Görüş Bildir
Haberler
Eşe, Sevgiliye Romantik, Resimli, Duygusal, Kısa, Uzun, En Güzel 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları!

Eşe, Sevgiliye Romantik, Resimli, Duygusal, Kısa, Uzun, En Güzel 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları!

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları ve sözleri mutlu çiftler tarafından  en çok aratılan konuları arasında yerini aldı. Yılın en romantik günü olan Sevgililer Günü'ne az bir zaman kala çiftleri heyecan sardı. Hayatındaki en özel kişiye içten ve romantik bir mesaj atmak isteyenler en özel sözleri ve mesajları araştırmaya başladı. En anlamlı ve duygusal 14 Şubat Sevgililer Günü mesajı ile eşlerine, nişanlılarına ve sevgililerine yılın en romantik gününde sevindirmeleri için hazır 2022 yılının en güzel Sevgililer Günü mesajlarını hazırladık. İşte resimli, en güzel, anlamlı, romantik, yeni, kısa, uzun 14 Şubat 2022 sevgililer günü sözleri, mesajları..

İçeriğin Devamı Aşağıda

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları yoğun olarak araştırılmaya başlandı. 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlık yapanlar eşlerine, nişanlılarına ve sevgililerine güzel mesajlar atmak ya da sözler söylemek istiyor. Yılın en romantik gününe az bir zaman kala hediye alma telaşına girenler, kart notunun üzerine yazacakları anlamlı sözler ile aşklarını pekiştirecekler. İşte resimli, en güzel, anlamlı, romantik, yeni, kısa, uzun 14 Şubat 2022 sevgililer günü sözleri, mesajları...

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları ve Sözleri 2022!

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları ve Sözleri 2022!

Sevgilim iyi ki hayatımdasın ve umarım çok güzel yıllarımız olur.14 Şubat Sevgililer Günümüz kutlu olsun...

Sadece Sevgililer Günü'nde değil her günümü seni düşünerek ve severek geçireceğim.

Nice anılar biriktirelim seninle, nice fotoğraflar. Geçmişimiz, geleceğimize ışık tutması dileğiyle Sevgililer Günümüz kutlu olsun aşkım.

Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim... Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.

“Seni görür görmez sen olduğunu biliyordum. Seni seviyorum.”

'Mükemmel yapboz parçaları gibi birbirine uyuyoruz'

'Paylaştığımız küçük şeyler her gün büyülü oluyor.'

“Seni her sevdiğim, sonsuza dek olduğu gibi derinden seviyorum.”

'Şaşırtıcı aşkın ve güzelliğinle dünyamı değiştirdiğin için teşekkür ederim.'

'Sevgimiz bizi sonsuza dek birlikte tutacak! Hayatımda olduğun için çok şanslıyım. Mutlu sevgililer günü.'

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun!

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir....Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum...Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sevmek ya da sevilmek yeterlidir. Gerisini sormayın. Yaşamın karanlık kıvrımlarında bulunacak başka bir inci yoktur. Sevmek tamamlanmaktır.

Hayatınızda 'doğru' insan varsa. Takvim size 'hep' 14 Şubat'tır.

Kim bilir sesini gökyüzü sanan kuşlar vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14 Şubat Sevgililer Günü Resimli Mesajları ve Sözleri 2022!

14 Şubat Sevgililer Günü Resimli Mesajları ve Sözleri 2022!
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın