Görüş Bildir
Haberler
14 Şirkete Daha Kayyum Atandı, Samanyolu Binasında Hareketlilik

14 Şirkete Daha Kayyum Atandı, Samanyolu Binasında Hareketlilik

Onedio Medya
12.04.2016 - 12:53

Anadolu 9. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı doğrultusunda, Kaynak Holding ile organik bağlı bulunduğu tespit edilen 14 yeni şirkete daha kayyum atandı. Diğer yandan, Mali Şube polislerinin Samanyolu binasındaki Işık Medya Reklamcılık'ta arama yaptığı belirtildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu 9. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı doğrultusunda, Kaynak Holding ile organik bağlı bulunduğu tespit edilen 14 yeni şirkete daha kayyum atandı. Soruşturma kapsamında, holdingle organik bağı olduğu tespit edilen şirket sayısı 72'ye ulaştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding'e yönelik yürütülen soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca oluşturulan yetkili kurul ile holdinge atanan kayyumların incelemeleri sonucunda, Kaynak Holding'le organik bağı olduğu ve 'FETÖ/PDY'ye finansman sağladıkları' belirlenen 14 yeni şirket daha tespit edildi.

Samanyolu binasındaki Işık Medya Reklamcılık'ta arama

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Üsküdar'daki Samanyolu TV binasında hareketlilik yaşanıyor. 

Cihan Haber Ajansı, Samanyolu TV binasında yer Işık Medya Planlama Reklamcılık Filmcilik Sanayive Ticaret A.Ş'de polisin arama yaptığı, aramanın Samanyolu TV ile ilgisinin olmadığının belirtildiğini paylaştı.

Sabah 09:30 sıralarında Üsküdar'daki Samanyolu binasına gelen mali şube ekiplerinin incelemesi devam ediyor.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın