yöne gidiyorsun. Bu sadece geçici bir gerileme tereddüt etmeden ilerleyin.

Balık

Salı günü, kadim yöneticiniz Jüpiter, doğum haritanızın iletişim ve yaratıcılık sektörüne giriyor. Son bir yıldır, finans ve malzeme sektörünüzü genişletiyor ve büyütüyor. Belki de bu enerji size her türlü güzel ödülü getirdi potansiyel desteğe sahip olduğunuza göre, tüm bunlarla ne yapmayı planlıyorsunuz? Eğitiminize yatırım yapın. Seyahate yatırım yapın. Yaratıcı bir şekilde konuşursak, size zevk veren şeylere yatırım yapın. Her şeyden önce, çalışanlarınıza yatırım yapın. Sevgili Balıklar, aileniz ve arkadaşlarınızla değerli zaman geçirmek, ruhunuzu başka hiçbir şeyin yapamadığı kadar besler . Bu insanlarla geziler planlayın. Asla unutamayacağınız anılar yaratın.

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın