Görüş Bildir
Haberler
14 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

14 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
15.03.2017 - 14:56

Ay Terazi burcunda, Merkür ise Koç burcuna geçti. Duygu ve düşüncelerimizi ortaya koymak için sabırsızlanıyoruz. Bu sayede ilişkilerimizde olumlu gelişmeler yaşanması mümkün!

Bakalım yıldızlar 14 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Terazi burcunda ve senin ilişki evini aydınlatıyor. Aklını meşgul eden bazı konular senin sayende çözüme kavuşabilir. Çünkü bugün ikili diyaloglar senden soruluyor Sevgili Koç! Merkür senin burcunda ve sözlerini hiç esirgemediğin bir dönemdesin. Fevri davranmadığından emin olmalısın.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Yönetici gezegenin olan Venüs hala geriliyor ve sen sanki sen değilsin Sevgili Boğa! Bunu zaten sen kendi kendine söylüyorsun. Terazi burcuna geçen Ay hamaratlığına hamaratlık katıyor. Sürekli ertelediğin ev işleri ya da yarım bıraktığın bazı aktiviteler için kolları sıvayabilirsin. Özellikle aşk hayatında iletişim kolaylaşıyor ve ufkunu açacak sohbetler gerçekleşebilir.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Terazi burcundaki Ay sana yaratıcılık ve canayakınlık olarak yansıyor. Geçmişten günümüze taşıdığın güven problemleri varlığını hissettirebilir Sevgili İkizler! Ancak iletişimin kolaylaştığı bugünlerde sorunları daha hızlı çözeceksin. Geçmişin faturalarını günümüze kesmediğinden emin olmalısın.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Terazi burcundaki Ay senin aile evini aydınlatıyor. Aklın filkrin evinde ve ailende Sevgili Yengeç! Biz hiç şaşırmadık doğrusu. Uzun vadeli hedeflerin konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Artık kendine acımasız davranmayı bırakıp başarılarının tadını çıkarsan mesela?

Aslan Burcu Günlük Yorum

Terazi burcundaki Ay senin iletişim evini aydınlatıyor, Merkür de Koç burcunda ve düşüncelerimizi ortaya koymaktan çekinmiyoruz malum. Aile üyeleri, dostlar, iş arkadaşları ya da komşular; çevren pek kalabalık. Kendini bir an önce ifade etmek isterken fevri davranmadığından emin ol Sevgili Aslan! Planlarını ertelemek zorunda kalabilirsin ama ne diyelim sağlık olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu Günlük Yorum

Bugün Ay Terazi burcunda ve sana bazı dengeler hakkında fikirler veriyor. Bazı ilişkilerinde verici taraf olmaktan ne kadar memnun olduğunu ölçüp tartabilirsin Sevgili Başak! Kendi kendini gaza getirmediğinden emin olmalısın. Koç burcundaki Merkür sayesinde iletişim kolaylaşıyor ve kendini bir an evvel ifade etmek istiyorsun. Bu durum kariyerinde bazı gelişmelere sebep olabilir.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Ay bugün senin burcunda Sevgili Terazi! İçini kaplayan o girişimci ve lider ruhun seni sabırsız hale getirebilir. Kontrollü davrandığından emin olsan yeter de artar bile. Koç burcundaki Merkür'ün iletişim kapılarını açmasıyla ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşanacak. Sürprizlere hazır olmalısın.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Güçlü kişiliğin ve kararlı duruşun su götürmez bir gerçek Sevgili Akrep! Ancak bugün stresli durumlardan uzak durmalısın. Sorunlarını çözüme kavuşmak için acele etmene gerek yok. Yeni tanıştığın insanlarla ortaklıklar kurman ve iş çevreni genişletmen mümkün.

Yay Burcu Günlük Yorum

Merkür Koç'ta, Ay ise Terazi burcunda Sevgili Yay! Sosyal hayattaki tüm dinamiklerin farkına varıyorsun. Hem zihninin hem de algılarının her zamankinden daha güçlü olduğunu hissedeceksin. İletişimin kolaylaşmasıyla aklını meşgul eden konular çözüme kavuşabilir. Hazır böyle güzel bir ruh halindeyken keyif aldığın şeylere de vakit ayır bize kalırsa.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Hedefler, hedefler, hedefler! Bugün aklına koyduğun şeyler konusunda harekete geçebilirsin Sevgili Oğlak! İş yerinde ve kariyerinde büyük değişimler ufukta. Yeni tanıştığın insanlarla aranda güzel bağlar kurulabilir. Merkür Koç burcunda malum; kendini ifade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı diyebiliriz. Sen yine de ani çıkışlar yapmadığından emin olmalısın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu Günlük Yorum

Ay Terazi burcunda ve seni felsefi düşüncelere sevk ediyor. Korkularınla yüzleşebilirsin, mücadele etmek için ise kendine zaman vermelisin bize kalırsa. Merkür'ün Koç burcunda olması iletişimi kolaylaştırıyor. Bugün gerçekleşen görüşmeler ve ziyaretlerle hareketli bir gün geçirebilirsin Sevgili Kova!

Balık Burcu Günlük Yorum

Duygusal olarak her zamankinden daha yoğunsun Sevgili Balık! Sezgilerin de pek kuvvetli; bir şeyler içine doğuyor gibi hissedebilirsin kısacası. Yine de sabırlı olup neler olacağını görmek lazım. Merkür Koç burcunda ve iletişimi kolaylaştırıyor. Yeni tanıştığın insanlarla güzel bağlar kurabilir ve bazı ortaklıklar için adım atabilirsin. Hızlı karar vermediğinden emin olmalısın.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın