Görüş Bildir
Haberler
14 Yaratıcı Dekorasyon Fikirleri

14 Yaratıcı Dekorasyon Fikirleri

Ibrahim Ceviz
08.11.2014 - 12:25 Son Güncelleme: 08.11.2014 - 13:43

14 Yaratıcı Dekorasyon Fikirleri

Dünyanın farklı ülkelerinde uygulanmış olan ilginç 14 dekorasyon fikirleri ve dekorasyon örnekleri resimleri ile sunulmaktadır.Düzenleme işlemlerinde her zaman yeni ve yaratıcı fikirlere önem vermekteyiz. Bu nedenle ise farklı alan ve farklı modellerde uygulanmış olan tasarımlar bizler için düşünce kıvılcımı oluşturmaktadır.

Düşünce kıvılcımı uyandıran örnek modeller hayatın içinde bire bir uygulanmış olan tasarımlardır. Örnek 1 de sunulan yemek masası modelinde doğallığın, natüralizmin nedenli hataya girmiş olduğunu yakından tanık olmaktayız. özel anların unutulmazları arasında yer alan yemek masası düzenleme işlemlerinde deneyebileceğiniz ve deniz ürünleri sunumunda iştah açıcı bir tarz yaratılmaktadır.

Korku filmlerini andıran hayalet süslemeleri ile bahçenizde artık sohbet eden hayaletler sizleri yalnız bırakmayacak Merdiven başında ise bal kabaklarının akustik görüntüsü ışıklar ile desteklendiğinde geceleri seyrine doyulmayan bahçe dekorasyon örnekleri ortaya çıkartılmaktadır.

Ahşap merdiven hiç bu kadar doğal olmamıştır. Doğal bir manzara yaratılarak hem kullanış ön planda hemde estetiklik göze çarpmaktadır.

İş yeri düzenlemesinde özelikle gözlükçü dekorasyonunda farkı yakalamak isteyenlerin deneyebileceği model ile doğal bir duvar hem işinizi hemde tarzınızı yansıtacak.

Çocuk odası veya genç odası düzenlemesinde ise rüyalardan uyanmak tekrar rüyaya dalmak için duvar kağıdı süslemesi ile mümkün olmaktadır. İnsan uyandığının farkına varamayacak olduğu güzellikler sadece bir kaç değişiklik ile sağlanabilmektedir.

Yetişkin yada ebeveyn yatak odası uzayın derinliklerini odanıza taşımakta.

Rüya modellerine devam ettiğimizde ise yatak odaları modellerinde rahatlıkla uygulanabilecek olan tarz taç yatak odası düzenlemesine örnektir. Yeşilin açık tonları ile sarmaşık uyumu ortamın bir kat daha estetikleşmesi ne neden olmaktadır.

Bir önceki yazımız olan Dekorasyon farkı başlıklı makalemizde duvar süsleme kâğıtları hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.dekorasyon-ornekleri.com/1...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın