Görüş Bildir
Haberler
14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Şantaj ve Tehdit ile Cinsel İstismarda Bulunan Saldırgana 132 Yıl 6 Ay Hapis Cezası

etiket 14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Şantaj ve Tehdit ile Cinsel İstismarda Bulunan Saldırgana 132 Yıl 6 Ay Hapis Cezası

Batuhan
19.02.2018 - 13:13 Son Güncelleme: 19.02.2018 - 17:11

İzmir'de görülen iğrenç davada, 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, küçük yaştaki E.A’yı, kendisine gönderdiği çıplak fotoğraflarla tehdit edip, şantajla cinsel istismara zorlayan Cihan K’ye 132 yıl 6 ay, Yılmaz Ç’ye 39 yıl, Nazif S’ye de 52 yıl hapis cezası verdi. Nazif S. duruşma salonunda sinir krizi geçirip bayıldı.

Yeni Asır'dan Metin Burmalı'nın haberine göre, küçük yaştaki kız çocuğuna yönelik nitelikli cinsel istismar olayı, 2016 yılında E.A.'nın şikayeti ile ortaya çıktı.

İnternette tanıştı

İnternette tanıştı

İddiaya göre, her şey 2014 yılı Aralık ayında Cihan K. ile o dönem 14 yaşından olan E.A.'nın internet ortamında tanışması ile başladı. Küçük kızın güvenini kazanan Cihan K. internetten tanıştığı E.A.'nın kendisine gönderdiği çıplak fotoğraflarla şantaj yapmaya başladı.

Şantajla cinsel istismar yapmaya başladı

Şantajla cinsel istismar yapmaya başladı

Cihan K., talihsiz kıza fotoğraflarını başkalarına gönderme ve ailesine anlatma tehdidinde bulunup, şantajla cinsel istismarda bulundu.

Tehditle iki arkadaşını daha çağırdı

Tehditle iki arkadaşını daha çağırdı

2016 yılı Mayıs ayında 16 yaşında olan E.A. aynı şantaj yöntemi, tehdit ve zorlama ile bu kez Cihan K.'nın arkadaşı Yılmaz Ç. ile 2016 yılı Haziran ayında da Cihan K.'nın diğer arkadaşı Nazif S. tarafından cinsel istismara maruz kaldı. Bir çıkış yolu arayan kız çocuğu durumu polise bildirdi. İhbar üzerine Cihan K, Nazif S. ve Yılmaz Ç. gözaltına alınarak tutuklandı.

'Yaşının büyük olduğunu düşündüm. Suçlamaları kabul etmiyorum'

'Yaşının büyük olduğunu düşündüm. Suçlamaları kabul etmiyorum'
  • Tutuklu sanıklardan Cihan K, 'Ben sadece 2014 yılında mağdure ile ilişkiye girdiğimi kabul ediyorum. Mağdurenin yaşının da büyük olduğunu düşündüm. O şekilde ilişkiye girdim. 2016 yılındaki suçlamaları kabul etmiyorum, tamamen iftiradan ibarettir. Yattığım hapis cezası göz önünde bulundurularak tahliye ya da beraatimi istiyorum' dedi. 

  • Tutuklu sanık Yılmaz Ç. de, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini belirterek, 'Böyle bir suçtan yargılandığım için utanç duyuyorum. Bu suçu işlediğime dair hiçbir delil yok. Yüce adaletinize güveniyorum' diye konuştu. 

  • Tutuklu sanık Nazif S. ise, 'Ben böyle bir suç işlemedim. Kabul etmiyorum. Ben daha önce kayınvalidemi öldürdüm. Bu suçu da işleseydim işlediğimi söylerdim. Beraatimi istiyorum' dedi.

Mahkeme toplam 223 yıl ceza verdi.

Mahkeme toplam 223 yıl ceza verdi.

İddia ve delilleri değerlendiren İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Tamer Bulam, 2014 ve 2016 yıllarında mağdur E.A.'ya cinsel istismar suçunu işlediği sabit olan ve bu suçu tehdit ile gerçekleştirip eylemini zincirleme şekilde devam ettirerek, kişiyi hürriyetinden de yoksun kıldığı anlaşılan Cihan K, Yılmaz Ç ve Nazif S'ye toplam 223 yıl ceza verdi. Yılmaz Ç. ile Nazif S.'nin daha önce başka suçlardan hükmü açıklanması geri bırakılan dava dosyalarının da yargılandıkları mahkemeye gönderilmesine karar verdi.

Karara sosyal medyadan tepkiler geldi: 'Artık emsal teşkil ediyor'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1522
227
50
15
15
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Connor

Hangi ülkede olmuş diye bakmaya gelmiştim halbuki.

sensizsinema

14 yaşındaki kız tecavüze uğradı diye üzüleceğimiz yerde tecavüzcü ceza aldı diye sevinir olduk, geldiğimiz hale bakın.. Tecavüz haberini 'ülkede güzel şeyle... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

sinir krizi geçirdi diyince kahkaha attım dbcmnbfv beter olun orospu çocukları inşallah hepten kafayı yersiniz içerde